🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 301
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Вестерос
Много е зле водещата

# 1 111
Такива протяжни игри ме отказаха от предния Сървайвър.

# 1 112
  • Вестерос
И мен

# 1 113
  • Разпиляна във въображението
Там ги намалиха. Надявам се и тук. И все пак - това ще е един път в седмицата. Другото ще си е обичайната Фермата.

# 1 114
Аз буквално заспах…ама не съм изпуснала нищо интересно….

# 1 115
  • Вестерос
Другото- три дни, нали 4 ще дават само

# 1 116
  • София
Там ги намалиха. Надявам се и тук. И все пак - това ще е един път в седмицата. Другото ще си е обичайната Фермата.
А аз имам резерви именно в обичайните игри в обичайната ферма. Огнени каруци, жени режат талпи, мъже висят на стъпенки... Хайде стига за 8 сезона недоизмислени упражнения по трудово.

# 1 117
  • Sunshine state
Петър се очертава като голям дразнител. И на мен да ми вика така нон стоп, и аз щях да се издразня. Да, правилно му каза на Сергей, но много напряга. Това препятствие с колелото беше ужасно, нямаше минаване. На първо четене ми харесват Сергей, Андрей, още един, на който не му помня името (май Георги беше от зелените) и жената от САЩ, която е загубила съпруга си.
Гунчева ми е излишна - вяла и като кръпка. Не става за водеща според мен.

# 1 118
  • София
По-бавни са с ок.3 минути червените..

# 1 119
Разтягат, за да има повече рекламни паузи.. всичко е бизнес, драги зрители Hug

# 1 120
  • Велико Търново
Гергана и на мен ми се струва излишна, но се старая да не ѝ обръщам внимание. Слава богу, способността ми да се "изключвам" от някои неща, все още си действа (макар и на моменти да не мога да я овладея).

elix, те просто ги спряха на 78 мин. и нещо. Няма как да знаем с колко щяха да са по-бавни.

# 1 121
  • Разпиляна във въображението
А аз имам резерви именно в обичайните игри в обичайната ферма. Огнени каруци, жени режат талпи, мъже висят на стъпенки... Хайде стига за 8 сезона недоизмислени упражнения по трудово.

Ще видим.

# 1 122
Гергана не ме дразни и не ми пречи засега, но тези дълги игри не ми допадат.

# 1 123
Според мен червените трябваше да си довършат играта.Да се види с колко минути са по-бавни и да си правят изводите.

# 1 124
"Освен адът, ви чака нещо допълнително ужасно.." Joy

Общи условия

Активация на акаунт