Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 245
  • 984
  •   1
Отговори
# 600
Прави сте, не го отричам изобщо.

МОЛЯ ВИ НЕ МЕ ЦИТИРАЙТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ РЕДАКТИРАМ. НЕ ЗНАМ КОЙ ЧЕТЕ.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 16:04 от Анонимен

# 601
  • София /Абсурдистан
Их пък вие какви сте, хич не вярвате в любовта начи! Simple Smile

# 602
Според мен има предвид, че се е събудил и му липсва фелацио.
Според мен приказките за чужбина нямат общо с любовта му към теб.
Според мен са просто приказки.
Според теб какво е?

# 603
  • София
Това какво е питаш? Номера от селски вечеринки, казвам ти веднага. Думи, думи, думи... голи думи и толкова. Истински хлътнал човек няма да ти говори как ако беше по-либерална жена му щеше да те вземе у тях. Щеше да се изнася, да се беси пред вас и прочее. А така на чатчета и на тайно всеки може да си дрънка каквото си иска, това е забавно, но след една възраст е редно да се гледат делата. Ние от тях виждаме само, че няма еректилна дисфункция, няма и дислексия. Здрав мъж, ама женен. Хич не се връзвай на това колко много бил хлътнал. Няма такова нещо. Всичките такива като него са като от калъп вадени, ако се съберете 10-100-1000-100000 жени любовници и си сравните чатовете ще се изумите. Най-забавно ще бъде ако се окажете любовници и на един и същи хлътнал и по двете, че е такова се е случвало.
Зарежи тая работа с хлътнал е. Просто е про, сигурно го прави постоянно това.

# 604
Е, хайде сега, кой ще повярва на любовта на рагонен пес, който го е хванала кризата на средната възраст, очевидно несправящ се добре в живота и търсещ повод за бягство от настоящата си ситуация. Трябва да си доооста хлътнал и надянал розовите очила за това.

Малко трезв поглед, Анонимна, че накрая ти ще плащаш цялата сметка.

Макар че каквото има да става, ще стане.

# 605
Голям е оптимист! Иска с младо гадже в чужбина, а жена му да гледа децата и да пази дома... направо съм впечатлена Simple Smile И без деца - нито своите, ни чуждите, иначе нямало как да се изживее това...

# 606
В цялата тази картинка мисля, че и без любовна афера, и на двамата героя им издишат връзките.
БНД-то - пълно равнодушие към Анонимната. Даже някаква фалшива загриженост не е изиграл от кумова срама.
Любовникът звучи като да е в разцвета на пубертета и като да го е цапардосал яко хормонЯ. Съответно не мисли с горната си глава.
ЖНЛ - и тя сякаш направо се моли сам да си бие камшика, че да се отърве от него.
Анонимната пък уж се води по неговия акъл, а сега изведнъж по нашия.

# 607
. В 4 часа ми писал съобщение тази сутрин - "събудих се защото нещо ми липсва". Според вас това какво е?

Простатата го алармира!
Така ли беше онази реклама? Иначе сериозно, малко на бягство от реалността бие цялата ситуация - от работата, от България, от ангажиментите към семейството, към децата... Вярвам ти, че си хлътнала, по самите постове личи, за него не знам, обиграно действа, тези реплики негови звучат малко...ще го нарека заучено, с търсен ефект. Не е баш откровения на мъж, разкрил сърцето си, хайде така да го кажа.

# 608
  • София
Много жени бъркат мъжкия ентусиазъм от приятни емоции с чувства и любов. Склонността на мъжете да обличат тези емоции в думи, които никога не биха докарали до действия, също помага на жените да поддържат заблудата си. А всъщност той всичко ти го е казал много ясно и директно - няма да те търси, ако нещата тръгнат в друга посока. Другото са приятни четки за собственото му его и фантазия.

# 609
Бе тоя няма да е много харен човек, щом жена му така лесно го пуска.
Наистина е възможно и редовно да й изневерява и да си го знае, че не е стока и вече тотално да й е писнало.
Като стана въпрос за чужбина и работа, че са коментирали, на мен ми светва леко и една друга лампа, колкото и да звучи невероятно и филмарско, но...в комбинация с тези твърде ласкави писания от негова страна, ми намирисва на опасност за Анонимната.
Ако е по-привлекателна дама да не би да иска да я лансира на някой за удоволствия срещу заплащане в чужбина.
Анонимна, този с какво се занимава във фирмата, където работите? Поне като човек, изключвам любовните отношения, изпитан и читав ли е? Откога го познаваш?
Мнителна съм, защото изказванията му звучат като някакъв опит да те привлече в капан. Особено пък като знае, че БНД не си играете на чичо Доктор...

# 610
Повечето жени имат нужда да знаят, че мъжа, с който правят секс е лудо влюбен в тях. Защото иначе се чувстват унизени.
Те затова изневерите не са за всеки.

# 611
Е как до сега не ми дойде акъла. Не съм се занимавала никога с такива неща аз. Не знам номерата какви са.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 16:13 от Анонимен

# 612
  • София
Чакай сега, ти имаш дете от един мъж, сега живееш с друг, така ли? И смяташ да оставиш детето с втория мъж? Или?

# 613
Извинявай, аз не бях разбрала, че БНД и мъжа ти са различни хора.

# 614
Според мен по-добре редактирай професията му, анонимна, както и на съпруга си, че бая съобразителни хора четат тук и натрупването на детайли може да ти изиграе лоша шега.

За другото - идеята за щастие, която този мъж се опитва да ти предложи, включва само теб и него, далеч, на тайничко и без деца. Нищо общо с това, което писа ти малко по-нагоре да се съберете с децата и да си направите общо. Твоят инстинкт е да излезете на светло и да продължите като двойка и семейство, не знам как може да има път по средата.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 16:08 от Обич Синеока

Общи условия

Активация на акаунт