🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 360
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 555
Адмирации за Иван и Андрей.
Така се прави. Едно нещо, за да е успешно трябва да се развива, да не тъпче на едно място.
Колкото и да сме критични, то е защото го харесваме предаването и не ни оставя безразлични, не може да им се отрече първото място сред реалити форматите в Бг, поне в моята лична класация.  

ИВ предвид, че е с по-силно изразен състезателен елемент ми е по на сърце, но манипулациите и откровената намеса в развоя на играта и съдбата на участниците от страна на продукцията ме отблъсква и отвръщава във висша степен. Гледам го с леко отвращение и голямо негодувание. Правя го едиствено, заради невероятните спортисти - мъже и жени, които участват там. Респект към тях! Не може да им се отрече на продуцентите, че правят добър каст с някои фрапиращи изключения цъфнали там единствено, за да дразнят зрителя.

Сървайвър, колкото и опити да правят да спасят сезона, макар и да се върви в правилна посока, за мен е неспасяем, вече му пуснах кепенците. Основният им проблем е лошия, не всъщност ужасния каст. Няма нито един интересен участник, някой който олицетворява оцеляващия. От кол и въже събрани и неориентирани. Дори сравнително интересните персони, са отчайващи в социалния елемент. Една Снежана, която би била невероятен участник в Биг Брадър, защото е доминираща и силна персона с изявена склоност към конфликти и мега голямо его, тук е като слон в стъкларски магазин. Как пък не можа да се впише в нито едно от двете племена, дори оня малчо Дани се справя по-добре от нея?! Останалите са ми мега сиви и безлични. Лошият каст направо кастрира сезона. Каквито и промени да направят, с извинение материалът, като е калпав кел файда. Те хората може да са свестни и готини, но не са оцеляващи, а сбирщайн от различни персонажи, далеч от образа на участник оцеляващ физически и социално извън комфортната си зона. Отделно след Фифо, явно се уплашиха и сега ги охранват, все едно ще ходят на сумо шампионат. От едната към другата крайност. Първо свалиха килца, накрая ще се приберат нашишкани. И това ми било Сървайвър! Scream Голими аджамии са продуцентите, затова каста е толкова безнадежден. Ако догодина пак правят сезон, трябва да си хванат екип от можещи хора, които да им направят приличен каст, иначе съвсем ще изтърват козите.

Фермата държи едно високо ниво, заради добрия подбор на интересни и пъстри персонажи, които вкарва. Явно екипа си знае работата и всеки път прави добър подбор. Е верно има някои издънки, но като цяло държат интереса жив. Голям фен съм им и с нетърпение очаквам новия сезон да видя какви промени са направили.

п.п. Лично на мен ще ми бъде интересно да е ремейк на първи сезон най-силния за мен, ферма от преди сто години, но не вярвам да вървят в тази посока.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:48 от sineva 1

# 556
  • при късмета
На мен Фермата ми харесва повече от ИВ. По-смислена концепция, можеш да видиш участниците в различни роли и светлина, като фермер, като ратай, като обикновен участник през различните седмици и да си изградиш много по-добра представа за него. застрашените от отпадане, т.е. дуелистите се избират по различен начин и алманаха е интересен елемент във всеки дуел, а не всичко да зависи от това, дали и мозъка е превърнал в мускул участника. Социалната игра има много по-голямо значение. Да, има я и в игрите, ама не е същото и не със същата тежест. Гледам ги де, поради липса на друго интересно, освен Фермата, но определено бързи, смели, сръчни са ми по-безинтересни. А за намесата на продукцията и предварителното определяне на победителя изобщо не искам да споменавам. Направо не знам останалите за какво изобщо се навиват да влязат

# 557
е да де , имах предвид, че снимките почват от началото на Август. На познато място Wink

Има промяна на първоначалната идея за мястото за заснемане Wink ще е различно.

# 558
  • Разпиляна във въображението
О, супер. Не бих искала да са на познато място.

# 559
Тази реклама ми излиза често във форума. Яни ли е това или просто много си приличат 😂

# 560
  • Sunshine state
Не ми прилича на мен на Яни. Носът е много голям. 😂

# 561
  • При семейството си
Пи-скоро някой (например Пит) от екипа на Зенира:
https://zenira.bg/leten-lager-angliyski-sport/prepodavateli/

# 562
  • Вестерос
Не е Яни това.

Ковида ти що мълчиш за Ергена, един за друг и т.н.

# 563
Не е Яни това.

Ковида ти що мълчиш за Ергена, един за друг и т.н.
Защото не знам нищо, не съм се и интересувал. А като гледам и в темата за спойлерите колко се пише за Ергема.... То е УЖАС Grinning

Силата ми е в Игрите и Фермата, но е рано за спойлери още за там.Освен  за рязката промяна в плана за мястото на Фермата, друго не съм чувал. Даже не знам почнаха ли да звънят за кастингите...

# 564
Защо промяна на мястото? Иначе на кое място щяха да бъдат ако нямаше промяна?

# 565
Локацията не е ли различна всяка година, дори и да няма промяна? Че и до Трън бяха, в Железница, Боснек, Диканя...

# 566
на стара ферма щеше да бъде

# 567
Ех, щеше да е яко...

# 568
е да де , имах предвид, че снимките почват от началото на Август. На познато място Wink

Има промяна на първоначалната идея за мястото за заснемане Wink ще е различно.
Може ли повече информация?

# 569
Ковид, а кой ще спечели знае ли се от сега?

Общи условия

Активация на акаунт