Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 531
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Ходих в Ямбол Smiley

# 106
  • Русе
Събудих се тази сутрин, видях какво прекрасно слънчице е напекло и реших, че не бива да прекарам този топъл, слънчев ден вкъщи. Обадих се на няколко приятелки и излязахме да се помотаем няколко часа навън. Обиколихме парка, центъра, квартала, нямаше много хора по улиците по обяд. Прибрах се в късния следобед и чак тогава се хванах да изчистя и прибера масата след вчерашните гости вкъщи, с които заедно посрещнахме Новата година. Пожелавам си през Новата година освен здравето разбира се, да съм заобиколена само с позитивни хора.

# 107
  • Mediterraneo
Работих.
Събрахме се семейно и много се смяхме.

# 108
Отивам на козметик

# 109
  • София
Слънчева разходка в парка.

# 110
  • Rock & Roll feeling ...
Истински топъл шоколад . Кеф!

# 111
  • София
Изкарах два прекрасни дни в Благоевград. Днес се разходих, влязох и в магазини и си купих два панталона. 😍

# 112

Крем супа от тиква 🎃

И от тези :

# 113
  • Mediterraneo
Днес почивам. Ще се видя с приятелка, с която не сме се виждали повече от 6 месеца.

# 114
3 часова разходка.

# 115
Маникюр.Сложих началото на хранене без брашно и захар след празничното редуване на сладко,солено,после пак сладко и т.н.

# 116
И аз вчера сложих началото на хранителен режим и днес геройски устисках да не ям баница!

# 117
Изключително ползотворен ден. Свършихме много работа в бъдещия ни дом, после поръчахме маса, столове и кухненска пейка. Аз направих компромис, защото всъщност исках еднокрака маса, той направи компромис със столовете и избегнахме голямото мазало Joy

# 118
  • София
Резервирахме морето! Simple Smile Сега остава голямото чакане, че е чак в края на август. Но нищо, ще имаме екскурзии и преди това. Simple Smile
Поръчах си еърфрайър.

# 119
Аз още миналия месец запазих морето. Този мисля да запазя балкана Wink

Общи условия

Активация на акаунт