НОЕМВРИйското човече дядо Коледа посреща вече!

• 10 345
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
ДНЕС ДАНАИЛ ИМА ИМЕН ДЕН И ВИ ЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО! ПОЗДРАВЯВАМ И МОЯ АКУШЕР Д-р ДАНАИЛ ИЛИЕВ!ДА е жив и здрав все така човечен! \и хубав, много\ Laughing Wink Wink Wink  food002 Popcorn cheers hahaha baloni cook sohappyПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТО 75!
Цвети,права си за повръщането но и аз като Софи съм чула че повръщането на фонтан е притеснителен факт. НО АБСОЛЮТНО те подкрепям, за това че тя трябва да спре АМ на София. и да пробва с кърма!!!и да я буди често и да я храни \с кърма\ често!!

# 31
 Ето, че все пак намерих още малко време.
 Ние преживяхме още една безсънна нощ. Рали не беше акала 2 дни. А и започна да не иска нито да суче, нито АМ от биберона...През нощта, докато спеше, постоянно се напъваше и пъшкаше и сутринта вече не издържах и събудих лекарката по телефона. Каза да й направя клизма, но мен ме достраша.Другият вариант беше Дуфалак. Дадох й една лъжичка и напълни памперса милата. После си хапна добре. А кака й само пита дали се е изакала пак. А ние тръпнем в очакване. Praynig
 Софи, за повръщането-племеникът ми е на 7 месеца и той беше така. Сестра ми смени АМ с Милумил  и тогава повръщанията намаляха. Но на нас педито ни каза, че ако не се нормализира акането на Рали и ние ще минем на Фризовом.
 Само един съвет от мен:преди да смениш АМ се консултирай с лекар, че май този запек на бебка се появи след като от Фризолак минах на Аптамил, защото бил"по-хубав". И сега се чувствам много виновна. Weary
Изглежда на различните бебчета им допадат различни АМ.
Лека и безколикова нощ на всички!Добре, че ви има, че без вас съм загубена!

# 32
момичета-кокичета-Прочетох ви и доста неща ми дойдоха на ума за писане-ама съм адски изморена от 2 дни на базара в НДКа(нийка-сладурийка си беше с мен Wink и беше страшно послушна)
затовасамо да ЧЕСТИТЯ ИМЕННИКА НА КАРИЛ-ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК-И САМО  СЪЛЗИ ОТ ЩАСТИЕ ДА ПРОВОКИРА У ТЕБ МИЛА МАМЧЕ Hug Heart Eyes
ЗА СРЕЩАТА В СРЯДА-ОСТАВА НАЛИ МОМИЧЕТА-МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ДА СИ ЗНАЕМ-ПИСАХМЕ 4Е Е ЗА 12.30-ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ТЪРСИМ НАПРАВО ГОРЕ КЪДЕТО СА ЗАВЕДЕНИЯТА-ТЕ НАЛИ СА НА ЕДНО МЯСТО-НА ШИРОКОТО WinkВЕЧЕ СЪМ ВЗЕЛА ПОДАРЪЧЕ-ИЗНЕНАДКА-И ВЕСЕТО И ТЯ Е ВЗЕЛА Mr. Green-ТАКА ЧЕ НИЕ С НЕЯ СМЕ НА ЛИНИЯ Hug
айде отивам да се излегна на дивана че съм гроги Crazy
п.с. при мен коледата дойде по-рано-и ми остави едно джудже-вижте го в подписа ми Wink Mr. Green

# 33
Мамчета и бебовци, блгодаря ви за милите пожелания Hug
Честит рожден ден на iveto 75 !  bouquet Много щастие и любов !
Честит именник ДАНАИЛ! Да радва мама Карил, като расте здрав , умен и красив ! Heart Eyes
Честити месечинки на малките мушмурочета !  bouquet
Лека и спокойна нощ !!!

# 34
   МОМИчЕТА СЕГА чК ВИ чЕТА,чЕ ОТ ГОСТИ ИВО НЕ СПА ЦЯЛ ДЕН,НЕЗНАМ КАК щЕ Е ПРЕЗ НОщА,А АЗ СЪМ ТРУП ДАЖЕ НЯМАшЕ ДА ПИшА АМА НЕщО МЕ ОБЕZПОКОИ-АЗ НЕ МОГА ДА ДОЙДА НА СРЕщАТА ПОНЕЖЕ Е ТОчНО КОГАТО щЕ НИ ПРАВЯТ ВАКСИНА МЕЖДУ 13.30ч И 15ч-ТАКА,чЕ НАС С ИВИ НЯМА ДА НИ ИМА smile3518......но пък ако я изместите в четвъртъъък.......СМЕ ТАААААМ newsm53

# 35
   МОМИчЕТА СЕГА чК ВИ чЕТА,чЕ ОТ ГОСТИ ИВО НЕ СПА ЦЯЛ ДЕН,НЕЗНАМ КАК щЕ Е ПРЕЗ НОщА,А АЗ СЪМ ТРУП ДАЖЕ НЯМАшЕ ДА ПИшА АМА НЕщО МЕ ОБЕZПОКОИ-АЗ НЕ МОГА ДА ДОЙДА НА СРЕщАТА ПОНЕЖЕ Е ТОчНО КОГАТО щЕ НИ ПРАВЯТ ВАКСИНА МЕЖДУ 13.30ч И 15ч-ТАКА,чЕ НАС С ИВИ НЯМА ДА НИ ИМА smile3518......но пък ако я изместите в четвъртъъък.......СМЕ ТАААААМ newsm53
аз нямам против за четвъртък-някой да е зает тогава??? newsm78
казвайте-ако не-да я направим четвътък Hug
[/color]

# 36
Забравих честитките.. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕСЛАВ НА ИЩАР!!! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНАИЛ И НА МНОГО ПАТЕРИЦИ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ШЕХЕРАЗАДА

Забравих и да разкажа за нашата питка вчера- нарушихме малко правилото с мъжете- Момчил и баща му бяха там- ама в другия край на стаята Simple Smile иначе дойдоха предимно мои колежи и доста добре обсъдихме "работните" клюкини- много добре ми дойде- не ги бях виждала от както спрях работа.   Вечерта пък бяхме поканили приятели да полеем раждането на Неда, че като се роди тати и Ран се бяха тръшнали от някакъв грип и е било   скромно и в тесен кръг. Обаче май прекалихме... бая народ се изсипа и Неда малко се поизнерви- стоя будна до полунощ, а това не й се беше случвало- всъщност от 6 до 12 часа- толкова бодарстване не й се беше събирало наведнъж от както се е родила. Чак по едно време се замислих и аз за тия клечки- жената на кума ни веднага й върза още с идването един конец- после и очите й михме, ама не помага- заспа чак като си тръгнаха гостите.

Тази вечер малко нервничи пак и понеже точно пък вчера сменихме Саб с Еспумизан и се чудя дали има нещо общо- вие как мислите?

Аз твърдо няма да мога да дойда на срещата... много ми се иска, но наистина няма как...

# 37
  • София
Здравейте и от мен! Нещо се позагубих май  ... Crazy ама хем щурея с малкия, хем и гости имах .. Но, първо: искам да ви почерпя на патерици за първата месечинка на Филип (14,11)   newsm38 и второ - да ви почерпя и за моя рожден ден  Blush с домашна торта  cook Между другото - благодаря за пожеланията   bouquet!
Оооох! Пак РЕВЕМ! Отивам да го гушкам!

# 38
аз мога в четвъртък 12.30 МОЛЛ

# 39
Да е жив и здрав малкият Данаил! С гордост да носи името си също като доктора, помогнал му да вдъхне първата глътка въздух   bouquet
 bdbaloni iveto 75
Честити месечинки на малките госпожички и господа !  bouquet

Цвети, при мен се случи същото - около 40 ден сменихме Саб с Еспумизан и като резултат детенце обърка деня с нощта... От петък отново сме на Саб и снощи заспа в 22,30, а днес в 22,00... мисля, че се дължи на капките, не че имам основателно обяснение и едното и другото е симетикон
Ние сме добре, като за бебе с двама батковци  Mr. Green От разходки не ни остава много време да се включваме. Да отивам да спя, че скоро не ми се беше случвало да си легна толкова рано.
Желая ви спокойна, тиха нощ!

# 40
Здравейте и от мен!

Честит имен ден на Дани на Карил!Нека само с добро да чува името си   bouquet

Честит мини рожден ден на всички месечинки!

Честит рожден ден на Ивето!Бъди винаги обичана и уважавана жена и майка!

Моята Теа е добре, папка, пълни памперса и и растат бузките  Wink Вече имаме много гънки по крачката.Все повече се заглежда, раздава усмивки и гука, особено на мечетата от музикалната и играчка.

Софи, бях писала в предишите си постове, но сега пак ще се повторя, дано не стана досадна.От добри чувства е.Попитай педиатърката си дали може да пиете APTAMIL AR , така и така даваш АМ - поне това е мляко, което е за бебета, които повръщат.Теа повръщаше като Софи.Но с този Аптамил вече е добре и много рядко връща и то съвсем малко, като преяде, защото аз до последно я държа на цицата и после давам една и съща доза АМ, която ако е изсукала повечко и идва доста.И при нас е така, сама не се отказва, колкото и дам , може да се оповръща после, но ако не го дръпна сама не изплюва биберона.
Аптамила не ни е запекъл.Теа си ака редовно, няма промяна от това, че и давам АМ.
Пепипетя, дано се разбере скоро какво ти е и да ти проведат едно адекватно лечение, за да можеш пълноценно да се радваш на бебеока.
Златна, Теа спи на една супер тънка възглавничка от както ни изписаха.Но наистина е много тънка и мекаНе мисля, че е проблем.Педи я видя, като дойде, но нищо не каза.
И аз бях на контролен преглед при гинеколога и каза, че всичко е ОК, но са ми намаляли лактобацилите  newsm78 Изписа ми глобули Флоражин за 3 дни.Иначе каза, че ми била много тъничка лигавицата на матката, така че скоро цикъл да не съм чакала  #Crazy
Бимба, и моята Теа е с много запушено носле и определено милата не може да се храни пълноценно.Яде с много почивки, защото трудно диша като и запуша устата.Като суче мрънка и се ядосва, защото не може да диша, а като махна цицата пищи, защото е гладна  Sad Абе, пълно щастие няма.Та и аз непрекъснато пръскам Стеримар и чистя с клечки за уши.
По този повод да попитам ... вие с бебшките клечки за уши с ограничител ли чистите или с нормални?  newsm78

И аз малко да се оплача ... днес окончателно се ядосах на гадното мъгливо време в София  #Cussing out Брат ми, снаха ми и малкия племенник не са си идвали от лятото(живеят в Лондон) и днес трябваше да кацнат в 15.30 б България, но уви.Заради гадната мъгла кацат може би точно в този момент и до последно не знаем дали ще е в София.  #Cussing out Мъжа ми отиде на нашето летище, пък ще видим  Thinking

Аз оставам да си чакам гостите, а вие спинкайте, докато спинкат и малките съкровища.
Лека, безколикова и изпълнена с пълноценен сън нощ!

Целувки от мен !   bouquet

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТО 75!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ НА НА КАРИЛ-ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!

Ради днес е месечко /благодаря за поздравите/. От доста време раздава усмивки, за сметка на това издава странни звуци - приличат на ръмжене на мечка /не че съм чувала как ръмжи мечка/.
Каката прекара РД  чудесно и получи много подаръци. От нас получи МР - 3. Но все още не сме го разучили - за наш срам.

Лека вечер!

# 42
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА iveto75 ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА !  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНАИЛ ! ДА Е МНОГО ЗДРАВ, ДА ПАПКА ХУБАВО И ДА РАДВА МАМА !

За срещата аз мога в четвъртък, само ми кажете плз. за кой МОЛ става въпрос - нали този на Стамболийски??? и още веднъж да попитам - ИЗНЕНАДКИТЕ ЗА БЕБЕТА, НАЛИ? ИЛИ ЗА МАМИТЕ???

# 43
Ивиче аз днес взех изненада за бебка\бебко\. МОЛ на Стамболийски. ЛЕКА НОЩ! Мерси за пожеланията ...

# 44
добро утро на всички!а на месечковците честито!от вчера пак сме на саб симплекс и мога да кажа,че снощи спах.еспумизана ми разказа играта.явно при нас не помага.тук е и мястото да благодаря на Цвети и beniqhted за сешоара. smile3525днес при нас е слънчево,но слънцето е май зъбато Grinning.моята беба вчера цял ден не е акала. Sadслед малко ще и дам дуфалак,ако и сега не се изакала,защото одеве се напъваше яко милата.сега и давам фризолак и фризовом но явно фризолака я запича.забелязах оня ден че като дам само фризовом положението е добре.но нашата педи ми каза да давам едно хранене-фризолак на другото-фризовом,но май изцяло ще спрем фризолака.

Общи условия

Активация на акаунт