Кога вече не можехте да си режете ноктите на краката сами?

• 4 426
  • 116
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
Аз си се глезих - ходих на педикюр като за последно  Mr. Green
То така се и оказа де... сега педикюр виждам под крив макарон...

# 31
Аз си се оправях сама - само с тоалета за раждането ми помогна мъжа ми и му беше доста неприятно. Но нямаше как.
Както съм седнала, вдигах единия крак върху другия и режех нокти, лакирах ги. Въртях се, мъчех се, но се оправях.

# 32
 Засега се справям сама с всичко- педикюр,епилация,връзване на обувки;
 Учудващо флексабилна съм Mr. Green

# 33
От седмия месец някъде не можех да се навеждам хубаво.Срам,не срам- таткото ми режеше ноктите Embarassed.Той не обичаше да ме гледа да си оправям педикюра преди да забременея,пък след това се наложи сам да го прави LaughingЕх,съдба Wink

# 34
Не е имало момент,в който да не мога.

И аз така.

# 35
До края на бременността успявах да си ги режа.

# 36
Успявам още и до края пак ще е така както първия път .....какво да се прави ... hahaha  смешно е , по добре на  скришно да се упражнява тази кореместа  йога своеобразна Joy

Ботите  стягат - да  краката се подуват от  течности....но  това  бързо минава после.

# 37
След дълго наместване  , как точно да седна успявах сама .

# 38
От началото на 8 мия, и чорапите не мога да си обуя без помощ  Grinning

# 39
 Laughing Laughing Laughing Аз си ги режех през цялото време но не казвам с цената на какво! Даже преди да вляза да раждам си направих педекиур и си епилирах краката, но това ми отне 2х и много усилия Laughing Laughing Laughing

# 40
  • вече в собствен дом
До последно си правех всичко сама. И с епилатора сама си действах. Но накрая/имм впредвид последните няколко дни само/ ми беше доста трудно вече. Изпотявах се от най-малкото усилие. Но бях твърдоглава, от никого не поисках помощ. Mr. Green

# 41
  • Bapнa
не мога сама вече  Weary- ще ходя на педикюр ... имам е едни кофти ботуши, които не мога сама да закопчея, колкото и да се кълча и извивам! Пречи ми тумбака и това си е  smile3525

# 42
  • В сърцето на любимите мъже!
Аз имах огромен корем, но до последния ден сама си режех ноктите на краката и се епилирах дори в деня преди да родя... А за корема - родих бебе 4900, а и водите ми бяха много, защото само то раждането свалих около 15 кила...вижте го...

Мисля, че трудностите с навеждането не са от корема... той може да се "измести встрани" и пак да си вържеш обувките... сега успявам да го правя с Момчил на ръце, което е значително по-трудно! Wink

# 43
Около 6 месец.С тази задача се зае майка ми.

# 44
до последно се справях с всичко сама, дори почистих триъгълника си 2 дена преди да влезна в болницата с кола маска - топла.Само не ме питайте как съм се оправила - с огледало и безброй пози.А колкото до ноктите, нямах никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт