Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 27 991
  • 369
  •   1
Отговори
# 330
Началото беше - безсилие. ( толкова притисната бях, че не виждах изход)
Краят -  решение ( спокойствие) Моля се, да е все така 🍀

# 331
Изненадваща.

Преди две седмици се върнах от майчинство където не ме искаха. За една седмица съм почти одобрена за нова работа, към която се стремя отдавна и все нещо не ми стигаше.
Развълнувана съм, за мен е голяма стъпка.
Вкъщи, за щастие, сме здрави в общи линии. Благодарна съм.

# 332
  • София
Тегава.

# 333
Общо взето нормална и спокойна, без големи възходи, но и без падения. Не се оплаквам.

# 334
  • София
Когато писах преди известно време, още не знаех, какъв ужас ми е приготвил декември... Направо не смея да я описвам повече, че има 2 седмици още...

# 335
Забелязали ли сте как все по празници се случват много лоши неща. Великден, Коледа..да си отива тази без сътресения за никого.

# 336
Не е каквато ми се искаше.Започна с проблеми, които се разрешиха окончателно през август.Следващите 3м. му отпуснах края и се забавлявах.После изведнъж много въпроси и неизвестни.Наместват се нещата, ще видим.

# 337
Смисъл!

Сбъдна ми се най-съкровената мечта! Роди се първородният ми син! Бременността и раждането бяха изпитание, но всяка секунда си заслужаваше  , за да имаме това малко съвършенство в живота си и по-щастлива и завършена не съм се чувствала никога, както сега когато съм майка!

# 338
  • Бургас
Кошмар!

# 339
От всичко имаше през моята 2024...започна тревожно, превърна се в истински кошмар към април, после още и още стрес. Някак се стабилизираха нещата след това, но с цената на много, много усилия от моя страна. Донесе ми и много пътувания, радостни мигове също. Всички сме здрави и това ми е най-важното. Не се оплаквам, като цяло една добра година си отива. И все пак се надявам следващата да не ме подложи на такива изпитания.

# 340
Прескачахме трапа много пъти тая година, с възрастни роднини (инфаркт, инсулт) и в тегави отношения с близки
Знам, че всичко е само едно временно отлагане, но пък се научих да ценя каквото ми е дадено, макар и за кратко. Може би ми беше една Подарена година.

В тоя ред на мисли, искам следващата да имам контрол върху случващото се и съм ок с отговорност и усилия да се справям с всичко отлично

# 341
Започна абсолютно кошмарно, някъде до средата на годината, след което нещата започнаха да вървят на добре. Но още имам буца в гърлото от началото на годината. И там нещата скоро няма да се поправят. Така че, клони към много кофти година.

# 342
  • София
"Работата ни прави свободни" с цялата ирония на тази сентенция. Доста работих, доста работа свърших и ми се иска още малко почивка, за да мога да си довърша моите работи.

# 343
Мигновена

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 04:45 от AnMary

# 344
  • София
С една - няма да е цензурно, а на практика - най-хубавото е че си отиде... почти.

Общи условия

Активация на акаунт