Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 27 989
  • 369
  •   1
Отговори
# 315
Момченце Simple Smile

А дългата версия е, че съм жива. За съжаление не особено здрава, но ще ме бъде. Светът няма да се отърве толкова лесно от мен. Роди се синът ми. Новата цел и смисъл на живота ми е да доживея да го видя пораснал и самостоятелен.

# 316
  • Банско
С една дума е много трудно, но моята дума е: борбена.
Не се предавам и това е. Борба за второ детенце и успешно инвитро засега! Надявам се живота да бъде позитивен така към мен, както аз към него Simple Smile

# 317
  • тук и там
Хубава и даваща.Близките ми не са боледували сериозно,сдобихме с три важни ,носещи промяна и хубави емоции неща  с буквата"К".За мен тази година,е годината на трите "К".Едното "К" е котка.

# 318
  • София /Абсурдистан
При мен от 5 г се е зациклило проблем след проблем и вече не се издържа. Все имам надежда за нещо по-добро и все нищо хубаво не идва.

# 319
Вятър и мъгла, честито!!! Най- хубавото нещо ви се е случило! Бъдете здрави!

Mei. MI,  честито и на Вас! Пожелавам успех и по някое време през новата година да посрещнем и тук радостнотo събитие!

# 320
  • София
Хубава. Много хубава.
Само здраве да има, нищо повече от това не ми трябва.

# 321
  • Варна
При мен от 5 г се е зациклило проблем след проблем и вече не се издържа. Все имам надежда за нещо по-добро и все нищо хубаво не идва.
Дай Боже идната година да видиш светлина в тунела, да я стигнеш и да излезеш от тунела!

# 322
Успях!
Успях да постигна нещо,което е важно за мен и децата ми!
Не съм била в болница,иначе всяка година ми се случва.
Доволна съм като цяло,но не забравям мъката по изгубените близки,сладко ми е,но не съвсем!
Само здраве да има и всички да сме заедно,друго не искам от живота!😇

# 323
  • София /Абсурдистан
Дай Боже идната година да видиш светлина в тунела, да я стигнеш и да излезеш от тунела!
Благодаря! Но към момента редовно съм в тунела на скенера на онкологичната клиника… А към момента в същия тунел водя и баща ми… Чувствам се скапано.

# 324
Мъчна.
Поредната година (от 2019 насам) , в която правим инвитро опити за да си имаме детенце и приключва без успех.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 22:59 от •MERA•

# 325
MERA, от сърце ти желая най-голямото щастие да ти се случи през новата година. Нося късмет в това отношение Simple Smile. Догодина по това време те чакам тук да ни се похвалиш! Вярвай!

# 326
На финала на годината тежка диагноза и за моята майка...Но ще се справим.И това ще мине!
Пожелавам здрава 2025 година за всички!!!

# 327
Спокойна.
Научих се на много неща и най - важното - всяка сутрин да се събуждам с усмивка и всяка вечер да изпращам деня с благодарност .

# 328
•MERA• прегръщам те и ти стискам палци!  Вярвам, че тази година желанието ти ще се сбъдне!

# 329
Благословена (роди се синът ни), пълна с любов, но колкото беше хубава, толкова беше и трудна! Имам малък семеен бизнес, който тази година премина през много предизвикателства. Работих страшно много, за да имаме работа. Който знае какво означава това ще ме разбере! Всичко  това докато кърмех и гледах на детето да не му липсва нищо. Знам, че Бог ми даде сили! На всички преминаващи през трудности и болка пожелавам да не губите вяра и кураж! Казвам го и на себе си, защото понякога се улавям, че много ме е страх какво ме очаква догодина!

На момичетата в ин витро процедури искам да кажа че чудесата се случват!

Общи условия

Активация на акаунт