Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 664
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Бухтичка,аз имам същия пъзел,но е от лайт серията.Много лесен беше и крайния резултат е великолепен.Аз повече харесвам лайт серията на Black Sea
Да, те го бяха пуснали първо от лайт серията, но свърши толкова бързо, че даже не бях разбрала, че го е имало и после бях супер учудена като го видях в групите Joy
Сега го направиха отново от премиум серията и също е отлично качеството. Честно казано между премиум и лайт ми е трудно да определя кой ми харесва повече, трябва да ги редя един след друго може би за да съпоставя.

# 571
  • София, България
Йоанка, къде без Джо, с нея ще съм и ще нося 5-6 детски пъзела, за да редят.
Ще нося и на Весето едни цветчета на Галисън и на Mimok едни подправки.

След малко ще пусна няколко пъзела, които ще продавам, ако си харесате нещо.

Аз нямам против да се опитаме да наредим след това пъзела на Йоанка, определено не е такова чудо като сегашния и е само 2000 части.

# 572
Едно котешко Heye от мен, прекрасен за редене или вече много сме задобряли.

# 573
  • София

Ето го пъзелът. Благодаря, момичета! Много съм загубена... двойна работа съм си създала с отварянето и на двата плика. Ще знам вече...

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 10:52 от elita

# 574
elita, той почти готов, много е красив Blush Не се ядосвай, сега наистина ще можеш да кажеш, че си наредила пъзел от 3000 части. Аз повече от 2200 части не съм редила наведнъж.

irina_ivanova, не смогнах да пиша по-рано, но много ми харесва този колаж. Жалко, че така и не стигнах до него, може би в Кауфланд трябваше да проверя.

Мона Лиза, и на мен ми изглеждаше труден Ронинът, но наистина е лесен.

Забелязах, че Тами (има рекорд на гинес за бързо редене и си бяха правили състезание с Карън, има видео) и Ивон (победителката от щатските национали в индивидуалната категория) са се записали за световното, заедно с целия им отбор. Карън все още не е, аз си мисля, че беше казала някъде, че ще ходи, но кой знае.
Изобщо засега много испанци и много американци има.

# 575
Educa 1500 soda cans

С раздвоени чувства съм.
Хем лесен, хем не. Как редите пъзели с толкова много информация по него, 60 кенчата. No Mouth
Мона Лиза , направо на три ще го разделя.
Йоанка, донеси го. Бързичко ще го наредя докато някой друг се запише.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 12:44 от Vese.Vese

# 576
  • Варна
Ама те тия кодове до днес били!!! Пуснах още три пъзела, хем да си ползвам кода, хем че ги искам. Лудия с картечницата може само да ми диша праха...

# 577
  • София, България
Не успяха да се качат в драйва, тук се завъртяха накъдето си поискат.
Ако някой си хареса нещо, 500 - 5 лева, 1000 - 10 лева
Скрит текст:

Весе, много ти благодаря!

# 578
Educa 1500 soda cans
Хем лесен, хем не. Как редите пъзели с толкова много информация по него, 60 кенчата. No Mouth
Аз пък много обичам Joy Взимам парчето и почвам да търся по картинката къде се намира Grinning
Или бих ги отделила по цвят, примерно взимам всички червени и ги нареждам, после друг цвят.

# 579
  • Русе
Мона Лиза,аз искам два от кръглите на Равенс,тортите и плодовете, и черепите бисквити на Кобъл Хил

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 13:04 от Зори

# 580
Мона Лиза, за мен Гибсън - The village shop

# 581
  • Варна
Мона Лиза, да кажа само, че екзотичния бар на Black sea беше обещан за мен Simple Smile

# 582
  • София, България
Мона Лиза, да кажа само, че екзотичния бар на Black sea беше обещан за мен Simple Smile
Оставям ти го. Имаше ли още нещо да пратя заедно?

# 583
Ако някой се навие да го вземе Равенса ще се жертвам да го наредя от един плик и да го разделя хахаххах
Каква саможертва само Satisfied
А 40-хилядника не би ли го разделила и него Grinning
Гледам, че са ги заредили и двата, но аз напоследък нещо все повече почнах да залитам към Мики. Другият ми омръзна да го гледам вече, него всички го купуват Satisfied А го има и на малки пъзели.

# 584
  • София
Мона Лиза, може сушито да ми донесеш в събота.

Общи условия

Активация на акаунт