Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 367
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Личното ми мнение е, че сайт е по-удобно (за мен, разбира се). На работа фейса ми е забранен на служебния комп, а отказвам да дам достъп на фейсбук до телефона си. Така че чисто егоистично, аз искам сайт, защото фейсбук отварям веднъж на три дни, вечер, от домашния комп и ще пропускам всичко в евентуална затворена група ☹️

# 631
Аз си говоря тази сутрин с AI, ами изглежда умно, смятам, че има някакъв шанс да го накарам да напише най-примитивния сайт Joy
Ако не намерите друг начин бих се пробвала Joy

Delicious Sweets
1000 части
Trefl

Още едни бонбонки от Ларс Стюарт. По-лесни са за редени от другата серия на Трефл, които се паднаха на пъзелмания.
Но качеството ме дразни, ако ги направят от друга марка бих ги купила пак Smile

# 632
Ааа, не фейсбук, аз нямам и ще изтърва най-интересното Joy

# 633
# 634
  • Свищов
Ще видя момичета, но не обещавам какво ще излезе. Тъкмо мислех да впрегна децата, а то се оказва, че се местим в друго училище заради ремонт, няма да има за всички компютри и ще го даваме по-теоретично. Но не пречи все пак да се пробвам. Недостатъкът наистина е, че всичко минава през админ и той ще е с известно предимство. Иначе то със сегашните платформи не е кой знае колко сложно да се работи, но трябва да се види коя е подходящата и дали си струва усилията. Защото реално и със споделен екселски файл може да станат нещата.

# 635
  • София
Влизам за отчет. Наредих четири  малки пътуващи, много симпатични. Благодаря на Neita и на Весето. Разбрах се с Eleyn  да ѝ ги предам.
Нямам представа защо не мога да обърна снимките, затова ги давам в скрит текст само за  припомняне кой са пъзелите (без изненадата от Весето).

Скрит текст:

# 636
Ще подпитам и аз моя мъж дали му се занимава да ни направи някакво сайтче. Само не знам как ще става, там всеки по всяко време ще си качва нещата за продажба ли? Или само в определен ден и час? Как да е идеята? Защото то ако е всеки по всяко време, може и в един ексел, на принципа на пътуващите пъзели, и всеки да слага линк към пъзелите, които продава и хората да се записват до него, ако го искат. Така във всеки един момент ще има актуална информация. Примерно имаме колонките: Продаващ, Линк към пъзел, Цена, Купувач. Как ви се струва това като идея?

# 637
  • София
Леле, каква радост е да си в група с хора, които не ти казват "ами направи го", а вместо това подхващат идеята и я развиват! Супер страхотни сте вие тук!
За мен е все едно дали в Ексел или на сайт. Но ако е Ексел, в някакъв момент сигурно ще стане тежък, а и някъде трябва да седи. ММ кроеше планове да прави NAS вкъщи, но го отоложи за по-свободен момент и сигурно ще е след поне година. Иначе все щеше да има начин файлът да седи при мен и да е достъпен за всички... Пак казвам, ако трябва хостинг някъде, поемам го (не че няма да има други желаещи, знам ви аз) Simple Smile

# 638
  • София
Екселска таблица ми се вижда дай-лесна и практична. Ако си направим ел. магазин , не знам дали вече не подлежим на някакви проверки , защото ще извършваме търговия. Екселския файл може да е с парола за достъп.

# 639
  • София, България
И аз съм за една проста таблица, която можем още сега да направим и айде. Който каквото продаде да го трие и така да се надяваме, че няма да се натовари много таблицата.

Аз наредих и аз три малки, два от Весето ( един официален и една изненада) и един Шмидт, който ми припомни всъщност колко хубава е тази марка. Сега съм отворила един кръгъл Гибсънс, след Шмита все едно съм слязла от Мерцедеса и съм се качила в Дачия.

Ето ги, без изненадата:

(и при мен се обръщат снимките)

# 640
  • Варна
Ако има файл за продажби вкарвам идеята нещо, което не се е продало определен период от време, да се маха за да не се товари файла.

# 641
  • София
Първата поръчка дойде

# 642
  • Свищов
Аз даже почнах да работя по въпроса. И аз мисля, че Excel е най-практично, защото иначе цялата работа ще се стовари на админа. Но пък не е кой знае какво и така да се направи.

Пускам едно линкче, за да видите за какво иде реч. Това почнах днес да творя. П.С. Пъзелът не са продава, просто сложих като пример. Кажете си мнението дали да доразвивам идеята.
Скрит текст:

# 643
  • Варна
Изглежда добре. Няма смисъл да се товари с излишни функции за да не се утежнява файла.

# 644
  • София
Уау! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт