Чета ви за Стеримара...Педито ми каза, че е доста неудобно за новородени, защото се изстисквал направо от сака. Защо тогава не ползвате физ.серум..то е същото.
За памперсите, ОК че споделяте, че бях решила да експериментирам..с други.
За ритуала с клечки. Гасят се последователно няколко клечки във чаша с вода, зад вратата. Първата е ако "очите" са от жена, втората "от мъж", от дете и т.н., от "страх", от "Господ" ....така си ги наричате. Запалвате клечката, правите кръст над чашата и гасите. След всички клечки, топвате пръст на кръст и мажете очите \челцето\ на детето. Може да му бутнете пръст в устичката. Аз така правя...
Аз също пера със Сано, и омекотител слагам вече Вече сеотказвам да гладя стриктно. Ако се е напикал, реве и съм "по спешност", грабвам нещо изсъхнало, та дори и негладено.
Кърмата и на мен ми е "рядка" ама не и обръщам внимание, защото четох в библиотеката че това няма значение..Кво са сланина ли да ям да ми се омазни

Бейби тан за дупе е наистина чудно кремче \ама арабско май
\Айде нямам търпение за срещата утре!!! Лека нощ!!!
.пък може и това
а за бебоците 

поддържам температура около 21-22 гр.,а нощем-18-19,няма проблем,че й са студени ръчичките-още нямат добро кръвообръщение.
,и аз имам 2-3 случая на пропускане,но може би защото не съм го наместила добре;снощи таткото сложи пампата и тази сутрин беше омазана до ушите,че и на дрехите си имаше
За сметка на това,снощи ни разказа играта/аз я прехвалих как спи нощем по 5-6 часа
-боли ме гърло,носът ми се запушва...пих какви ли не хомеопатични-не помагат
Какво още да вземам се чудя,при положение,че кърмя 

за мамите... а това за мъничките съкровища 

А ние днес стваме точно на 2 месеца!