Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Момичета аз още съм в болницата уж на 23 ще ме изпишат, на антибиотик венозно съм, малчо за с3га е добре има води, но са малко. Мърда си от време на време. Надявам се всичко да мине благополучно и накрая да имам един хубав финал с още един мъж вкъщи.. 💙

# 91
  • София
Здравейте, сутринта се събудих с температура 37,7 и болки в тялото. Детето е с болно и не успях да се предпазя.  Освен парацетамол, кнв знам какво друго да пия. Личната ми мога да я намеря само сутринта по телефона, през другото време не вдига. Чудя се дали да се опитам да се свържа сводещия ми жк, при който се записах едва преди няколко дни. Вие как процедирате, когато имате нужда от лекар. С първата ми пременост от разболяване , лежах в болница и ме е страх,ще идват и празници.

# 92
Vasillena, личният лекар не съм го търсила, свързах се с проследяващия АГ. По препоръка на момичетата в нашата тема пробвах и алтернативни методи. Най-много ми помогна суров джинджифил - отрязвам едно парченце, дъвча го и го изплювам. АГ го позволи. Не е приятно, но е ефективно. Успех и дай Боже да ти минава бързо. Heart

Наталия, с теб сме. Кураж и сили за теб и бебчо.Heart

Встрани от темата - ако вече знаете, съобщихте ли пола на таткото? Изненадахте ли го? Blush

# 93
Дано до края успеете да сте спокойни и всичко да се нареди по най-добрият наин! Казаха ли от какво се е получило така? Все още имаш ли болки?

Момичета аз още съм в болницата уж на 23 ще ме изпишат, на антибиотик венозно съм, малчо за с3га е добре има води, но са малко. Мърда си от време на време. Надявам се всичко да мине благополучно и накрая да имам един хубав финал с още един мъж вкъщи.. 💙

# 94
Чета за разменените бебета и не мога да повярвам, че е възможно това да се случи у нас, в нашия век и то в столицата...

# 95
Чета за разменените бебета и не мога да повярвам, че е възможно това да се случи у нас, в нашия век и то в столицата...
Аз също се чудя, в крайна сметка нали всяка майка вижда бебето си като се роди независимо дали е секцио или нормално. Въпреки че дори и да е била под пълна упойка всяка майка усеща детето си.

# 96
Момичета, някой има ли сърбеж по тялото? Преди 3 дни след избръсване на зоната на триъгълника получих на следващия ден сърбеж там, реших че ми е станала по-чувствителна кожата и не обърах внимание... обаче от вчера ме сърби навсякъде - по дупето, ръцете, краката... не знам какво се случва но започвам да се притеснявам 😏

# 97
Ами то малко има връзка с горния пост. Аз съм с варицела. Днес ходихме до ВМА и ми взеха кръв за да се потвърди, но инфекционистката беше почти на 100% сигурна. А аз бях сигурна, че съм я карала като дете, но излиза че не съм. Всички казват, че големия риск за плода е до 12-та седмица, а аз съм вече в 14-та. Това обаче не значи, че не се притеснявам 🫤. Дано всичко е наред. Поне за сега освен пъпките нямам друг проблем и се надявам да остане така.

# 98
Helegeth, лечение има ли или минава от само себе си?

Milata12, при предишната си бременност имах внезапен силен сърбеж и лек обрив в цялата коремна област и се установи, че е алергична реакция (използвах Мустела лосион за стрии). Дали не е някаква реакция и при теб към нещо?

Nataliq777, не знам, искрено се надявам, че е станала грешка и не е вярно...

# 99
За сега ми казаха само ако вдигна температура над 38 градуса да пия парацетамол и някакво прахче за пъпките, което щяха да ни дадат, но май ни забравиха. АГ не ми е отговорила, но аз й писах, че утре ще потвърдя като излезе резултата от изследването.

# 100
Аз се мажа точно с Мустела... като нищо е от това, ще взема да я сменя и да видя има ли ефект.
За Варицелата и аз знам че рисковете са най-съществени до 12тата седмица, стискам палци всичко да е наред Heart
Иначе аз миналата седмица си правих TORCH пакета на Цибалаб + IGg антитела за Варицела, понеже четох истории за хора карали варицела, но с изграден не добър имунен отговор към нея и повторно заразяване, а в момента Варицелата е много разпространена и малкия е на градина и реших да се изследвам и ако имам малко антитела да го спирам от градина и да го ваксинирам, но за щастие имам достатъчно антитела.
Препоръчвам на всеки който има подобни чуденки да се изследва, резултатите са готови в рамките на деня.

# 101
Имам приятелка, която кара варицела докато беше бременна, не помня кой месец но май 6ти. През цялото време беше в болница, няколко седмици, имаше и температура. В крайна сметка роди здраво дете, никакви последствия не е имало, само стреса им дойде в повече.

# 102
Milata12, дано да е от Мустела и да ти мине бързо. При мен оплакванията отшумяха за няколко дни след спирането. Тогава АГ ми обясни, че всички се нахвърляме на еко-био-органик козметика като разберем, че сме бременни, но етеричните масла и всякакви други растителни съставки в тази козметика често давали алергични реакция и с тях трябвало да се внимава. Бях си накупила всевъзможни масла, лосиони, олио против стрии уж от най-добрите на пазара, но след този случай изхвърлих всичко, което бях купила, и не се мазах с нищо. Може и да звучи смешно, но ако човек го е сърбяло така, че да се буди и до полудяване, не му се експериментира. Благодаря за информацията за изследването!

Helegeth, леко възстановяване!

# 103
Аз с първата бременност с нищо не се мазах и не получих стрии и сега няма да се мажа.Blush

# 104
Ух, мина прегледът. Всичко е топ. Прекрасно бебе Heart
Но както ви казах, с нашия късмет така беше застанало, че нямаше шанс да се види пол Joy

Общи условия

Активация на акаунт