🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 405
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 465
Е не само... юли+август или август+септември...

# 466
  • Велико Търново
Даже и от третия месец "закачат" по 10-12 дни. Може и повече, в зависимост от кое число започват снимките.

# 467
Миналият сезон започнаха късна пролет и в началото беше студено.
Предишните сезони започваха снимки  в разгара на лятото, продължаваха есента, накрая хващаха октомври първите студове.
Май отново ще са по старата схема на заснемане щом почват август. Мисля, че около два месеца и половина са на терен. Август, септември и малко от октомври по мои сметки.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 00:04 от sineva 1

# 468
  • Велико Търново
Точно така.
Предишните сезони ги започват в началото на август и приключват към 10-15 октомври.
Конкретно за седми сезон си спомням, че бяха започнали на 31 юли и свършиха мисля че беше на 12 октомври. За осми сезон началото е било на 1 май и по разни снимки във Фейсбук стана ясно, че са приключили 10 или 11 юли.
Та ако започват август тази година, значи запазват старата схема. Т.е. "пролетното" снимане на сезон 8 вероятно наистина е било изтеглено по-рано заради Световното.

# 469
е да де , имах предвид, че снимките почват от началото на Август. На познато място Wink

# 470
  • София
На язовира?

# 471
Прекалено се изтърка форматът. Нужна е поивка.1/2 all star-a го доказа.

# 472
  • София
И все пак може би приятелството е останало... 😊

# 473
  • Вестерос
Съмнява ме. Някакво събитие са имали и хоп да се снимаме.

# 474
Чавдар май най-много позоции - що се отнася до отношенията със съфермерите, е загубил след предаването, доколкото знам.

# 475
  • Другата България
Съмнява ме. Някакво събитие са имали и хоп да се снимаме.
Аз даже не съм сигурна, че снимката е нова.

# 476
Нова е снимката. Събрали са се момичетата явно по повод рождения ден на Нина, да празнуват по женски. Бяха качили сторита по пижами с торта, после на следващия ден това пътуване.

# 477
Чавдар май най-много позоции - що се отнася до отношенията със съфермерите, е загубил след предаването, доколкото знам.
Той пък и не се е натискал за отношения с тях за след Фермата. Аз поне не видях у него такива мераци. Въпрос на приоритети.

# 478
Въобще не мисля, че са искрени трите "грации" към Веселка. Видяхме как се отнесоха с нея на финала, какъв "съпорт" й направиха в този важен момент.
Веселка е любимка на публиката и те отнесоха много хейт, заради отдръпването си. Сега се надяват тази снимка да им донесе дивиденти.

Фалшиви са ми трите. Особено пловдивската тарикатка и хитрата поморийската съпруга, Вал няма собствено мнение й се води по акъла им. Веселка беше използвана във Фермата от Аксения, асега се опитват да натрупат одобрение с мило отношение към нея.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 16:17 от sineva 1

# 479
  • София
Естествено, че е актуална снимката. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт