Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 364
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Достъп имам, запамети ми ника, след като го написах; вече си беше листнат като Не наличен Simple Smile Успях и да добавя един. Само това с изображенията предполагам, че ще затруднява - моето трябваше да го отворя в Paint, за да го смаля, че да мога да го добавя във файла в някакъв по-приемлив вариант.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:34 от ToniShu

# 661
  • Свищов
Достъп имам, запамети ми ника, след като го написах; вече си беше листнат като Не наличен Simple Smile Успях и да добавя един. Само това с изображенията предполагам, че ще затруднява - моето трябваше да го отворя в Paint, за да го смаля, че да мога да го добавя във файла в някакъв по-приемлив вариант.
Дадох един нов линк, че иначе не иска да ми приеме условното форматиране. За изображението: Вмъкни/Картинки/От това устройство...на мен е на български. Или Insert/Pictures/This Device.
Може редовете да се направят по-високи също.

# 662
  • София
Хахахах, отворили сме го едновременно и гледам как меститe картинки Grinning
Малко големичка я качва снимката през Insert, ако не я смаля предварително Wink За мен няма да е проблем, но тук не сме само computer savvy хора и затова го споменах.

# 663
  • Свищов
Те моите са малки, че от Интернет ги смъквах...не знам как да го направя да е по-приемливо. Ако някой има идея да пише.

# 664
Пробвах, но нямам достъп, не ми запазва файла, въпреки че инсталирах приложението и направих акаунт.

# 665
  • София
Аз съм от компщтър, може би има значение. Иначе то си е Ексел, ако имаш на телефона, би трябвало да работи.

# 666
Сега и аз пробвах и не мога да вляза през телефона.

# 667
  • София
One drive e и иска акаунт на Майкрософт. През телефона съм, но няма как да пробвам в момента да създам акаунт.

# 668
Аз през компютъра не успях. Дава ми само да вляза в акаунта си, а не ми дава опция регистрация. Иска ми и някаква парола, кdто не съм вкарвала никъде такава.
Може и при мен да е проблема, не разбирам много , много по темата Simple Smile

# 669
  • Свищов
Ок ще видя какви са ограниченията.

Направих го в Google. Дано имате достъп повечето. Там обаче пространството ми е по-малко, но имам.

Продажба на пъзели Google

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 18:12 от krem4et0

# 670
  • гр. София
Много пишете. Човек не може да ви изчете. Чудесна идея, поощрявате зависимостта към пъзели( купуването Joy ) Сега сериозно - чудесна идея и реализация Simple Smile

Тони не продавам пъзелите си, но най-вероятно скоро ще се замисля по сериозно, защото мястото вкъщи  е  съвсем ограничено. Мога да ти го дам да го наредиш Simple Smile
Надявам се утре да си взема пъзелите, за първи път ми даде да посоча офиса до НДК. Надявам се да няма проблеми.

# 671
.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:42 от FreshBreeze

# 672
  • Варна
Всичко ми се отваря без да иска парола, като гледам, мога и да правя корекции във файла Simple Smile

# 673
Стария файл мога да го редактирам.
Сега новия, не мога да редактирам, само мога да гледам. Имаше от горе да избера да мога да редактирам, изпратих заявка за одобрение. Чакам сега да ме одобрят Simple Smile

PS. Редактирам се. Креми ми даде права и вече мога да редактирам файла.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 19:56 от ioana_g

# 674
  • Свищов
Уж го оправих всеки да е редактор...С One drive работим служебно и тука не съм цъкала отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт