Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 114
  • 984
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Преди 2 месеца къде живееше?

# 961
Ако партньорът ми каже, че няма идея нито дали иска деца, нито кога, нито колко, ще го сменя с някой, който знае.
С някой, който ще те излъже убедително, искаш да кажеш. Преди да се сдобием с внуци, образно казано, няма как да сме наясно с родителския си капацитет.
Наясно съм, че винаги може да те излъжат. Но истината е, че в повечето случаи хората казват истината, просто не се слуша отсреща. Шансът да имам деца с някой, който заявява, че иска две деца в следващите еди-колко си години/месеца, е по-голям от някой, който казва, че не знае.

# 962
Всъщност шансът е еднакъв с двамата. Често се случва да си кажат "Искаме дете, преди да направим 30, тепърва започваме работа по специалността, след пет години вече ще сме достатъчно стабилни". А след пет години някой го уволняват, някой е затънал в ипотека, нечий родител се разболява и започваме отлагането.
В повечето случаи хората казват каквото отсрещният очаква да чуе, особено мъжките хора.Grinning

# 963
Преди 2 месеца къде живееше?

На квартира, както и сега.

# 964
Ако партньорът ми каже, че няма идея нито дали иска деца, нито кога, нито колко, ще го сменя с някой, който знае.

Амиии, добре. За радост, бившият ми мъж вместо да ме замени - каза “сега”. Без много приказки кой какво и колко. Безкрайно съм доволна, че си планирахме децата без противоречия и в много удобно за мен време.

# 965
Аз мойте си ги планирах, и  направих сама.
Така, че той ,като каже ,че не иска, после постепенно осъзна, колко съм била права.
Абе борете се за мечтите си, бре.

# 966
Дренка, как така ти не си знаела и не си планирала, пък после бившият ти казал "сега", пък после било в удобно за теб време?
happy doc, как си ги направи сама, че не разбрах?

# 967
Той, не щеше второ дете, обаче аз през вечер го изнасилвах и убеждавах  колко ще сме по- добре. И така една година работа, усилена и трудоемка, ма накрая стана, голям зор беше, стана прекрасно детенце.

# 968
Анонимната с любовника съм. Наистина не знам как да се отърва.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 21:01 от Анонимен

# 969
Заздрави отношенията с мъжа си. То, това е кофти от тия залитания, че не знаеш човека дали няма да се влюби и да прецака живота ти.
Действай твърдо с любовника, но не грубо. Говори.  Постепенно ще види, че няма накъде и ще се отдръпне. Разбирам те, много добре и точно това ти казвах преди.

# 970
  • София
И го блокирай, да взимаш подаръка - не е трябвало

# 971
Няма нужда да го блокира, та те работят заедно, виждат се. И това може допълнително да го озлоби и да й навреди.

# 972
  • София
Мъжа ѝ един път ще хване телефона, вече е подозрителен. Ще е много яко след финала да сглупи.

# 973
  • Great Britain
Анонимна, удовлетворих молбата ти. Изтрих. Имаш нужда от сериозно лечение. Съжалявам.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 20:47 от Мусковадоoo

# 974
  • София
Има. Да му върне подаръка и да каже - точка. Няма да ти вдигам, няма да ти отговарям, няма да се виждам с теб.

Общи условия

Активация на акаунт