Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 219
  • 984
  •   1
Отговори
# 675
Как си представяш едно идеално развитие за теб оттук нататък, кое би било програма топ максимум?
Не си представям нищо вече.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 11:25 от Анонимен

# 676
Анонимен, много си наивна. Мислиш си, че знаеш какво е в душите на другите хора. Може жена му да се е разправяла, да са спорили за излизанията му, да й е обяснил 100 пъти, че е луда и че той е една душичка невинна. Оттам нататък тя вероятно си има достойнство и вече да не му звъни, защото знае какво я чака - само разправии или нови лъжи. Била съм в тази ситуация,. Знаех какво става и не съм звъняла по нощите, а съм мислила как да подредя моя си живот. Съвсем за глупави ги имате другите хора, студена била, без живец... Възможно е просто да има повече здрав разум Simple Smile

# 677
  • София
Пресолил е манджата здраво с тая богиня, да ти кажа, та едно кротко айти обикновено е интроверт и изобщо няма да се хвърля в суперлативната зона. Но нищо де, това явно ти е приятно, просто не се закачай на въдицата с това колко е влюбен, защото любовта са дела, не думи и делата не са секс, а грижа. Тук малко да тръгне разговора в по-сериозна посока и той абдикира от отговорностите към собствените си деца, пак повтарям, за децата човек е програмиран да прави максимума, на който е способен. Не го ли е грижа за тях пиши го нищожество. То пълно с такива даже и разведени, на които все някой не им дава децата, та затова не ги гледат. Все са си в същия жанр. Няма как да минеш над това, което е готов да направи за децата си, а то явно не е много. Каквато и богиня да си на думи, пък и реално, проблемът е той какъв е, определено не мирише на бог.

# 678
Грижи се, отдавна го познавам.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 11:26 от Анонимен

# 679
А нейната версия дали не е по-различна? И на мен един ми намекваше, как спяли в различни стаи. Бла-бла.
Пред очите ми е история с 2 години тайна връзка, таен секс, уж обещания, уж ще се разделя със жената. Тя ги хвана, прибра си го и сега любовницата им е най-виновна.

# 680
Анонимна, аз спя като застреляна. Дори децата не си чувах като се будеха нощем. Мъжът ми може спокойно да излезе и няма да разбера.
Помисляла ли си, че освен секса в съвместното съжителство има и други причини, които да направят съпругата непукист. Имаш неговата версия. Нейната може и да те изненада, и със сигурност ще е доста различна.
Ти какво виждаш от него? Един гол надървен и сваляне на звезди.
Дразнила се, че прекарва повече време с теб. Да бе да. Чеше ти егото с голямата чесалка, и ти си тотално оглупяла.
Да, може и да влюбен. А може и просто да е разгонен. Мъжете често бъркат двете неща.

# 681
Аз например слушах как човекът излиза да гледа с приятели изгрева / залеза, понеже е по-духовно извисен и е намерил нов смисъл в живота. Иначе само за мен мисли и нашето семейство е прекрасно Simple Smile После имаше два реда сълзи да не се развеждаме за нищо на света, защото ще съсипем децата, родителите си и целия свят. А и той нищо не прави, освен да пие с приятели чай. Тази версия и досега се разказва на децата, около 12 години след случките Simple Smile

# 682
В2020, а ти сигурно си била студена и без живец, нали? И не си била достатъчно извисена.
Ех, как кълвем всеки път на едно и също и всяка си мисли, че е уникална и с нея ще е различно. А то, 2-3 сценария се въртят, барабар с едни и същи реплики.

# 683
  • Варна
Щели да си проспят животите... ми ако така им е хубаво, що да ги корим? Няма правилен начин да си изживееш живота - когато пречи на половинката, хубаво е да се изговори, ама като не става, не става. И всеки по пътя си.

И да, кефиш се, че си "избраната". Яко те чеше и ти се връзваш, че и превъзходство прозира в думите ти - това вече е проблем. За теб

# 684
Не си честна със себе си, Анонимна, и това ще ти изиграе най-голяма шега, защото подхранваш самозаблужденията си.
И животът не е в склада или в служебните коли, недей да гледаш с високомерие на партньорите ви.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 16:53 от kakx

# 685
Кой знае с колко богини си е прекарвал нощите, че на жена му вече да й е все едно.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 11:49 от Прекрасная Василиса

# 686
  • София
Грижи се, отдавна го познавам.
Тогава или поканите му да отиде в чужбина също са партенка, или е готов да си остави децата. И в двата случая не е ок.

# 687
  • София
Тази връзка няма бъдеще. Или я приемаш така, или страдаш. Никой няма да се разведе, да замине или въобще да промени статуквото.

# 688
Само мъжът на анонимната може да си тръгне.

# 689
Някак си е много симпатично Анонимната, в качеството си на любовница, да прави емоционална характеристика на съпругата. Която между другото си е в къщи и си спи в леглото.
Гледай себе си, защото срещу няколко комплимента си готова да прекараш цялата нощ  на задната седалка на служебния автомобил.
Поне малко пара за хотел или квартира да задели.
А мъж, който собствените му деца не са го мотивирали да изкарва повече пари, не знам за какво ти е.
Когато блясъка на междукрачието ти угасне, а това ще стане след известно време, да не се изненадаш кого ще видиш пред себе си.

Общи условия

Активация на акаунт