Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 626
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Привет! За колко време ви излезнаха резултатите от БХС?

# 106

Моите излезнаха на следващия ден, правени са в МД София.

# 107

Една седмица се бавят вече, аз съм в Селена Пловдив. Има ли някоя мама, която също се следи в Селена?

# 108

Една седмица се бавят вече, аз съм в Селена Пловдив. Има ли някоя мама, която също се следи в Селена?

Да , при Петрова съм аз Simple Smile

# 109

И аз се следя там и съм при Матев.

# 110
БХС за 2 часа излезе, при Стоилов в Пловдив.

# 111
БХС за 2 часа излезе, при Стоилов в Пловдив.

Да и аз там ходих .. много бързо излязоха резултатите

# 112
Здравей, и аз съм в Селена и разчитах резултата да излезе до 1-2 дни,отваряйки всеки ден сайта и влизайки в профила си,но уви.Накрая звъннах на регистратура и поради смяната на системата им(за пореден път с това се извиняват) и не ми излизали резултатите,но били вече готови.Затова най-добре им звънкай(ако не си го направила и разчиташ като мен на сайта им) те ги дават също на МД в София и стават бързо.

А аз имам питане към вас: от няколко дни ми прави впечатление,че на моменти(рядко) корема ми става твърд на допир,все едно ми се пишка и не съм ходила дълго време,и малко след това се оправя,та от какво може да е това?

# 113
БХС ми излезе за няколко часа в АГ Щерев. На сутринта дадох кръв, на обяд бях на преглед при ФМ и резултатите бяха готови.

# 114
Обадиха ми се, завишено е ЧХГ, което води до риск за синдром на Даун. Чакам да се чуя с док. Има ли някой с подобни резултати и къде препоръчвате да си направя пренатест само за Даун? Благодаря

# 115
Това са контракции. Цялата първа бременност изкарах така. Важното е да не са болезнени. Все пак кажи на АГ-то, вероятно ще ти изпише нещо за тях.

А аз имам питане към вас: от няколко дни ми прави впечатление,че на моменти(рядко) корема ми става твърд на допир,все едно ми се пишка и не съм ходила дълго време,и малко след това се оправя,та от какво може да е това?

# 116
Твърд корем са контракции, на мен ми се появяват ако се преуморя. Важното е да няма болки.

Днес точно четох за това, че по този кръвен показател в 4 месец, може дa се оцени риска за Даун. Но в никакъв случай не означава че го има. Ще ви препоръчат още изследвания. Стискам палци всичко да е наред!

# 117
Не са болезнени,просто както си лежа(в повечето случаи) и изведнъж ми става твърд ,не усещам нищо друго.На преглед съм на 09.01. да изчакам ли или да звънкам утре на АГ-то?

# 118
Според мен можеш да изчакаш, но ако станат болезнени звънкай. Не лежи по гръб. Води се, че наляво е най-добре. Пробвай и с възглавничка между краката.

# 119
Мисля, че може да пиеш и но-шпа, все пак той отпуска гладката мускулатура.

Общи условия

Активация на акаунт