Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 30 827
  • 429
  •   1
Отговори
# 300
Освобождаваща.

# 301
  • София /Абсурдистан
За мен беше много тежка и напрегната. Борба с най- страшните диагнози за мен и баща ми. Не успях да се зарадвам на почивките.

# 302
Оххх, миналата година написах най-щастливата в живота ми заради раждането на дъщеря ми. Но в последния ден на годината нещата се обърнаха. Неочаквано. Нищо не подсказваше какво ме чака. Това е животът. Надпреварва се със смъртта. Тежка година имах. Не паднах духом и не се предадох заради малкото ми прекрасно момиченце, чиято усмивка ми дава сили всеки ден. Дано новата година донесе здраве на всички ви!

# 303
.  Силна прегръдка! Тежи...

# 304
Тъжна,защото наоколо ми много хора се разболяха, а други станаха ангели...Точно на Великден бяхме в спешното отделение със сестра ми,не можеше да диша. Наложи се да остане в болницата. А аз до преди година бях по болници, но минах геройски през сериозно здравословно изпитание. Въпреки всичко съм благодарна, че съм жива, чувствам се добре , че можах да съм до сестра си и се разминахме с най-лошото. А Великден винаги може да има, когато сме здрави!

# 305
Стресова/напрегната.

# 306
Пътническа

# 307
Ох, само с една дума не знам дали ще мога.
Немислима, може би.
Всякакви неща, които не съм мислила, че може да ми се случат, се случиха. Лоши.

Първата половина беше обичайната като за мен - с депресии, боледуване на детето, аз - боледуваща с него… После отключих най-бруталната си криза на вегетативна дистония от години… Тъкмо се се съвзех след 2 месеца почти в Ада и влязох в друг.
Планова операция, абсолютно неуспешна. 4 хоспитализации за месец и половина. Вдигнаха ми рамене, всичко било топ. Как ще е топ като съм по-зле отпреди? Заминах за Турция, е, определено там установиха, че нищо не е топ и съм с тежки следоперативни усложнения. И докато се чудех как и кога да се реоперирам наново, се наложи да вляза по спешност за операция, много по-сложна и тежка от първата или от тази, която ми предлагаха в Турция… Всъщност - съм била на косъм от най-лошото. И сега кретам някакси след 2 коремни операции за няма и 4 месеца, втората отворена. Буквално нищо не мога да правя, боли ме, трудно се движа.
Сътресенията е личен план изобщо не искам да ги споменавам…
Баща ми не е добре със здравето, мъжа ми също.
Поне майка ми и детето са добре, за което съм благодарна до безкрай.
Но като цяло - всички сме живи. Тъй че - опитвам се да гледам на нещата философски, че иначе ще се побъркам.
Да свършва вече тая отвратителна година, че направо не мога повече.

# 308
  • Варна
Забравила съм, че съм писала в тази тема.

Изминах дълъг път, за да стигна до една врата, да премина през нея и да я затворя след себе си - здрава съм, пушка съм!

# 309
на различните фронтове- различна, така че- противоречива.

# 310
Същата като 2023а, не съм помръднала и на йота, е само с одъртяването де. Всичко си е все същото, което от една страна е добре, което значи, че е нямало катаклизми. Но от друга, е зле. Имам няколко мечти, които ми се виждат неизпълними на този етап.
Здрави сме с детето и най-близките, имаме покрив и храна и топло. Надявам се другата година по същото време да имам с какво да се похваля в тази тема.

# 311
Напрегната. Повишиха ме на хубава позиция, за която работих много. Така се стекоха обстоятелствата, че даже не можах да му се зарадвам на повишението. Излезе ми лрез носа.
Вкъщи - пак напрегната. Закачалка да бях, щях да получа повече уважение и помощ.

Но, тази година си поставих 6 цели и постигнах 4 от тях. И още тази година се научих да си избирам битките.  И се научих, че нищо не е на всяка цена, и че нищо не "трябва" да стане задължително. Научих се да забавям темпото и преодолях тревожността, която съпътстваше ежедневието ми. Доволна съм от тези уроци.

# 312
  • Пловдив
Смислена.

# 313
Попитах мъжа ми и той каза - успешна.
Много работи, аз по лежерно, доста пътувахме, имахме и трудни моменти ( болести, премеждия с органите на реда) , имаме всичко и всички сме живи и здрави.
Аз си пожелавам само позитивни години за всички - без болести, страдания и лишения.
Да бъде!

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:49 от JustMila

# 314
  • София
Високосна.
С една дума толкова - означава извън реда на нещата.
Но не се оплаквам. За високосна, си беше много прилична.

Общи условия

Активация на акаунт