Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 29

• 39 267
  • 846
  •   1
Отговори
# 705
Моите наематели се обадиха,че искат да напускат Tired Face имат 2 месеца предизвестие. Нанесоха се началото на октомври. Направо ми омръзна през 6 месеца нови наематели.

Доста неприятно! Дават ли ти два месеца предизвестие? Кога ще се изнасят? Колко наема ти е депозитът? Надявам се, че в договора пише, че депозитът не може да се ползва за плащане на последния наем.

# 706
Тинтина, приемам доводите ти.
Само да кажа, че си е тежичка и сам човек трудно вдига такава фурничка. Така че ваденето и прибирането няма да хоп хоп, а трудничко. Личен опит е това. Аз трудно я вдигам, защото е и широка трудно я обгръщам...и кръста се товари яко. Абе тегаво е.

Може да пуснеш цял плот, отдолу фурната е свободностояща, но изглежда като вградена и е прибрано на вид. Може така ако решиш да подходиш.
В шкаф пак ще заема място, тоест едно и също ми се струва да е под плот, и в шкаф.Simple Smile

Котлон лесно се вади, лек е..за него съм ок да е прибран и вади инцидентно само.

# 707
  • Бургас
caprice, погледни от добрата страна. Ако в договора пише да задържиш депозита, това са два депозита плюс за една година Simple Smile
И сериозно - има някаква причина за това текучество. Някакъв кусур на жилището, може и подборът на наемателите да не е бил правилен... Хубаво е да ги поразпиташ каква е причината и да вземеш мерки, ако е нещо в жилището и е отстранимо.

# 708
  • София
Може града да е причината - ако няма добре платена работа и идват към София.
Тинтина, кой е препарата - чудо? В линка пак се отваря котлона.

# 709
  • Бургас
Пу, че съм шматка.
Редактирах го:
https://www.bg.twxhome.com/fume-free-oven-cleaner

Ако е по-замърсена, се чака повече време.
Решетките ги свалих, напръсках и после мих в миялната.

# 710
Какъв е съставът? И той ли е със сода каустик ?

# 711
  • София
Перфектна работа свърших с пяна за фурни W5 от Лидл за 3-4 лева.
Съдържа 15-30% алифатни въглеводороди и до 5% анионни повърхностноактивни нейоногенни повърхностноактивни вещества.

# 712
  • Бургас
teta
Скрит текст:
Water, <20% Sodium Hydroxide CAS N1310-73-2, <5% Sodium Hydrohlorite CAS N 7681-52-9, <5% Anionic Surfactant

# 713
teta
Скрит текст:
Water, <20% Sodium Hydroxide CAS N1310-73-2, <5% Sodium Hydrohlorite CAS N 7681-52-9, <5% Anionic Surfactant

Сода каустик. Като зебрата Simple Smile, тя е по 2 лв само че...
https://adorashop.eu/http:/adorashop.eu/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0 … arat-zebra-450ml/

# 714
  • Бургас
Абе Зебрата е голяма работа, аз още от едно време я знам. Но много трябва да се внимава с нея, че разяжда всичко.
Това е много щадящо, беше покапало на няколко места по повърхности, само избърсах с гъба и нямаше нищо. Явно е бая разредено.

# 715
Супер, че има такива силни препарати, само че аз от 3 години съм или бременна, или кърмя, затова вече ще викам фирма за почистване. Макар че цените са някакви брутални, ама какво да направя като хората не са научени да си размразяват хладилника, да чистят
 зад него, че като загори нещо на котлона, трябва да го почистиш и т.н. Чудя се решетките на абсорбатора дали са ОК за съдомиялна?

# 716
Няма проблем решетката на абсорбатора да минава редовно през миялна.

# 717
Решетките стават като нови в миялната Simple Smile

# 718
А, капа и при мен, зебрата.....нищо не разяде, освен мазньочите....Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче как ги маха, вълшебна ...от раз.

# 719
  • София
При мене Зебра не се справи с личната фурна. Ползвам проф препарат на ХМИ.

Общи условия

Активация на акаунт