Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 651
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Запис за 4, 6, 9 и 20:)

# 616
  • Варна
Ок, имаш ги.

# 617
Искам Лейди и скитника, как забравих часа значи. Hot summer, пази ми го после, ако ще го продаваш

# 618
Запазвам ти го:)

# 619
Може ли 5 и 17 за мен

# 620
# 621
  • гр. София
Хаха, пъзели се взимат на поразия Joy

След колебание и редуциране поръчах тези  и някои се изчерпаха. Дано съм успяла да ги взема Simple Smile

# 622
  • Варна
11 и 16 също за поръчани вече.

# 623
Ами като съм хванала разпродажбата ... 4, 18 и 21, ако може за мен.

# 624
  • София
Заглеждам пъзелите на Магнолия, но не ми харесват цените. Някой идея за турски сайт да се ориентирам в цените там и къде ги продават за да разпитам един приятел може ли да ни донесе на по хубава цена. Simple Smile

# 625
  • Варна
Ами като съм хванала разпродажбата ... 4, 18 и 21, ако може за мен.

21 го поръча Бухтичка, а 4 Hot Summer. 18-ти още е свободен, ако все пак решиш да плащаш куриер само за един пъзел драсни ми на лично. Иначе за другите два може да се разберете после със споменатите дами Simple Smile

# 626
Уж гледах да не дублирам и баш тях съм нацелила пак. Нищо, следващия път, за един наистина няма смисъл.

# 627
Отдавна не бях редила пъзел, та сега да се похваля след дълга почивка:

За първи път редя Cobble Hill, много ми хареса качеството, но малко ме изпоти фона зад конете с тези нестандартни парчета.

# 628
  • София
Еййй, и аз изключих за часа, правим си маратон с всички части на Mission impossible... та са ми взели 11 и 19 Grinning Ама и без това нямам къде да ги слагам точно сега - имам повече от 10 ненаредени Joy Ще ги дебна по-нататък тук.

Кремче, много ще се радвам ако измислиш нещо, според мен ще е "наше си" и ще е хубаво да имаме такова място Simple Smile
Оля, не помня продаваш ли, но ако да, може ли зеленчуците на White mountain за мен?
ermak, всичко освен конете ми се струва трудно в този пъзел. Но пък красота! R_Dew ги редят едни такива сложни, като твоя Simple Smile

# 629
Заграбих набързо вчера каквото можах, елфи да продължава да не чете Joy
То май по 500 взех само, ще си тренирам с тях...стига някога да ми остане време Joy

Тази сутрин за сефте не можах да си снимам пъзела. Наредих вчера прилепа, днес в 8 без нещо преди да изляза за работа го нагласих да го снимам, загасих лампите, защото винаги снимам на естествена светлина и нищо, пълна тъмница Flushed Отказах се, нищо нямаше да излезе и сега трябва да мисля как да го преместя от подложката, за да мога да почна да редя следващия Satisfied

Заглеждам пъзелите на Магнолия, но не ми харесват цените. Някой идея за турски сайт да се ориентирам в цените там и къде ги продават за да разпитам един приятел може ли да ни донесе на по хубава цена. Simple Smile
Това е техния сайт - https://www.puzzlekolik.com/
Ако цените ти излизат в долари горе има бутонче да смениш езика. По 200-220 турски лири са, което е 20 лв.
Ако някой има възможност да ги пренесе би било просто чудесно. Аз съм си харесала много.

Това за сайта с пазар на пъзели ми е много любопитно. Имам изкарани няколко курса за програмиране и всъщност това ми беше едно от нещата, което ми пречеше да уча, някак нямах стимул сама да си измислям и пиша някакви неща. Но ако е за пъзели нещата се променят много, AI нали вече всичко прави, няма ли да може д изкоди по-голяма част Joy Не знам, хем ми се иска да пробвам, хем не виждам откъде време, със сигурност имам доста неизвестни.
Кремче, твоята идея с платформа за онлайн магазин също звучи добре. Всъщност там наистина може би ще трябва от администраторския панел да се правят нещата, което е в някаква степен минус.
Замислих се и за wordpress, но там ще е същото струва ми се.
Ще поразровя и аз ако мога да намеря нещо по-лесно и наготово, пиши и ти като пробваш твоето нещо Blush
А най-елементарното и очевидно не е ли просто една тайна, затворена група във фб Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт