НОЕМВРИйското човече дядо Коледа посреща вече!

• 10 343
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Добро утро!!!
Честит имен ден на Дани на Карил  love001Да е жив и здрав и да радва мама и тати,и двете каки естествено!!
Софи,ако продьлжава да поврьща на фонтан започни да даваш на детето APTAMIL AR.Не се тревожи,това поврьщане ще отмине.
Не знам при вас как е,но ние от 6ч.всяка сутрин будуваме,то е едно мрьнкане,едно изпьване Sad
Кьм 8ч.се успокоява и след малко пак се започва.
Мами,които храните малчуганите с АМ имам пак едно-две вьпросчета-на колко часа храните бебоците и има ли дни,в които не си изяждат млякото???Аз Криси го храня на 3ч.От два дни не си изяжда всеки пьт млякото и започнах да се притеснявам ooooh!
Получих повикване от другата стая.По-кьсно пак ще гледам да се включа  bouquet

# 46
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро мами  Flutter Аз съм малко недоспала - не мога да разбера какво му става на това дете - като сме си вкъщи спи от 22.00 до 5 сутринта, а тук при баба й заспива в 3 през нощта до 7.30 сутринта и нали се сещате че аз съм  Tired Дали се дължи на промяната в обстановката или на факта че спрях капките против колики  newsm78 А колики вече нямаме от доста време, ама аз си й давах капки, ама от з-4 дни вече не и тя през нощта е една такава неспокойна, само се върти и рита с крачета, ама не плаче, де...

Цвети мерси за отговора - още тази вечер ще го направя това мазане.

# 47
Майчета,здравейте.Много съм притеснена на Поли и изчезна гласа плачка ,но едно такова все едно е преграхнала.Нямаме други симптоми на настинка.Моля ви,помагайте,дайте някой съвет.На някоя от вас случвало ли и се подобно нещо,и как оправихте положението?Дали да не отида до аптеката за нещо хомеопатично или да изчакам.Лично на мен ми се е случвало често,но при мен е на нервна основа,за около 3 дена се оправям с едни хапчета,но не са подходящи за деца под 3 години,камо ли за бебче на 1 месец.Незнам какво да правя. newsm12

# 48
Здравейте, мадамки и малки беболини!  Kissing HeartКак мина нощта ви? Поспахте ли, мамчета  sleepuu или дечковците бяха на друго мнение и не ви оставиха да спите morning? Ние вчера имахме гости. Кумувете дойдоха да си видят кръщелника, че от изписването не го бяха виждали. Те имат двама батковци на 5 и 10 години и така му се радваха. На Теди емоциите или "очите" Shocked май му дойдоха в повече и след къпане голям рев му удари - цели 2 часа и половина. На помощ пак дойде СЕШОАР-а (ама аз вече не го и прибирам Mr. Green) Виж при къпането не помага...ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ...реве, та чак се дере по време на мазане и обличане..на моменти чак се дави от рев...Момичета smile3547!!! Вече незнам какво да правя?!?  33uu

Честит имен ден на Дани на Мария! Със здраве да си носи името и много да слуша мама, а тя да ни пълни сърцата със стихчетата си! Crazy

От днес май започва голямото чакане на пролетта...при нас мъгла, студ, абе изобщо бррррррррррррр cold
Спокоен, топъл, лъчезарен и безколиков ден! lovekiss

P.S.Мамета, вчера забелязах, че Теди има нещо като желе в памперса, освен останалия мармалад...Та днес майка ми е питала една докторка (незнам си какъв национален консултант), та тя й обяснила, че това се получавало, когато на бебето му намаляват коликите, т.нар. "чистене от колики". Та ако ви се случи и на вас, не се шашкайте!!! Crazy

# 49
Добро утро мами!
Кичо 22,Това е ларингит. Моя Дани беше така в две ситуации - като ревеше до скъсване в родилния дом, и като беше болничък ..Ама никога не му се  е изгубвал гласа СЪВСЕМ, просто нежно скимтене, вместо плач. Нека някой го задържи с гръб към себе си, а ти му виж гърлото дали е зачервено. Зачервено е ако е по-червено от останалата лигавица, макар че при децата по принцип е по-червено. НО най-добре звънни на Педито и му обясни. Купи чай на ХИПП за кашлица при кърмачета, с три билки е. Давай му -. много облекчава и пупата при колики, запек и други гадни болки.
Теди91 ние си ядеме, когато си щеме\кърмя\, но това с пъшкането като мечка и ръмжене е ВИНАГИ след хранене. и будуването също. Ще дойдеш ли на срещата в МОЛа на Стамболийски? \живот и здраве, де\ newsm78
     Ние днес сме на черква, после може да седнем някъде, където не е опушено, защото не виждам на кой можем да идем на гости. Свеки има кучета и котки, и там не смея...МАМИ ВИЕ СЛЕД ЧЕРКВА ХОДИХТЕ ЛИ У НЯКОЙ НА ГОСТИ???че нали не трябва да се прибираш директно у дома..

# 50
  • sofia
Здравейте мами!
Дени, ние незнам от кога слънчев лъч не сме видели......гнусна мъгла.
За срещата няма да мога, няма на кого да оставя баткото, а с него е кошмар ходенето, където и да било.
Иначе от Теди не мога да се оплача. Спи по цяла нощ, само за ядене се буди. Реве и мрънкоти прилично, но само през деня и вечер.

Ама тия Памперс, нещо много пропускат и на акане и пишо - само го преобличам. С баткото такова нещо не е било. С какви други да пробвам newsm78 Молфикс само гнусната им реклама ме възпира да ги купя Mr. Green

# 51
  • София
Да се разпиша и аз в новата темичка...

Честито на всички празнуващи напоследък...., че малко не ми остава време да пиша всеки ден...

Ние сме общо взето добре, още се кърмим, но още акаме много нередовно... а като се стигне до акане, положението става много оакано... Simple Smile

Имаме си бебешко акне някакво... ту изчезват тия пъпки ту се появяват на други места... малко сме смешнички, като пубертетче е, ама нищо...

Аз да се оплача, косата ми започна да пада... а мислех че това става едва към 3-4 месец... ако продължавам да се скубя така, ще оплешивея... взех си една готова маска на Лореал, ама де да знам дали ще има ефект... ако някой знае домашни маски за падаща коса да ми сподели...

За срещата в МОЛ-а, аз няма да мога...като пораснем малко и можем с кенгурото тогава, че с количката в метрото още не ми се ходи...

Весел ден на всички мами, татковци и най-вече бебчовци....!!!

# 52
Честито на всички рожденици на патерица!   bouquet Честито на всички месечковци и именици също!
Дени, нашият сешоар си стои включен в контакта и до легълцето на Лина. Май постамент трябва да му сложим  Joy

Момичета, да ви питам. Вече 3 пъти "хвашам" Лина докато се изхожда в памперса - много шумно, като вода. Чудя се дали не е разстройство и дали не е от глюкозата? Преди това много рядко, или поне не съм я чувала, така ВОДНО да го прави  newsm78

Да не чуе дяволът, ни при нас като че ли коликите намаляха?! Последните 2 дена приспивам Лина доста бързо. Спрях всякакви капки. Да видим.

Вчера си купих тоалет за партито. Май близката една година тазът ми няма да си върне реалните размери бързо и ще трябва да сменям гардероба  Sick. Времето тук е страхотно и май ще е грехота да не изляза на разходка.

За къпането - определно реших да го правим между храненията, а не преди хранене, защото то е рев, то е сърдене,,МЪКА!
За тези пъпчици по лицето, как точно изглеждат при вас? На Лина са едни ситни, ту се зачервяват, тук се виждат само под ъгъл, ту кожата и стои като на петънца а не пъпки. Много ме дразнят, но ще изчакам утре да видим како ще каже педиатърката ни. Утре сме и на ваксинация. Кой знае колко ще реве милата ми  Sad

Фъстъчка, пусни търсачка тук. Бях чела нейде из форума, че май шампоанът на Виши за възстановяване бил много добър

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 12:44 от ronja

# 53
  • София
Здравейте!

Аз мисля да дойда на срещата в МОЛ. Трябва ли да знам нещо повече от четвъртък-12:30- изненадка?

# 54
Ивиче аз днес взех изненада за бебка\бебко\. МОЛ на Стамболийски. ЛЕКА НОЩ! Мерси за пожеланията ...

karil. благодаря  Peace

Ние днес  сме в къщи в пълен комплект - Марена е болна и сега съм като клонинг - кърмя, преобувам, вадя коледна украса и играя лошата вещица от "Малката русалка"... Joy
с две думи купон  4uu а ми се спиии...

# 55
Веси, и нашите Памперс пропускат но да речем на 4 дни веднъж и аз не забелязвам, сменям и толкоз..Но за Молфикс си абсолютно права, рекламата да са я направили на Азис със задните части, ама памперсите да са за възрастни
Роня и нашия сешоар е в бойна готовност на пода - включен
Пъпките и при нас са ту ярки, ту бледнеят и кожата се изчиства напълно. Но мен единствено това не ме притеснява и въобще не ги мажа и не се тръшкам
Айде чао отиваме на ЧЕРКВА Hug

# 56
Днес Мина става на 1 месец   http://snimka.bg/album.php?album_id=81148&photo=64
и по този повод  Grinning,  да ви е вируално сладко Wink

Относно пампесрите, ние по случайност сме на Canbebe, комшиите ни имат цех за пакетиране и ни подариха един пакет със 70 памперса Laughing Те пък ни паснаха и сега си взимаме редовно. Иначе като няма , ползваме Памперс, но и на мен ми се случи да пропуснат няколко пъти особено през нощта newsm78.
Тук пак са едни мъгли... ще си седим у дома...Само при нас и в София  Mr. Green

Между другото, beniqhted , колко е малък света Simple Smile оказа се , че на партито в Банско са и наши благоевградски агенти  Wink

# 57
Здравейте момичета!!!
Да попиша и аз малко...
Значи- от липса на сън и аз се оплаквам- умерено... От колики- абе понякога мисля, че имаме, друг път- че нямаме- незнам.
Опасявам се, че съм изпаднала в ситуация със свекърва в къщата, за която Цвети предупреждаваше навремето, ама кой да слуша...
Мислех, че ще ми е от полза след цезаровото... ама се опасявам, че си наврях таралеж в гащите...
Божеее, а докато бях бременна, поради ремонта в къщи ние бяхме при свеки- положението беше съвсем различно...

Опасявам се, че жената не разбира, че в този дом АЗ СЪМ МАЙКАТА... и се вре във всичко, в което не трябва... а нещата, за които би могла да ми помага си ги върша сама... мда... хубавото е, че ще е така до коледа, ако не направя голям скандал без да искам... а не съм скандална личност, мисля...  newsm78
Да ви кажа- ние с Дани сме само на кърма, и засега- само от гърдата... Има ли други като нас в нашия форум? Не му давам ни вода, ни чай- само кърма...

Пробвах аз да пия чая против колики, ама незнам със сигурност имаха ли ефект... И капки никакви засега не давам, щото чакам да стане по- лошо положението и тогава...
... иначе и Дани почти всяка вечер реве, опъва се като лъкче назад... рита с крака, ама с повече гуш и разнасяне удържаме фронта... Има дни, в които е буден почти по 12 часа и ме побърква леко, ама пък на другия ден си отспива... Имах и 1 ден да не ака изобщо... все звъня на педиатъра и той все вика- всичко е ок, недейте да идвате... включително и като ака газирана пяна така ми каза... но май верно си е ок...
И ние като повечето от вас връщаме храна... при нас даже се случва да заспи и след час да се събуди вкиснат и да върне "кисело" мляко...
http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_eaaaeebd9a.jpg Вижте ни и чао, че плачем!!!!

# 58
  Здравейте,мили мамета HugМного благодаря на всички за успокоението и за съветите  bouquetПредполагам,че на моменти психясвам,но то е от недоспиването Tired-разбирате ме WinkС времето ще свикна,надявам се PraynigДнес пробвах София само на гърда,през 1 час кажи-речи-ами все зяпа и нервничи,лапа си ръчичките,кротне се за 30 мин. и хайде отново-рев и отваряне на устенца Cry и оставам с впечатлението,че е гладна,явно не й достига кърмата ThinkingЩе видим.....
  Отноно пъпчиците,аз казах и преди,но ако искате пробвайте и вие-мажа ги с крем Бочко и изчезнаха Peace
  Фъстъчка,преди бях чела из форума,че при косопад помага Ревалид/аз лично съм го ползвала преди време и бях доволна/,или шампоана и ампулите на Фито-пробвай,дано помогне PraynigСподели после с нас Wink
  Теди,аз храня София,когато се събуди-това става на около 2.5-3 часа;всеки път изяжда различно количество- + - 10-20 гр.,аз не смея много и да я насилвам,заради връщането-поне докато се научи сама да си слага спирачки WinkНормално е според мен не всеки път да изяждат едно и също количество,важното е да наддават добре Peace
  И аз ползвам памперси на Канбебе и нямам никакъв проблем-нито пропускат,нито пък се изрива дупенцето Peace
  Шехерезада,да ти е жива здрава сладуранката,много да ви слуша,радва и изненадва Heart Eyes

# 59
  МАМИ БЛАГОДАРИМ ВИ МНОООГО С ИВАЙЛО newsm51 newsm51 newsm51
Още утре сме на покупка-изненадка-а как ще си ги определяме коя за кое бебе е?
  ДАЖЕ ИЗНУДИХ АНТОшКА ДА ДОЙДЕ-ПРЕДУПРЕДИХ Я ОТ СЕГА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА smile3513
Мами и аз се оплаквам от ПАМПЕРС-всяка вечер почти сме с преобличане-а понякога и през деня,а ги слагаме най-внимателно smile3515Препоръчаха ми ЛИБЕРО-май беше !Какво ще кажете за тях?
И да питам мамите които кърмят случва ли ви се да усетите остро пробождане в гърдите както когато пробожда сърдечната област,а имам ?-че и към тези които са родили нормално:боли ли ви понякога корема -ту нискодолу,ту целия-мен от снощи ме боли лапнах 2 нош па ама пак си ме боли -ту леко ту силно-дали нее понеже вчера дигах малко тежичко?
      чЕСТИТО НА ВСИчКИ МАМИ И БЕБОЦИ КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ И КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС smile3525  
  А Фъстъчка пак си помисли мила-моля те елаааааааа,ние ще сме с бейби порта понеже също имаме проблем с количката!
АЙДЕ ДО ПО КЪСНО-цунки!!

Общи условия

Активация на акаунт