🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 268
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 140
Основно млади хора са тази година , може да се завърти някоя любов 🤷♀😀 за интерес на зрителите 💗

# 1 141
Фермата си има главен герой. И той засега е Петър.

# 1 142
Не желая любови, искам сеир, скандали, интриги и стратегии.

# 1 143
Андрей и Петър очаквам развив в отношенията и да има скандали между тях. Нещо като Шопски и Митко.

# 1 144
  • Sunshine state
И аз, и аз! 😁😁
П.П. Петър ще има разрив с всички, мен ако питаш. 😂
Не желая любови, искам сеир, скандали, интриги и стратегии.

# 1 145
  • София
Друга разлика: никой не влиза с муз.инструмент; няма кавалджии, гайдари. Ще пеят на караоке явно.

# 1 146
Адо няма да го изтърпи този Петър.

# 1 147
  • Велико Търново
Канатицата и елбетицата са два от основните символи в БЪЛГАРСКАТА шевица, та да се наричат "измислени думи" ми е, меко казано, непонятно.

Тъй като казаха, че част от пендарите ще се дават за изпълнение на седмичните задачи, неминуемо ще ги има, но от обитателите на Ада вероятно и ще се очаква да го облагородяват. Но и да не се очаква, за тях самите ще е много по-добре да го правят.

Любопитно е това желание за сеири и скандали, при положение, че масовото мнението точно за сезоните, в които ги имаше на килограм, беше, че са най-лошите.

# 1 148
За Петър от визитката предположих, че е умен и надменен. Да видим дали ще изляза права.

# 1 149
От сеир до сеир Балкан разлика. Не е нужно да включва тормоз, какъвто, доколкото знам, е бил случаят с нехаресваните сезони.

Петър колкото ми привлече вниманието на ниво визитка, толкова ме подразни после и ми се прииска да го пратя по дяволите, ако бях на мястото на Сергей.

# 1 150
# 1 151
Все някога ще си разменят колибките, не очаквам три месеца само зелените да печелят.

# 1 152
  • Велико Търново
IriS`, за мен думата с много по-силно значение беше "скандали".

На мен пък от визитките Сергей някак ми спечели симпатиите. Не знам защо, май ще трябва да я изгледам пак Grinning

# 1 153
  • Sunshine state
Дама Пика, моля подминавай мненията ми, както аз правя с твоите. Във всяка тема ли трябва да ти го напомням?🙄 Вървиш като някоя свекърва след хората и се хващаш за най-малкото. Досадна си. Благодаря ти!
И да, глупави ми се виждат имената в духа на новите правила.  Зелени и червени ми е по-лесно.

# 1 154
Дано Джук си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт