🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 700
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 900
  • Вестерос
Аз ги знам само защото бях спечелила от тяхна игра преди сто години като навлизаха. Ваучер  100 лв Grinning

# 901
Нямаше ли ги и на един билборд?

# 902
  • София
Брадът е Алесса. Има ги на много билборди, канят ги в предавания, редица известни жени им носят дрехите и присъстват на партитата им. Известни са двете сестри и разпродават колекциите си за минути, все имат проблеми с това, което е адски досадно. На мен не ми харесват част от дрехите им и не съм си купувала. Веднъж имах желание, но естествено беше невъзможно да намеря точно тази рокля, която искам.

Аз бих се учудила, ако участват, мисля, че суетата им е в повече.

# 903
Еми в ИВ имаше сестри близначки, ето и тук може би ще има. 😄😄 Ако са те не мисля че много ще останат , но знам ли. Може би това че са дизайнери ще помогне с игрите и задачите за храна ако има. Това с тъкане на стан не е лесно. Може и черги да правят.

# 904
  • Вестерос
В сезон четири мисля, че участваха сестри близначки

# 905
Мими и Мая (Алеса) май не са близначки, въпреки че доста си приличат. 🤔

# 906
  • Другата България
В сезон четири мисля, че участваха сестри близначки
Да. Ива и Йоана. И те точно като Антония и Стефания бяха две за един участник.
Но непознати лица.

Въпросните Алеси всъщност са ВИП-участнички, а уж всичко щеше да е различно.

# 907
  • Вестерос
Забравила съм, че и тези са дизайнерки и онeзи в ИВ бяха Grinning

# 908
  • София
Мими и Мая (Алеса) май не са близначки, въпреки че доста си приличат. 🤔

Не са. Мими е по-голяма с един ден. Simple Smile

# 909
  • Другата България
Забравила съм, че и тези са дизайнерки и онeзи в ИВ бяха Grinning
Именно.
И тези двете Алеси и те дизайнерки.
Яко копи пейст единия от другия формат.

# 910
Може те да са тъкали чергата и да влизат по заслуги. 😂

# 911
Има ново промо. Не видях дали го споделихте.https://fermata.btv.bg/videos/novo-mjasto-novi-pravila-nova-vode … -20ch-po-btv.html
И два скрийншота, понеже ми е скучно 😁:

И още един:

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 00:11 от Alucard

# 912
  • Sunshine state
Мъже срещу жени, а кръстено Нишката на живота.. 🤔 Никак не ми харесва това, че пак половината ще са "випове". Голяма простотия и все си мислех, че тази "мода" ще затихне и ще се върнат към обикновените и по мое мнение в пъти по-интересни хора, но уви.
Ето още една участничка някаква Лилия омъжена за либиец:

# 913
Потребителско мнение, не е спойлер и не го вземайте за 100% вярно, понеже по една или друга причина още не съм виждал участниците във фермата. Но ме съмнява сестрите Алеса да са там, нищо не съм чувал за тях, по профителите им в социалните мрежи също нищо не подсказва, че са вътре.

# 914
  • Варна
Аз ги знам само защото бях спечелила от тяхна игра преди сто години като навлизаха. Ваучер  100 лв Grinning

Сега това е една шапка макс в сайта им като цена. Дрехите им не са нищо особено,просто изкуствено надути цени..Нямам идея какви жени са по принцип, ще стане ясно. Иначе са хубавици.

Общи условия

Активация на акаунт