Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 20

• 58 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Може би трябва да попитам за Микомакс- наистина са много дни на антибиотик! Worried
Дано се изчистя и да започнем опит, защото при последното изследване АМХ ми беше 0,377. Ще пробваме на естествен цикъл. При тази картинка + тази Уреаплазма- какви ли нищожни шансове се очертават Cold Sweat

# 16
Не съм имала предвид пробиотик Simple Smile .Аз на 2 пъти след наложили се по 15 дни антибиотик съм завъждала гъби. И съм влизала в нов филм.За това попитах. Пробиотика е ясен.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 09:06 от reninel

# 17
Е добре, ама нали не се знае още дали ще се завъдят гъби или не. Нека не избързваме.
    И аз съм завъждала след АБ но само 2 или 3 пъти. А доста антибиотици съм изпила до сега.

Патенце, не си мисли такива лоши неща. Нали се лекуваш. Всичко ще се оправи.

ПП : Между другото нали и на партньора е изписано лечение. Че тези бацилчита се предават.

# 18
Той пи антибиотик 5 дни!
Е добре, ама нали не се знае още дали ще се завъдят гъби или не. Нека не избързваме.
    И аз съм завъждала след АБ но само 2 или 3 пъти. А доста антибиотици съм изпила до сега.

Патенце, не си мисли такива лоши неща. Нали се лекуваш. Всичко ще се оправи.

ПП : Между другото нали и на партньора е изписано лечение. Че тези бацилчита се предават.

# 19
Не забравяйте само контролни микробиологии да пуснете и двамата после. Hands Plus1

# 20
Привет, някой случайно има ли опит с придобита тромбофилия? След като генетичното изследване излезе отрицателно, не съм повдигала въпроса, но преди 2-3 години от прием на Lindinette  се подух жестоко, а и когато работата ми е по-стресова, от седенето на бюро ми отичат краката. Сега смятам, че трябва да го обсъдя с доктора. Има ли от какво да се притеснявам?

# 21
Има си изследвания за придобита тромбофилия. Не е лошо да ги пуснеш, че са важни.
Отичането на краката при продължително седене обаче не е конкретен признак за тромбофилия. По скоро има връзка с кръвообращението, което при продължително седене се затруднява.
Така че не се навивай предварително че непременно нещо ти има. Hug

Да питам и аз, ако някой е запознат...
В сряда бях на преглед и док ми мери кръвоснабдяването на двете артерии. Каза че между лявата и дясната имало разлика.
Питах го дали е проблем. Каза че това било за да си знае той.
Ама мен си ме гложди. И ако някой знае нещо по въпроса, моля да сподели.
Ще почваме подготовка за трансфер, та стискайте палци.

# 22
Има си изследвания за придобита тромбофилия. Не е лошо да ги пуснеш, че са важни.
Отичането на краката при продължително седене обаче не е конкретен признак за тромбофилия. По скоро има връзка с кръвообращението, което при продължително седене се затруднява.
Така че не се навивай предварително че непременно нещо ти има. Hug

Да питам и аз, ако някой е запознат...
В сряда бях на преглед и док ми мери кръвоснабдяването на двете артерии. Каза че между лявата и дясната имало разлика.
Питах го дали е проблем. Каза че това било за да си знае той.
Ама мен си ме гложди. И ако някой знае нещо по въпроса, моля да сподели.
Ще почваме подготовка за трансфер, та стискайте палци.

Благодаря ти, ще питам да ми пуснат. Сега нямам оплаквания, но 2020 от линдинет не само ми отекоха, подуха се и бедрата в горната част. Бях се уплашила. Ефектът беше налице от първо хапче, но пусто не исках да ги спирам, заради ЗФ и се подредих така.

Тези неща са важни, явно трябва да се вземат всички мерки, за да имаме успех. Стискам ти палци и ще споделям какво ще се окаже с мен.

Успешен трансфер и спокойствие! 🍀💜

# 23
  • София
Да ви кажа нещо важно, когато пиете АБ си купете 1 блистер обикновен витамин Б-комплекс червени малки таблетки. С всяка таблетка АБ пиете и 1 таблетка от витамина и никога няма да хванете гъбички. Не се друсайте с какви ли не други щуротии. Това лекар ми ги каза, преди много години пробвайте и няма да сбъркате гаранция.

# 24
Аз хващам гъби всеки път като пия антибиотици, независимо че пия най-старателно и Б-комплекс, и пробиотик. До организъм и имунна система май опират нещата. Получавам гъби и от вагинален прогестерон, пак независимо дали вземам лактобацили или не.

# 25
  • София
Това означава, че имате проблем с имунната с-ма и организма не може да овладява ситуациите. В такава ситуация можете да приемате по 2 може и 3 таблетки Б-комплекс с всяка таблетка АБ нищо няма да ви стане просто ще помогнете на организма да увеличи защитните си сили

# 26
Аз хващам гъби всеки път като пия антибиотици, независимо че пия най-старателно и Б-комплекс, и пробиотик. До организъм и имунна система май опират нещата. Получавам гъби и от вагинален прогестерон, пак независимо дали вземам лактобацили или не.
Пробвай с вагинални глобули с лактобацили. През устата е много съмнително дали изобщо достигат до където трябва.

ПП : Аз съм получавала няколко пъти от Амоксил. От други видове АБ не съм имала проблеми.
    При промяна на влагалищното РН обикновено се получава дисбаланс и се пръкват гъбички.

# 27
И аз да се запиша пак. Пробваме първи, месец на ЕЦ и летрозол,но не са тръгнали яйцеклетките наникъде, 12 ден и тънка лигавица 4.2, но имам болки и разни всякакви усещания в яйчниците.

На мъжа ми излезе кариотип, всичко в норма, така при него всичко е ок отвсякъде (само има едни кг и корем, за който много мрънкам, защото аз съм обратно, едва преди 2г качих до нормален БМИ).

Редакция, излязоха ми протеин С и S, и двете са близо до долната граница... Хомоцистеин е 8,5 в референтни граници, но без спиран прием на витамини и добавки, защото не мога да си го позволя във времето. 

Отидох и на ендокринолог, ще ми изпише една терапия за опит с мои яйцеклетки и различна за донорски. Това беше новост за мен, че с донорски инвитро с ТСХ над 2 не е проблем, а със свои - да.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 17:01 от Mama2288

# 28
Отидох и на ендокринолог, ще ми изпише една терапия за опит с мои яйцеклетки и различна за донорски. Това беше новост за мен, че с донорски инвитро с ТСХ над 2 не е проблем, а със свои - да.

Това мисля, че имал предвид като правиш стимулация, на ЕЦ не би трябвало да е проблем.

# 29
Одри, да, чак сега навързвам нещата. Някои момичета тук държат на стойност под 1, други говорят за под 2. Аз за всеки случай ще попитам в понеделник при консултацията след новото ТСХ, което е 2.41

Общи условия

Активация на акаунт