Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 299
  • 984
  •   1
Отговори
# 450
Аз мога да приема, че жената няма грам желание. Насила хубост не става. Въпросът е дали е поправимо.

# 451
  • София
Кога за последно сте пътували някъде само двамата, романтична почивка / уикенд примерно?

Аз пък това не го разбирам... коя жена ще й се прииска секс, защото са я завели на екскурзия? Това да не е покупко-продажба? Повечето жени търсят тръпка и емоция, както и мъж, когото да желаят. Това не са преуморени от грижи хора, които имат нужда да разпуснат психически и физически. По-вероятно е или Кончето да й е станал безразличен, или да й е опротивял с нещо. И двете не се решават с екскурзии.

# 452
  • СИ
Кога за последно сте пътували някъде само двамата, романтична почивка / уикенд примерно?

Оф-ф-ф... Стига с тая романтика и разходки. Не става. Сигурно няма СПА хотел в България, в който да не сме ходили по уикенди. Испания, Португалия, Италия, Франция... Гърция и Турция не ги смятам, там сме ходили къде ли не. От две години съм се отказал и не искам да ходим никъде. Ако го правя е заради децата.

# 453
Толкова издокаран , ако не го забележи явно имат голям проблем😉 явно с нещо е провокирано изстиване клонящо към замръзване. Ревизирай миналото по- обстойно - и твоето , и нейното.

# 454
АнаИва, разби ме. Никога няма да тръгна да занимавам семейството си с пре / менопауза и всякакви такива. Да ме търпят, каквато стана и това е Simple Smile Не се шегувам. Лекции на мъжа ми за не знам какви си промени може да чета само ако вече сме в старческия дом на 75+. Преди това - не.

Хора - разни, семейства също Simple Smile
Ние заедно се учим откакто сме двойка - и за бременност и раждане заедно четяхме, и за отглеждането на малки деца, за възпитание и за пубертета - също. За нашето семейство това е работещо, за други е друго.
Но щом жената не иска да говори, тя си знае по каква причина, няма сила, която да я накара да го направи. Нещо генерално се е бъгнало там. Щом и толкова  години са минали, явно наистина вече няма смисъл.

# 455
Аз не бих се пънала никак, ако някой не ме иска. А как бих постъпила дългосрочно не знам. Но в никакъв случай не мога да се докарвам на човек, който не ме забелязва.

# 456
Ми не ви знам на каква възраст сте, ама жената може да влиза в менопауза и от там да има хормонални промени. Ама то затова трябва да си говорите, да знаеш какво й се случва и тн. Комуникация, нали, едно друго...

Напълно подкрепям това мнение. Когато мои по-възрастни познати започнаха да влизат в менопауза, за мен самата това също беше много ново. И ако не бях започнала да чета и да се интересувам, нямаше да имам обяснение за много неща, които изглеждат като появили се от нищото. Попрочетох, информирах се, и "ограмотих" и мъжа ми - какво ще се случи със сигурност, какво има много голяма вероятност да се случи, какво се случва рядко, но все пак трябва да го имаме предвид. Това е сложен период за цялото семейство, и всички трябва да са наясно (децата в зависимост от възрастта си, но все пак). Изследванията изискват време и средства, хранителните добавки изискват средства, поведенческите прояви засягат цялото семейство. Имам познати жени, които буквално минаха през ада - физически и психически. Много е важно в този период човек да има разбиращи и подкрепящи хора около себе си.

Специалистите по женско здраве единодушно твърдят, че редовния секс е изключително важен точно през периода на менопаузата.
За да липсва, със сигурност причините са от преди нея.

# 457
Оххх що така ми става смешно мъже да ми говорят за менопаузата .. или за раждане или за цикъл и да се мъчат да ни обясняват някакви неща за нашите тела Rolling Eyes
Не всеки го преживява като по учебник. За всяко нещо се отнася. Трябва да се разгледа частния случай. Ама конкретния частен случай само един човек може да си го разгадае.. ако има желание и капацитет.

# 458
Оххх що така ми става смешно мъже да ми говорят за менопаузата .. или за раждане или за цикъл и да се мъчат да ни обясняват някакви неща за нашите тела Rolling Eyes
Щото мъжете имат повече логическо мислене, ако е инжинерно още по-добре. Човешкия организъм е като машина. Иска си диагностика. Ако беше винаги "ох колко ми е смешно..." то нямаше да има и мъже гинеколози. Но не само че има, но и много жени предпочитат точно мъж гинеколог.

# 459
E, мъжете също така са в голяма степен и потърпевши от менопаузата, та е нормално да имат и интерес, и наблюдения Wink

Но аз заставам твърдо зад мнението, че редовният секс е най-доброто лекарство за симптоми на менопауза.  Но човек трябва да има желание и да не се отпуска. Тази теория, че секс се правело само когато много ни се прииска както си седим ей така на дивана, е пагубна за либидото. Човек трябва си следи честотата на половия живот и ако се получат разреждания да се постегне малко и да прояви инициатива и бе да умира за секс, пък после апетитът идва с яденето. Иначе следва веднъж седмично, веднъж месечно, веднъж на сезон...

# 460
Щото мъжете имат повече логическо мислене, ако е инжинерно още по-добре. Човешкия организъм е като машина. Иска си диагностика. Ако беше винаги "ох колко ми е смешно..." то нямаше да има и мъже гинеколози. Но не само че има, но и много жени предпочитат точно мъж гинеколог.

ИнжИнерно малко трудно, виж, инжЕнерно може и да имат.
------------------
А предпочитат мъже, защото по-нежно пипат.

# 461
  • Далечният изток
Оххх щях да се задавя от смях Joy
Викам си няма да поправям Абуто този път, ама си имам заместник... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 462
  • София
Инженерство в менопаузата….Обожебе!

# 463
  • Далечният изток
Мъже гинеколози пипат нежно жени в менопауза... JoyJoyJoy Оххх не мога...

# 464
То нещо като нераждала жена - акушер. Все едно мъж.
Седя тука на една маса с дами и се жалват от менопаузалния ужас, то щото и рекламите вървят по тв. Нямало кой да им каже как да се справят.
Лекарите, уважаеми, не са роботи,  да им натиснеш копчето на енциклопедичната мисъл. Някои имат нужда да учат още, други - не. За да обучим от първите, минава време.
Мъжете - бъдете по-снизходителни към тях, та да ви е лека и паузата.
😀

Общи условия

Активация на акаунт