Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 194
  • 984
  •   1
Отговори
# 810
Четейки анонимната, разбирам мисловния процес на мъжете, които поддържат паралелни връзки, но накрая винаги остават на сигурното.
Да,обичал ме, в мен намерил всичко, което е търсил, но на този етап нямало да се разведе. Не съм го и карала и не бих.

Седни говори с него, не го отбягвай, бъди откровена, но твърда.  И се опитай да изтриеш всичко откъм него.
В какъв смисъл да го изтрия от телефона му ли?  За говоренето- говорих много, съгласи се, че сме прекалили но съгласието му на думи и действията му са съвсем различни.
Моля не ме цитирайте.

търся си

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 17:30 от Анонимен

# 811
  • Далечният изток
То няма по принцип голяма разлика в мисленето на мъжете и жените. Жените не избират ли "сигурното"?!

# 812
  • София
Работата ще смени, ама е комшия.

Слагай точка, бе. Блокирай го и се прибирай. Кви са тия обяснения и писаници…

# 813
Жените не избират ли "сигурното"?!
Не. Мъжете са дост по-склонни към този избор.
Просто са по-мързеливи и инертни.

# 814
...
Къде изчезна казуса на анонимната със заядливата майка?
В темата за "...СО? 2023". Тука бистрим секса с колегата "И вълкът сит и агнето цяло".
Теб още ти е замаяно от снощи.

# 815
  • София
Ей, и комшия ли е?! И колега, и комшия, и излизате вечер.... Мазаляк!

# 816
Ей, и комшия ли е?! И колега, и комшия, и излизате вечер.... Мазаляк!
Да и това... през блок.
Пълен мазаляк!

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 17:31 от Анонимен

# 817
  • София
Глупост бих казала, от един особен вид, който следва да не споделям с вас.

# 818
По добре да се подготвя психически за когато рогатия разбере, че друг му оре нивата. В смисъл нормално като сам не си я оре редовно да бъде отдадена под аренда, ама все пак като разбере за арендатора ще има драма. И май вече е въпрос на време тва да се случи

# 819
По добре да се подготвя психически за когато рогатия разбере, че друг му оре нивата. В смисъл нормално като сам не си я оре редовно да бъде отдадена под аренда, ама все пак като разбере за арендатора ще има драма. И май вече е въпрос на време тва да се случи
Не, моя ще си тръгне мълчешком без никакви драми, познавам го. От реакцията на другата страна се притеснявам повече. Все пак аз ще изляза единствената виновна, прелъстителка на чужди мъже, като нищо и из квартала да се разнесе и на работа и така....

# 820
Нищо сигурно няма в тоя живот, ше знаеш...

Има.  Жените са по-глупави в това отношение (паралелните връзки и решенията да туриш края на един мъж, заради друг).

# 821
  • София
Анонимна, още нищо не е станало, но сложи край ето сега, на момента.

# 822
А тя какво ще му даде за "мазалака"?
Тва си е живо риалити и тръпка.

# 823
А тя какво ще му даде за "мазалака"?
Тва си е живо риалити и тръпка.
Тръпка и адреналин и изобщо сериозни искри. Аз съм сигурна, че ако бяхме двамата семейство щяхме да имаме сериозни скандали.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 20:03 от Анонимен

# 824
Анонимната, каква точно ти е драмата?
Здраво клонче ли искаш да хванеш?!
Иначе мирно и тихо в къщи..

Общи условия

Активация на акаунт