Chapelita, както са ти казали момичетата пий много вода, чайове, супички, топлите течности са много важни. Въобще се затопляй и гледай краката никога да не са ти студени. Иначе може една стерилна урина да пуснеш, дано не се наложи антибиотично лечение. Първо пробвай бабешката, както ти каза Lightblue мечото грозде помага.
Мони, и ние сме на АМ, но на Аптамил. Понякога се запича беба, но нищо особено не правя, един ден не ака, на другия ака по няколко пъти като за световно
За захранването и на мене една педиатърка ми каза от 40 ден да давам сок от ябълка, но аз няма да го правя. И без това си има колики, допълнително да и усложнявам живота не мисля. Ще я захраня след 4 месец, ако не и след 6. И то с пюре мисля да почна, не със сок.
Килограмите почти съм ги възтановила, +2 съм. Слава богу си влизам в почти всички дрехи, малко сланинка по кръста има
Но няма как....Иначе и на мене ми дойде първия цикъл на 42 ден, точно свършиха лохиите!!!
И аз се надявах на малко почивка, ама нейсе... По- обилен ми е цикъла, и по-дълъг, но това е нормално за случая. Иначе няма голямо значение дали кърмип или не, цикъла идва различно, може и след 1 година! Така или иначе докато се регулира минават поне 6 месеца.Може да дийде 2 пъти в месеца, да закъснее, да пропусне един месец. Вече раждалите мами могат да кажат.А корема на моменти ми липсва, особено като видя някоя бременна.Иначе ми е много по-добре така, но има малко носталгия...
А аз исках да ви питам, как перете дрехите на бебето? Аз първия месец ги перях на ръка с бебешки сапун, но сега вече ги пускам в пералнята, отделно от наще, на 30 градуса и пера със Сано Максима течния препарат. Но понеже получих доста критики за това, че съм престанала да пера на ръка и съсъ сапун, та реших да ви попитам. По принцип педиатърката ми каза още като се роди, че не е проблем да пера в пералня, само да пускам още едно изплакване след това.
И още нещо : които имат пералня със сушилня, сушите ли дрехите на бебо? Аз я ползвам и мисля, че без нея не съм за никъде, много бавно съхне всичко. Но и за това ме разкритикуваха...
) водата и чайовете не ги понася въобще, мръщи се, дави се - е няма да си мъча детето, като не иска няма да давам и това е.
и най-интересното беше, че само ми се доспа зверски, а на другия ден си бях ОК
! Писна ми вече
!
!
! Зърната ме болят, гърдите също, да не говорим за цеденето и преваряването посред нощ
Вчера така си поспа и в ранни зори ни прави диви и щастливи...

А това
е за малките
бебоци.

,но има време , някой ден...и ние с вас