🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 397
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 525
Умрях от смях с изброените имена.🤣
  Но има и положително нещо в странните имена , ще останеш незабравим спомен за всички.😁
  И по случая едно клипче със странно име.

https://youtu.be/7LgIIBb1hZo

А за да съм в темата.😁
Честито на Гуспата за детенце. Странно име, но пък щом си го харесват родителите.Жива и здрава да им е Дисиа.

# 526
Красимира и Димитър Калайджиев от Фермата 5 официално вече са семейство:

# 527
  • Sunshine state
Браво на тях! Много хубава новина. Честито да им е.

# 528
Честити да са, пожелавам им дълъг и щастлив семеен живот.

# 529
  • Sunshine state
Чакат и бебче! 😃

# 530
  • при късмета
Да са живи и здрави, дълго да се радват един на друг и децата си!
Аз Краси я харесвах, за разлика от повечето потребители в темата. А жените, които харесвам са в пъти по-малко от мъжете като цяло. Митко ми беше на моменти, по принцип го харесвах, но имаше няколко много неадекватни изтрещявания. Набило ми се е в главата и опита за измама на една игра, а по-лошото беше, че се усети на момента, айде решил е да мине метър, много ще го направят, човещинка, но отричането после беше изключително нагло. Иначе е симпатяга и изглежда вятърничав, но му сече пипето

# 531
  • Sunshine state
И аз я харесвах Краси. Него не в началото, но после ми стана симпатичен.

# 532
  • Вестерос
Да са честити и здраво бебче им желая!

# 533
Темичката е леко затихнала, знам, че Ивайло ви е “Любимец” 😂, но оставям тук, нещо което е иновативно за българските формати.

# 534
  • София
Да, между другото изгледах и двата епизода и ми хареса. Като идея наистина е много яко и досега никой не се бе сетил да го направи. Освен Ивайло, участват Пух и Алекс от ИВ. И едно друго момче за което не знам нищо. Има вид на рапър, нямам си на идея.
Четиримата един след друг се изреждат да 'свалят' момиче в бар. Не точно свалят, ама как да се изразя, борят се да и направят добро впечатление и да се класират за втора среща. Момичето ги оценява и казва кой се е справил най-добре.

# 535
Темичката е леко затихнала, знам, че Ивайло ви е “Любимец” 😂, но оставям тук, нещо което е иновативно за българските формати.

Оценявам, че се включи. Харесвам мненията на Ивайло като потребител във форума, но от друга страна искам да цитирам друг потребител, че на вербалните агресори не бива да се дава трибуна. От тази гледна точка няма да гледам това видео.

# 536
Diavolo, Alucard
 Благодаря ви за обратната връзка! Оценявам и съм благодарна за всяко едно мнение! 🙏 Прекрасен уикенд ви желая!

# 537
Пак да отбележа, че се радвам на постовете ти. Simple Smile Предния сезон много често бяхме на едно мнение. Надявам се, че си щастлива в професионален и семеен аспект и скоро ще ни изненадаш със сладки новини!

# 538
Пак да отбележа, че се радвам на постовете ти. Simple Smile Предния сезон много често бяхме на едно мнение. Надявам се, че си щастлива в професионален и семеен аспект и скоро ще ни изненадаш със сладки новини!

Дай Боже всекиму и благодаря от сърце! Да сме живи и здрави всички и повече хубави неща около нас!

Дано продукцията ни даде храна за обсъждане и следващият сезон да бъде интересен хихихи.

# 539
Оценявам, че се включи. Харесвам мненията на Ивайло като потребител във форума, но от друга страна искам да цитирам друг потребител, че на вербалните агресори не бива да се дава трибуна. От тази гледна точка няма да гледам това видео.
Не харесах участието на Ивайло във Фермата, най-вероятно и той самия не се е харесал, като се е видял отстрани. Не мисля, че в живота се държи така агресивно, сигурно е хаплив и ироничен, но не стига до такива словесни ексцесии. Има и смекчаващи вината обстоятелства, ако мога така да се изразя, в едно реалити предаване е доста лесно да се подхлъзнеш, да се държиш неадекватно и неподходящо,  което не би ти се случило в реалността.
Аз съм на принципа, че всеки може да сбърка и всеки заслужава втори шанс. В Библията е казано, че е човешки да се греши и също безгрешният да хвърли първия камък.
Ивайло е интелигентен човек вярвам, че си е направил своите изводи. Тук пише доста смислени, с добро чувство за хумор коментари, някои са попадения.
Ще изгледам видеото, което LinaLo е постнала. Пожелавам им и те да донесат благата вест, като Гуспата.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:59 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт