Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 329
  • 984
  •   1
Отговори
# 375
Вторачил поглед извън си е риск:)
Както и да планира.

# 376
  • София
Да, но е длъжен да ги минимизира.
С мома си е драма

# 377
  • СИ
Вторачил поглед извън си е риск:)
Както и да планира.

Естествено, риск винаги има. И съм сигурен, че жената ме държи под око, макар и да не дава вид.

# 378
  • София
В отговора на въпроса защо обикновено се съдържа ключа за отговора на въпроса как Wink

Конче, в даден момент трябва да се запиташ кое ти е по-важно и дали поставяйки си критерии, които някак си все не се намира коя да покрие, не избягваш сам това, което уж желаеш. Може би не ти е чак толкова зле без секс? Wink

# 379
Конче, ти си подвластен на жена си и семейството си..
По-лесно е да се задоволиш с кръшкане, вместо да решиш проблема.

# 380
Ами то е някак логично да търси и намери другаде. Даже не знам кви планове и тн. То е ясно, че ще се случи в даден подходящ момент на подходящото място с подходящия човек. Неизбежно е, без секс живот ли е.. Scream simple as that.

# 381
  • СИ

Така де, за кръшкане става въпрос. Този проблем на 50 години сякаш е практически без разрешение. Питат ме какво предлагам? Най-общо казано, каквото може да предложи нормална 45-50 годишна жена. Някакъв секс без много сваляне на звезди и взаимни ангажименти.

# 382
  • София
Конче, някакъв секс всеки предлага, а сваляне на звезди не е нужно, но отношението и способността да предизвикаш тръпка са безценни. Ако искаш жената да има нещо там горе е добре и да си поне интересен събеседник. Не знам как си с формата, но като не правиш секс, поне прави някакъв фитнес. Така би трябвало да покриеш санитарния минимум на повечето жени. Ако не си готов поне на това... Ми може би има причина жената да не дава вече.

# 383
  • Столичанин ама не в повече :D
Кончо, не иска еднократен секс.
А другото ще го вкара в главоблъсканици ако случи.
Проблем е когато и еднократния секс може да вкара в главоблъсканици, защото жената е неопитна в такива взаимоотношения. Thinking

# 384

Така де, за кръшкане става въпрос. Този проблем на 50 години сякаш е практически без разрешение. Питат ме какво предлагам? Най-общо казано, каквото може да предложи нормална 45-50 годишна жена. Някакъв секс без много сваляне на звезди и взаимни ангажименти.
Идеята е добра, хем запазено семейство, хем секс и елементарно общуване с не-кухата лейка.
Но въпросът беше какво би ни накарало да се разведем.
Значи ли, че нищо не би те накарало?

# 385
... Но въпросът беше какво би ни накарало да се разведем.
Мозък, или липса на мозък. Същото, което ни е накарало да се оженим/омъжим.

# 386
  • Далечният изток
Абе като отлетят пеперудите... малко по по-различен начин гледаш на човека, който ти е бил любим. Вече тогава се задейства мозъкът.
Де да бяхме прагмантични и да разсъждавахме с мозъка си още преди да се оженим/омъжим... Е, някои във форума са царици на това да разсъждават и да вземат правилни решения още от раждането си Simple Smile Тях не ги коментирам.

# 387
Абе като отлетят пеперудите... малко по по-различен начин гледаш на човека, който ти е бил любим. Вече тогава се задейства мозъкът.
Де да бяхме прагмантични и да разсъждавахме с мозъка си още преди да се оженим/омъжим... Е, някои във форума са царици на това да разсъждават и да вземат правилни решения още от раждането си Simple Smile Тях не ги коментирам.

Има разлика между изживяване на любовта и омъжване. Няма лошо да се извлече всичко от пеперудите, ама като стане дума за брак просто не разбирам как може да се пренебрегне мозъкът. А и нормално е човек да не се жени след 2 месеца връзка. На мен 2 години ми изглеждат по-наред. Аз лично направих това на седмата година.

# 388
  • Далечният изток
Аз не съм омъжена и никога не съм се омъжвала, така че може спокойно да прескачате мненията ми.

# 389
Някой би ли се развел от скука?

Общи условия

Активация на акаунт