Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 150
  • 984
  •   1
Отговори
# 900
Представете си с какъв минзухар живее, че и дете иска да му ражда…
Нито ѝ се е паднал от тотото, нито с пушка я кара да живее с него. Минзухар, неминзухар - сама го е избрала - тя си знае защо. И му дължи елементарно уважение като човек, ако не като партньор.

# 901
  • София
Една позната беше автомобилна любовница, като ни чу, че туй не е голямата любов и поиска креват, рязко им секнаха отношенията.
Та, не знам лоша преценка ли е или опиянение от думите, които искаш да чуеш, но не си е оферта.

Аз каква съм тежка гемия със салтанатите му и луксозностите, това любовник да ме хване - трудно Mr. Green

# 902
О, много обичам за разнообразие и в коли. Не понасям еднообразието в секса, само на легло би ме потиснало тотално. Скука.
Сега, ако го правят само в колата, пак не е ок. Писва.

# 903
Че то задната седалка в подземния гараж си е чисто еднообразие.
Пък и баня няма, дет се вика да се освежиш между сеансите..

# 904
Сексът е разнообразен, когато знаеш, че можеш и в леглото, но искаш другаде. Когато знаеш, че си заврян в гаража поради независещи от теб обстоятелства придобива съвсем друго измерение. Което може би авторката и търси в случая.

# 905
Тук няма избор на терен, а и жената си каза, че сама вижда, че не е ОК всичко. Но не може да спре.

# 906
Не мога да повярвам, че тоя сапунен сериал още не е свършил.
Па то на Дързост и красота му се видя края, а тук - все нови и нови сюжети.
Тц,тц,тц...

# 907
Кризата на средната възраст не гази само мъжете. Даже при жените повече си личи.

# 908
Ако героинята си мисли, че всичко е скрито -покрито, смятам, че много се лъже. На моето работно място винаги се е разбирало кой с кого. Хората не са толкова залюхани.

# 909
Давам гараж под наем. Почасово.
С три задни седалки по избор - Ауди, Шкода и Опел. И две врати добре укрепени - една бяла и една черна, не знам от какви коли.
Фототапет с гора, климатик и течаща вода.

# 910
Добави минибар и джакузи и слагай лукс цени.

# 911
Добави минибар и джакузи и слагай лукс цени.
Ще се загуби атмосферата.
Сега мирише леко на масло и съм оставил един крик, ако се налага да се повдига нещо.

# 912
Е, ако се стигне до повдигане, не е зле да помислиш за асистенти от двата пола – ако той не може да го вдигне, ако тя не може да му го вдигне...
Ама ако не могат, къде пък са тръгнали?

# 913
Може той да е чируз някакъв, а тя да не е лека жена и пак да се наложи.
Както и да е - крика е до тон и половина. Ще следим ревютата на клиентите и ще добавяме екстри с времето. Важното е, че намерих пазарна ниша и мога вече да намажа филията от двете страни с лютеница.

# 914
Ай ся, не завиждайте.
Липсват ви емоции.

Общи условия

Активация на акаунт