🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 382
  • 1 189
  •   2
Отговори
# 540
  • Другата България
Опитах се да изгледам това....видео.
Нищо лично към Ивайло, Пух и т.н.
Но личното ми мнение е, че това нещо е голяма....простотия.
Кое му е иновативното тъй и не можах да схвана, каква е целта на “занятието“ също, но не бих си губила времето да гледам подобни....видеа.

# 541
  • Sunshine state
Те от двата формата най-противните, какво да му гледаш на видеото? Само трафик да им генерираме.

# 542
Merri_An , Pupitka

Разбира се, че е така, ако нещо не ви харесва, не трябва да го гледате, това е ваш избор и благодаря за мненията и обратната връзка. Както има положителни отзиви, така трябва да има и негативни, защото на базата на тях се правят подобренията.

Иновативно казвам, защото спийд дейтинг шоу не съм виждала в България, за сметка на това подобен тип формати стават много популярни в чужбина ( тук съдя по гледаемостта).

Иво все пак е участник във Фермата, дали любим, или не чак толкова, все пак е един от силно коментираните. Видях, че темата не върви много и просто публикувах видеото.

Ето, че се пораздвижихме! 🙏 Пожелавам на всички повече усмивки и по-малко кисели физиономии, все пак е уикенд и е денят на шегата! 😘

# 543
  • Другата България
А, аз не казвам нищо за теб или публикуваното от теб, коментирам именно материала, който откровено не ми допада, колкото и да е иновативен.
А що се отнася до физиономията ми, тя отдавна не може да бъде кисела заради който и да е участник в ТВ риалити, особено такъв, към когото съм била със смесени чувства, още повече пък заради нещо, публикувано от него някъде. Ако не от мен, все от някой ще бъде разбран. Ето, ти например си го разбрала, въпреки, че не е ТОП ъф дъ ТОП.....
Приятен уикенд, включвай се по-често, не само на “емблематични дати“. Sunglasses

# 544
А, аз не казвам нищо за теб или публикуваното от теб, коментирам именно материала, който откровено не ми допада, колкото и да е иновативен.
А що се отнася до физиономията ми, тя отдавна не може да бъде кисела заради който и да е участник в ТВ риалити, особено такъв, към когото съм била със смесени чувства, още повече пък заради нещо, публикувано от него някъде. Ако не от мен, все от някой ще бъде разбран. Ето, ти например си го разбрала, въпреки, че не е ТОП ъф дъ ТОП.....
Приятен уикенд, включвай се по-често, не само на “емблематични дати“. Sunglasses

😂😂😂 хареса ми коментарът ти… Да се включвам, да се включвам, ама много скучни тези реалити герои… никакви клюки покрай тях… Никой нищо интересно не публикува.

Чак поразгледах профилите на участниците да видя нещо интересно ама няма какво … скука

Аааа иначе за усмивките и киселите физиономии, изобщо нямах предвид заради реалити формат/ участник, аз си говоря за по принцип.  🙏

# 545
Изгледах видеото със срещата и аз. Аспарух нали имаше приятелка, какво търси сега в това предаване?

# 546
Винаги съм се чудила на кого ми прилича Аксения и днес осъзнах, че ми прилича на Малина (фолк певицата)

# 547
  • при късмета
🌾 След осем славни години #Фермата отваря нова страница в своята история.
⚔️ Променени правила, нов тип битки, нов тип работа, нова визия… най-българското риалити облича нова премяна, но запазва сърцето и душата си. 🇧🇬 ❤️
👨‍🌾 Ела на кастинг и стани един от новите герои. Запиши се тук: https://fermata.btv.bg/casting/ 🌐
Краен срок: 30 април 2023 г. ⏳

От ФБ

Дяволо, имаш малко време да мислиш

# 548
  • София
Хубаво е, че ще има нови битки, миналата година много се повтаряха, а това е скучно. Трябва сериозно да поработят над това как да ги обновят. И в другите риалитита се повтарят с предишни години, но пък в рамките на сезона са различни и затова не натежава. Тук концепцията е с даване на еднакви игри, но за да държат интереса трябва всяка година да вкарват нови.

# 549
  • при късмета
На мен пък са ми интересни феновете на игрите например, като случайно видят някоя битка във Фермата, а по принцип не го гледат. И като изтърсят "тези не могат ли да си измислят игри, а са преписали" и направо падам. Как не могат елементарната аритметика да направят, че не може тези, на които сезоните са наполовина, да са първоизточниците на игрите и те са тези, които преписват  Joy
Аз не искам всички игри да сменят. Емблематичните искам да си останат. Цепене, рязане и коване, но да променят трасето и да добавят някакво друго действие например. Играта с каруцата също искам да остане. Може и доенето да върнат, но не съм сигурна, че за животните не е прекален стрес

# 550
  • София
Отдавна трябваше промяна, радвам се на тази новина. Смело и необходимо. Дали ще доведе до положителна промяна, предстои да видим.

# 551
  • Разпиляна във въображението
И аз видях съобщението и реших, че е време да се впиша в темата. Дано се получи нещо хубаво.

# 552
  • София
На мен пък са ми интересни феновете на игрите например, като случайно видят някоя битка във Фермата, а по принцип не го гледат. И като изтърсят "тези не могат ли да си измислят игри, а са преписали" и направо падам. Как не могат елементарната аритметика да направят, че не може тези, на които сезоните са наполовина, да са първоизточниците на игрите и те са тези, които преписват  Joy
Аз не искам всички игри да сменят. Емблематичните искам да си останат. Цепене, рязане и коване, но да променят трасето и да добавят някакво друго действие например. Играта с каруцата също искам да остане. Може и доенето да върнат, но не съм сигурна, че за животните не е прекален стрес
Е, да, то това и аз имам предвид. Те, ако махнат коване, цепене и рязане напълно, вече става друго предаване. Аз бих се радвала да върнат и тегленето на игрите, особено както бяха разделени по категории, осигуряваха разнообразие. Предаването го дават в много държави и има откъде да вземат идеи без да се изменя цялостната концепция.

Само за животните съм твърдо против да участват в каквато и да е битка, не искам да ги мъчат.

# 553
  • София
Аз бих искала като в първите сезони да има поне още една игра извън алманаха, която да не изисква  физическа сила.

# 554
  • Разпиляна във въображението
Ако може да оформят и пуснат книгата на фермера от началото на формата.

Общи условия

Активация на акаунт