Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 286
  • 984
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ако когато обичаш някого ти е важен сексът с него, но на него не му е важен сексът с теб, какво е заключението?
Пътищата ви се разминават. Не знам ако е адски верен другар в живота какво ще се прави, но все пак човек има нужда от пълноценна любовна връзка ако ще е любовна и ако няма да е пълноценна може да е поради възраст, болест, де да знам. Другото го приемам за вид отхвърляне.

# 496
  • София
Ако я обичал, щял да се откаже от секса и толкова.

Rolling Eyes

# 497
И ако е*не нещо навън кво ще стане - а у, що ми изневери...
Не знам, може би ако стана на 50-60 няма да ми е толкова важен, ама сега трудна работа без секс. Не че не съм имал такива периоди преди  на сухо, ама при налична жена да те не ще, няма да го издържа дълго.

За километража според зависи - от възрастта, 15-20 до към 30-40 бройки повечето от разни случайни натакования, ако се е праскала с непознати на плажа, на бара или подобни. Принципно голямата бройка води до сериозно изхабяване и става проблем когато искаш да имаш нещо по сериозно с такава жена

# 498
  • София
Цайтнот.
Не знам, но за мен това не е здрав брак/връзка.

Отричане на проблема, невъзможността за разговор, накрая и някакви абсолютни забрани за мен е чист и жив егоизъм.

# 499
Пълноценна любовна връзка за мен е ментално и физически да си пасват партньорите. Едното без другото е съвсем приемливо за някои може би, ако са и двамата на една вълна, но лично за мен е вид компромис.
Ако не мога да съм в ментална интеракция, само физическото привличане бързо се изчерпва. И обратното – само разговори, ментален и интелектуален комфорт е връзка без живец, нещо като веган меню.
//
При разминаване нуждите на двамата, неминуемо следва компенсация. Под една или друга форма за всеки.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 14:46 от BasilA

# 500
  • София
Цайтнот.
Не знам, но за мен това не е здрав брак/връзка.

Отричане на проблема, невъзможността за разговор, накрая и някакви абсолютни забрани за мен е чист и жив егоизъм.

Егоизъм, подплатен със солидна доза манипулации за постигане на егоистичните цели. Аз съм пас за такъв партньор.

Твоята приятелка защо не й се прави вече секс, какво казва?

# 501
  • София
Да кажем, че си е навила набор личностни извинения, като нито едно от тях не с уважителна за мен причина.

# 502
Здравейте, според вас кога е добре да се борим за отношенията си и кога е добре да се откажем...
С ММ сме заедно от 4 г., не мога да кажа, че отношенията ни са били безоблачни, по-скоро са, като скоростно влакче... има пикове и спадове.
Дълго време пробвахме за бебче, което е вече факт.
Накратко, как виждам аз нещата..., имаме скарвания, които аз не мога да конкретизирам, просто аз казвам нещо грешно, а от там следва реакция или мълчание, след което просто затъваме в някакво неразбиране.
Обстановката става тягостна, тежка...
При почти всяко скарване той казва "край", след което аз да кажем се моля и говоря, че това не е изхода и решението, защото реално нямаме някакви нерешими проблеми.
Разбрали сме се, когато има проблем да се говори на момента, аз се опитвам и търся подход, но явно не го намирам, защото много трудно пробивам стената.
Често се случва, той да става и да тръгва, да ми казва да се махна или че не му се говори с мен...
Досега винаги съм се борила за отношенията ни, внимавам, старая се да му давам много любов и грижа, не изисквам, не мрънкам и не се оплаквам (може би там ми е и грешката), но ....
Когато сме добре, сме много добре, но когато сме в така наречен конфликт, аз се съсипвам и страдам ужасно.
Мислех си, че когато види, че не се отказвам така лесно от любовта ни, ще се успокои и ще бъдем добре, но явно съм в грешка.

# 503
Това е егоизъм, да не се интересуваш от желанията и нуждите на човека до теб, а в същото време да го искаш за съжителство и да го държиш, защото ти е удобно.

# 504
  • София
Да кажем, че си е навила набор личностни извинения, като нито едно от тях не с уважителна за мен причина.

Щом са извинения, значи не са истинските причини. Познавайки я, какви мислиш са истинските причини? Какво ти е предположението? Извинявай, ако нахалствам прекалено, ти прецени дали е редно да ми отговаряш.

# 505
  • София
Спри да му се молиш и да поемаш вина, каквато не съществува.

Изкусен емоционален насилник, ти си идеалната жертва.

# 506

Щом са извинения, значи не са истинските причини. Познавайки я, какви мислиш са истинските причини? Какво ти е предположението? Извинявай, ако нахалствам прекалено, ти прецени дали е редно да ми отговаряш.
И аз съм мислила по този въпрос за истинските причини на човек да  не желае секс с партньора си и никога не съм ги разбирала

# 507

Какво ви бърка хорският секс. Уважителна е за нея.
То да вземем да питаме насаме партньорите на многознайките относно честота и качество. Как е, що е. …

# 508
  • София
Секс ли не правиш па са?

# 509
Щи  пратя годишния отчет.

Общи условия

Активация на акаунт