Какви са очакванията ви при общуването във форум?

• 4 273
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Намирам отговори на въпросите ми, харесва ми, че хората споделят мнение от личен опит и така аз си правя изводи, кое как ще направя, кое не, като цяло ми е полезно и от друга страна успокояващо, че има хора в моето положение и разменяме идеи и мнения. Innocent

# 31
Очаквам - форумна етика.
Влизам- за да си сверя часовника, да  прочета различни от моята гледни точки.
Получавам - 100% забавление. " В услуга на милото", хаха, май десетина години минаха и все още е едно от най-смешните неща, които съм чела някога.

# 32
  • Down south
Нямам никакви очаквания. Тук е единственото място, където пиша на български. Не познавам никого, но имам дами, които чета с голямо удоволствие.

ПП И да, определено предпочитам  учтивитe разговори.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 16:40 от Daylily

# 33
  • Банско
Намирам интересни идеи, мнения и съвети за всичко.

# 34
Толкова полезни неща съм намирала в този форум. Примерно крема за дупето на дъщеря ми, който най-много ни помогна когато се мъчихме, след като бяхме пробвали какво ли не.  Или новото адаптирано мляко, което започнахме след като имахме проблеми с първото.
Хубави рецепти, препоръки, идеи, споделен опит и съвети, какво ли не. Изобщо много време съм прекарала в ровене и четене на стари теми и все намирам по нещо полезно или интересно.

Мисля, че е много ценно да има такава голяма общност от хора (макар и анонимни) които да си споделят опитности, съвети и преживявания, честно и прямо. Било то за чисто практични неща от ежедневието, или нещо по-философско. Липсва ми усещането за общност, особено след ковид и нон стоп работа от вкъщи. Сякаш от тогава сме с една идея по-изолирани.
Форума е страхотен, надявам се да продължи да се развива позитивно.

# 35
  • София
Форумът е сила, голяма!
Хората са съпричастни, топли, сърдечни и добри.
Помагали са не един път, съпреживявали са, карали са се, мразили са се и пак са се обичали.

Изказът може да е прям и остър, но не значи, че не цели помощ. А тук помощ има - на всички нива. Тя просто дебне отвсякъде….

# 36
  • София
Вярно е. Лятото една вечер бяхме закъсали с колата насред нищото, "изревах" в една тема и веднага няколко съфорумки предложиха помощ.

# 37
  • София
Винаги, как!
И пари за съфорумка съм събирала и аз колко пъти съм помагала и компоти и бебета съм прибирала и, и, и….!
Тук сме общност и да, много приветлива и чиста. Жени сме, майки, едно сме му се не знай!

# 38
  • Най-красивата страна
Да намеря полезна информация.
И за разпускане.

# 39
Аз лично губя време, докато кърмя детето, цедя се или гледам филм. Отбелязах, че е с цел научаване на полезни неща. Не търся контакти, но симпатизирам на определени потребители.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 10:42 от Enter Sandman

# 40
Смятах да се изказвам подробно, но след Горджъс няма смисъл.
Аз бях довлечена едва ли не силом в този форум преди... години.
Не знам аз помогнала ли съм на някого, опитвам при възможност. Но! Моето дете е живо благодарение на този форум, буквално (и в частност на някои от потребителите му), а сега животът му се подобрява от ден на ден, отново заради форума. Най-малкото, би било лицемерно, да имам различно мнение от дълбока признателност и чувство за принадлежност.

# 41
  • Бургас
С една дума - бг мама е феномен, без да е пресилено.Промениха се нещата , но все още ми е любимо място за информация и отдих.

# 42
Участвам за разпускане. И по една друга причина - цял живот съм живяла преобладаващо със жени около мен. От няколко години, по стечение на обстоятелствата, живея и контактувам предимно с мъже. Установих, че животът с мъже, когато няма женска намеса, е много по-лесен, приятен и праволинеен. Но имам моменти на носталгия по женска компания. Няколко теми и потребителки във форума ме лекуват тутакси от носталгията по женска компания. Има и потребителки, които чета с удоволствие и съжалявам, че не контактувам с тях в реалността.
Намирам, разбира се, и полезна информация по много въпроси. Не чета здравни и детски теми, любими са ми темите за пазаруване и за красота. Също и темите за някои телевизионни формати, които често са по-интересни от самите предавания. Любимите ми теми са за снимките-спомени, изпитаните сайтове за парфюми и мунската тема.
В анкетата липсва опция "Влизам, за да окупирам възможно най-много теми с "компетентни" мнения, да покажа колко съм велика и да начукам канчето на всеки инакомислещ (мислещ)".

# 43
Когато имам възможност, посещавам този форум по много причини - за развлечение, търсене, понякога и споделяне на интересна или полезна информация по даден въпрос. Като цяло смятам, че форумът е полезен за широк кръг от хора.
Единствено, не одобрявам агресията и нападките към хората с различна гледна точка за нещо в някои дискусии.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 14:57 от Sun_Shine016

# 44
В анкетата липсва опция "Влизам, за да окупирам възможно най-много теми с "компетентни" мнения, да покажа колко съм велика и да начукам канчето на всеки инакомислещ (мислещ)".

Pony69, добавих🙂, ама ми се струва, че и дори да се разпознаем в последното, няма да си признаем в анкетата.

Аз съм в търсене на а-добър синоним от начукване на канчета. Както писах, не го бях чула до преди месец и модернизмът не ми харесва - напомня ми едновременно и за война и кухня.

Общи условия

Активация на акаунт