Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 30 792
  • 429
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дълга и динамична.
Кратка и успешна.
Тежка и уморителна.
С промени и нови начинания.
Много успешна.

Година, която изпращам с много поводи да благодаря и с огромно облекчение, че свършва.

Пожелавам си по-спокойна 2023 година.

# 121
# 122
Трудна.
В същото време благосклонна…

# 123
  • BG
Ужасна! Не искам повече да се повтаря!

# 124
Щастлива.

Изпълнена със старата ми дефиниция за щастие. Изпълнена с нова дефиниция за щастие. Щастието се изкристализира в представите ми и в ръцете ми. Щастието от осъзнаване на определени истини. Щастието от намиране на по-дълбоки сили в себе си

# 125
Ужасна.

Имах доста планове и като цяло почти всичко се провали. Още максимум година и половина и животът ми би трябвало да се подобри (освен, ако не продължават да ми се провалят плановете Smiley)

# 126
  • София
Тревожна!
Несигурна!
В мир съм се родила, в мир остарях. Никога не съм си представяла, че ще живея във време на война (войни винаги е имало, но не "на прага ни"). На фона на войната ежедневните ни страхове и неволи ми се струват смешни, дребнави, жалки.
Слава Богу, всички сме живи и здрави!
Не смея да имам очаквания към Новата... (свеки е на 92, мама на 88...).

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 13:22 от AnyHr

# 127
На края на всяка година съм казвала - нищо друго не искам, освен да е добра поне колкото старата. За първи път искам да кажа - не искам 2023 да е като старата. Искам да е по добра .
Цяла година съм с последици от травми - лошо падане на ски, още по лошо падане с колело. Всичко друго остана някакси на заден план. Като добавим и конизация януари и тежък бронхит октомври... Е тва беше моята година .

# 128
Ужасна, пълен застой и загуба.Надявам се новата да е много по-добра за всички.

# 129
  • София
Болнава...
Да, сигурно трябва да се радвам, че са вируси, грипове и не знам си какво, а не нещо по-сериозно, но когато за 1 месец няма една седмица всички да са здрави, ми идва малко повече. Ненавиждам те 2022, отивай си по-живо по-здраво. Почти нищо добро не видях от теб...

# 130
  • София
До август поносима, след август ужасна.Загуби и болести за много близки хора, за които много ме боли. Нямам представа каква ще е новата, но тази беше една от най-кошмарните в живота ми, след 2007-ма и след 2012-та.

# 131
Хубава година, в края на лятото разбрах че съм бременна. Няма какво друго да искам от живота. ☺️

# 132
Балансирана доза успех, щастие и здраве, но имаше и гадни моменти. Очаквам 2023 да е по-добра Simple Smile Весело посрещане на всички!

# 133
Война. Този ужас отрови цялата ми лична година, която инак не беше лоша.

# 134
Загуба

Общи условия

Активация на акаунт