Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 28 320
  • 389
  •   1
Отговори
# 375
И за мен… Мислех си, че предишната беше ужасна, но тази просто…
Бих я описала с думата “разтърсваща”. Буквално всичко, което се случва ме разтърсва, все едно съм живяла в някаква илюзия и изведнъж съм се събудила и съм видяла истинските лица на хората около мен.
В здравословно отношение получавам шамар след шамар… Баща ми е болен за пореден път, чакаме разултат от биопсия.
Поне детото ми е здраво и всичко с него е наред. Вчера бях на родителска среща и получих за пореден път суперлативи.
Тъй че - опитвам се да видя някакви положителни неща, другото да приемам като уроци, карма и да се опитвам да си мисля, че и това ще мине, а аз ще съм по-силна, по-опитна и ще се справя с всичките тези ултра, мега неприятни неща, които ми се стовариха на главата.

# 376
Напрегната...буквално...
Пожелавам си следващата година да е по-спокойна и сигурна...

# 377
  • на последния етаж
Зареждаща.

# 378
Мила, според мен щом с децата ни всичко е наред, нямаме право да се оплакваме. Ако децата ни са живи и здрави и ние се оплакваме, това е все едно да дърпаме дявола за опашката.

# 379
  • София
На моменти много хубава, но за голямо съжаление края й е много тежък. Чак не мога да повярвам как се случва всичко.

# 380
Проблемна.
Затруднения, изпитания, разочарования.
За щастие, нищо фатално.
В материален план ще завърши с нова придобивка, планирана от доста време.

# 381
В очакване.

# 382
  • Somewhere far away
с една дума не мога- защото беше донякъде добра , и оставащата беше ужасна защото работех в най- ужасната и токсична фирма която за щастие напуснах.

# 383
Един от много любимите ми хора просто си тръгна. Не успя. Много ми е мъчно. Все очаквам да звънне, но ……

# 384
  • София
Трета без Павел.
Физически сме здрави, това е.

# 385
По принцип не е лоша година. Аз и близки ми роднини сме живи и горе-долу здрави. Дъщеря ми свърши колеж, работи като учителка по английски език и получава задочно висше образование по своята специалност. През лятото бяхме на морска почивка в Турция и още за малко в нашата страна на любимото ни езеро Нарочь. Смених работа за да получа някакъв нов опит в професия си. За съжаление все още съм сама и вече даже не се надявам на отношения на моите 45 години. Трябва вече да го приемам.

# 386
Рано сте почнали равносметката.
Динамична беше моята година.
Даже вповече, отколкото ми се иска, уморена съм.
Не мога още , да я оценя докрай- имаше шамари, имаше и цветни дни...

# 387
Олга, на 45 си, не на 95. Че то даже бабите си хващат гаджета, а ние на 40+ сме си в прекрасна възраст.
Благодаря ти, Yellow flower 12, права си, просто ми се искаше след като 2024 г. претърпях 2 сериозни коремни операции да се подобря здравословно, а не да се срина съвсем и да съм по-зле, отколкото преди тях… И да мога да съм достатъчно здрава, за да си гледам детето без всички физически ограничения, които имам.
Тъй че - оценявам щастието, което имам, но  си мечтая и аз, и другите ми близки да сме здрави, което за поредна година не се получава.
Прогнозите за 2026 г. е да е различна, ново начало, ала-бала… Дано да е така, че последните 5 ми се сливат в един безкраен ужасен цикъл.

# 388
Мила, пожелавам ти от сърце да са останали в миналото всички здравословни проблеми! Здраве и късмет занапред! Heart

# 389
  • SF
Моята е "чистка". Поразчистих и позапълних пространството с нови хора.

Общи условия

Активация на акаунт