🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 282
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 155
  • на село
Петър още от визиткита ми е " малко" досаден, неорентиран 40г мъж, търсещ себе си.
От обучение по политология и международни отношения до курс по актьорско майсторство.
Всестранно развит, ненамиращ себе си, компетентен по всичко Close

Направих му анализ, нали Петър беше, дано не бъркам името,  но ми направи впечатление, а и сега играе на фондовата борса, абе-  голям кръгозор Joy

# 1 156
Хайде пак мъжка коалиция се очертава.

Дано има обрат и я изпратят при зелените.

# 1 157
Хайде пак мъжка коалиция се очертава.
И жените пак се самоизяждат. 🤦♀

# 1 158
  • Sunshine state
Жените правят една постоянна грешка предаване след предаване.. Не се научиха.

# 1 159
Затова трябваше мъже срещу жени, сами да се самоизяждат. 😄😄

# 1 160
Това беше моят братовчед. Уви не знае много. Шегувам се. 😁

# 1 161
  • София
Изписаха му вежди на Станислав... Този пост беше непреодолим и той няма вина, затова че не успя да го премине..

# 1 162
Тази схема с преместването и аз бих я направила. Класика. Драма да има.

# 1 163
  • Sunshine state
Станислав ми е симпатичен. И наистина нямаше за кого реално да гласуват, защото не се познават. Постът му беше мисията невъзможна, но той си беше жертвеният агнец. Няма нищо, ето, че има позитивна развръзка. 😁

# 1 164
Трима наистина са много.

# 1 165
Егати правилата. Трима излизат , нови трима влизат. 😄

# 1 166
  • София
Ето ви съспенс! И първи искри. Прави сте за жените - и то, като са минали (гледани) сто сезона - че и от други подобни баталии (пардон, реалитита). Българина по-малко умее да обича, повече обича да мрази.
И иначе - след 3-4 часа заедно, който и да бяха изгонили, щеше да бъде просто малшанс за него/нея. Но жеста на сина на Дойнов не ми хареса. Пък и да си създаваш врагове от 5-я час - не е стратегическо и мъдро. А се видя, че на "тролея" никой не успя, няма вина човекът.
Хайде, до втората вечер. Да сте здрави всички!

# 1 167
  • Sunshine state
Изненада за мен е,че Цвети е дразнител. Иванка ми се струва по-голям такъв.

# 1 168
Точно, в случая не се познават и е логично да гласуват срещу него. Нищо лично не е и не знам защо се засегна толкова.

Цвети може да не харесват и заради... женска суета да го наречем.

# 1 169
От визитката на Петър си помислих, че е дървен философ, компетентен по всичко, на когото все нещо му пречи в живота да покаже колко е велик.

От гласуването, давам малко симпатия на русата жена от US, която беше най - обективна и директна, като каза, че нито един от тях нямаше да се справи на колелото и поради това е неоснователно да гонят Станислав. Иван също се изразява добре и изглежда разумен и нормален човек. Станислав е огън негасен, само трябва да му драснат клечката, няма шанс да го изгонят от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт