sofkobofko, наистина добре, че само до Коледа ще имаш "помагач" у дома, то не останало .. А иначе ние също сме само почти на кърма. Габи не иска нито биба, нито чай (но понякога със зор й давам), а пък за вода да не говорим - изобщо се отказах да го насилвам детето.
Kluki, ние ползваме Либеро след като смених няколко марки и мога да кажа, че съм доволна .. е, понякога имаме пишано по бодито и ританките, но според мен един памперс не може съвсем да не "пропусне" струйка оттук или там .. Пробождане и аз чувствах по едно време в гърдите, но си спря. Мен днес ме боли ниско долу сякаш ще ми идва, но нали докато кърмим нямаме цикъл??

А за повръщането, Габи също повръща доста, но откакто й вдигнахме матрака(на около 30 градуса, а може до 45) е по-добре. А пак да благодаря на Цвети, че ме успокои, тъй като аз също се бях шашнала. Но се оказа, че малката наддава даже много добре и може би хапва повечко или има по-силен рефлукс на стомахчето.
И аз да ви питам майчета - с какво да махна тези гадни червени пъпчици по дупата на Габи? Купихме какви ли не мазила и кремове за подсичане, от Мустела витаминозния даже й станах повече
( Понякога намаляват, но не мога да й вид дупенцето без да е зачервено или с пъпчици.
и от тогава само 1-2 пъти ми се е случвало Теди да е мокър, ама той вече така шава и рита, че слагането на пампата е едно от най-затрудняващите ме неща...
А за пробождането в сърдечната област и аз го имам...даже преди време питах тук...това е от "слизането" на кърмата...На мен обаче ми направи впечатление, че като спрях чая на HiPP за кърмачки и болките изчезнаха...сега пак почнах да пия и пак се появиха...

! До сега съм чела
!
!" Шуши и мъж ми са колеги от Университета и сега бачкат заедно
!
! Купонясвах заради всички
! Румънеца и Енчев откриха дискотеката на хотел Тамплиер и беше страшно весело! Стояхме до 2 часа и на сутринта едва станах! Чувствах се по изморена от колкото когато Бу ме буди нощем
Чакаме снимки, да знаеш 

-та само го хабя-правя и хвърям
-абе кво да ви разправям-направо ще ви пусна линк да видите