Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 304
  • 984
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вярно, но тя си е щяла да бъде така от самото начало. Разбирам, че е така от даден етап нататък, не е била така.

# 436
  • СИ
Вярно, но тя си е щяла да бъде така от самото начало. Разбирам, че е така от даден етап нататък, не е била така.

Точно. Над 15 години всичко си беше наред. Преди около 5 години сексът започна да намалява и вече е почти на изчезване. Затова не ми се вярва да е от асексуалност. Не и преди.

# 437
  • София
С формата съм повече от добре. При височина 180 съм малко над 80 килограма. За какъв санитарен минимум ми говориш? Ей сега да ме бутнеш, мятам раницата и опъвам преход 6-8 часа. Откъм движение съм добре. Не пуша и почти не пия. Повече ли трябва?
Това, че има някаква причина ми е напълно ясно. Не мога да разбера каква е.

Е аз това откъде да го знам Joy Нали търсим причина, питам. Ако и жените са толкова докачливи като стане дума за санитарен минимум, затова не ти връзват Satisfied

Ти как си обясняваш липсата на интерес към теб?

# 438
Ми не ви знам на каква възраст сте, ама жената може да влиза в менопауза и от там да има хормонални промени. Ама то затова трябва да си говорите, да знаеш какво й се случва и тн. Комуникация, нали, едно друго...

# 439
Конче, някакъв секс всеки предлага, а сваляне на звезди не е нужно, но отношението и способността да предизвикаш тръпка са безценни. Ако искаш жената да има нещо там горе е добре и да си поне интересен събеседник. Не знам как си с формата, но като не правиш секс, поне прави някакъв фитнес. Така би трябвало да покриеш санитарния минимум на повечето жени. Ако не си готов поне на това... Ми може би има причина жената да не дава вече.

С формата съм повече от добре. При височина 180 съм малко над 80 килограма. За какъв санитарен минимум ми говориш? Ей сега да ме бутнеш, мятам раницата и опъвам преход 6-8 часа. Откъм движение съм добре. Не пуша и почти не пия. Повече ли трябва?
Това, че има някаква причина ми е напълно ясно. Не мога да разбера каква е.
Все има нещо. Нали, ако приемем, че няма друг, защото ако има, тогава интересът към семейния секс рязко може да спадне.
Обаче за да потърси или откликне на друг, пак си има причина.
Да не би да се чувства пренебрегвана от теб, недооценена? Да не би да й липсва точно сваляне на звезди, приключение някакво, романтика, тръпка?
Разбира се, остава и вариант да е много стресирана или хормоните й да са разбутани, или и двете.

# 440
  • София

Точно. Над 15 години всичко си беше наред. Преди около 5 години сексът започна да намалява и вече е почти на изчезване. Затова не ми се вярва да е от асексуалност. Не и преди.
Не знам на каква възраст е, но ми звучи историята все едно е 40+. Пременопауза, нещо друго хормонално да види, че сексуалните проблеми са само един от симптомите, може да има други по-неприятни последствия.

# 441
Да не е напълняла и да се смята за непривлекателна? Някои жени са много критични към външния си вид.

# 442
Ми не ви знам на каква възраст сте, ама жената може да влиза в менопауза и от там да има хормонални промени. Ама то затова трябва да си говорите, да знаеш какво й се случва и тн. Комуникация, нали, едно друго...

Напълно подкрепям това мнение. Когато мои по-възрастни познати започнаха да влизат в менопауза, за мен самата това също беше много ново. И ако не бях започнала да чета и да се интересувам, нямаше да имам обяснение за много неща, които изглеждат като появили се от нищото. Попрочетох, информирах се, и "ограмотих" и мъжа ми - какво ще се случи със сигурност, какво има много голяма вероятност да се случи, какво се случва рядко, но все пак трябва да го имаме предвид. Това е сложен период за цялото семейство, и всички трябва да са наясно (децата в зависимост от възрастта си, но все пак). Изследванията изискват време и средства, хранителните добавки изискват средства, поведенческите прояви засягат цялото семейство. Имам познати жени, които буквално минаха през ада - физически и психически. Много е важно в този период човек да има разбиращи и подкрепящи хора около себе си.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 13:18 от АнаИва

# 443
  • СИ

Изтриха ми се пръстите да преповтарям, че жена ми отбягва въпроса много старателно. Комуникация нула. Накъдето и да въртя и както и да се опитвам да говорим, тя или си намира нещо да прави или се прави, че не разбира. За нея такъв проблем няма. Не, че не искала... Ама да не е точно сега. Това я боли, онова я боли, за нещо мислела... После и дошло, после друго. И така седмици и месеци. Не помагат разходки, почивки, морета и прочие.

# 444
Имате някакъв много сериозен проблем, който й убива желанието. Помисли хубаво - за какво най-често спорите / карате се / имате разминавания? Има ли нещо, което тя е изтъквала като проблем, но ти си го омаловажавал и то е останало нерешено? Това е, което се сещам на първо четене.

АнаИва, разби ме. Никога няма да тръгна да занимавам семейството си с пре / менопауза и всякакви такива. Да ме търпят, каквато стана и това е Simple Smile Не се шегувам. Лекции на мъжа ми за не знам какви си промени може да чета само ако вече сме в старческия дом на 75+. Преди това - не.

# 445
  • София
Просто не иска. Естествено, че нищо няма да помогне. Защо не иска обаче е интересното. И попринцип ли не иска, или конкретно с Кончето.

# 446
Не сме там да светнем. Но ако мъжът я заведе на една хубава почивка в хотел, разходки, нови преживявания, басейн или каквото там тя обича и пак не иска, значи нещо много сериозно се е прецакало.

# 447
  • СИ
Просто не иска. Естествено, че нищо няма да помогне. Защо не иска обаче е интересното. И попринцип ли не иска, или конкретно с Кончето.

Сякаш по принцип не иска. А защо... И аз не мога да разбера.

# 448
Кога за последно сте пътували някъде само двамата, романтична почивка / уикенд примерно?

# 449

Изтриха ми се пръстите да преповтарям, че жена ми отбягва въпроса много старателно. Комуникация нула. Накъдето и да въртя и както и да се опитвам да говорим, тя или си намира нещо да прави или се прави, че не разбира. За нея такъв проблем няма. Не, че не искала... Ама да не е точно сега. Това я боли, онова я боли, за нещо мислела... После и дошло, после друго. И така седмици и месеци. Не помагат разходки, почивки, морета и прочие.

Сещам се две причини човек да не иска да бъде искрен - или мисли, че няма смисъл да се обяснява /другата страна няма да го разбере/ или мисли, че.ще има някакви по-лоши последствия от споделянето на истината, отколкото от отбягването й, т е. се страхува да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт