Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 159
  • 984
  •   1
Отговори
# 885
Как пък не, по гаражи, полянки и храсти няма да стигна. Жената трябва да си държи на стандарта.

# 886
С тази инфлация, човека пак гараж има..
И зимата е мека.Simple Smile

Знаете ли колко издънки са се случвали в истинска зима и кърска любов. Щеш не щеш до помощ прибягваш. Wink

# 887
Някой доброволно да се вкара в такава долнопробна история трябва да е много глупав.

# 888
  • София
Да, безвкусица отвсякъде.

# 889
От скука бе, хора.
Скуката е най-лошото.

# 890
  • Great Britain
Тези безумни глупости и анонимности още ли са на дневен ред? Бляк.

# 891
Моя близка до скоро също беше в някаква такава схема. То тръпки, адреналини, с някакво опиянение ми обясняваше колко нагли са станали. Накрая младежът и би шута. Сега ближе рани обратно при благоверния и децата.

# 892
От скука бе, хора.
Скуката е най-лошото.
Ми тя анонимната писа работа, телевизия, сън, кауфланд, готвене, чистене, пране, и пак отночало. А сега се чувства на 18...

# 893
  • София
Представете си с какъв минзухар живее, че и дете иска да му ражда…

# 894
Мен пък ми е интересна историята.
Искам Анонимната да си продължи както е започнала. Ако вземе да се откаже ще е бати скучния край.
Сега седнали сме тук на първия ред, един чувал семнки, два чувала пуканки, 3 Ди екшън, всички на тръни... Може ли накрая филма да свърши като готварско предаване. Ако няма поне един в болницата не се брои за изневяра.

# 895
Колко да съм специална на задната седалка, моля ви се.

Зависи от седалката.
Опитни жени са ми споделяли, че по-приятно се плаче на задната седалка на Кадилак, отколкото на предната на Трабант.
Но пък все отнякъде трябва да се почне, нали?

# 896
Къв кадилак, и двамата са скъсани, той предложил да си вземат квартирка за срещи, ма няма париии...

# 897
Я кажи как излиза най-евтино? Да не си брачна организаторка, да рекламираш женитбата?

# 898
  • София
Толкова й е бил сив животът, че да, гаражът й се струва тръпка. Даже сигурно комплимент - толкова ме желае, че е готов във всеки храст да ме награби. Необичайните, неудобни места, си носят заряда. Даже умишлено се търсят, за да кажеш, ей там го направихме. За него може просто да е евтин вариант обаче Joy Ако е така, тя да си преценява дали да си съобразява тръпката с това. То и да се правиш на скъпа на фона на толкова евтини отношения, е малко смешно. Не градят за брак тея двамата, независимо кой какво празнослови и кой му вярва.

# 899
  • София
Историята може да свърши и като любовникът си намери друга. Или забременее жена му. Или авторката. Виждали сме всичко, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт