Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 530
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Rock & Roll feeling ...
Отидох сама на представление. Никой не се навива, все нямат време, знаех за представлението, но не си бях взела билети точно защото не могат да се наканят.   
Няколко часа преди началото, изкочиха билети, които препродават във фб и въобще не питах други.
Прекарах си супер и се забавлявах.

# 91
Ще остана сама вкъщи днес, чистя си къщата с голямо удоволствие, сортирам пластмаса и хартия за разделното изхвърляне и чувал с омалелите дрехи на сина ми, който ще оставя до контейнера. Някое бедно дете от махалата ще има две чудесни якета с пух и доста пуловери.
Купих си сутиен, една блуза и суичър. Сега излизам да купя един подарък,  а довечера чакам мама на гости Heart
За глезотия и награда ме чакат малко бирени фъстъци и интересна книга.

# 92
  • Бургас
И аз съм приготвила три големи чанти с малки дрехи от децата и няколко мои,които няма да нося.
Надявах се,да минат коледари да им ги дам,но тази година ги няма.
Ще ги оставя или до контейнера или ще ги занеса в църквата.

# 93
И аз днес приготвих 2 торби дрехи , 1 с обувки и 1 с играчки за детето на едни приятели.
Излязох сама. Отидох на гробища.

# 94
Видях се с приятелка на другият край на България. Много ми е кеф.

# 95
Наспах се. Най-накрая доядох коледните остатъци, най-накрая сготвих вкусно. Взех си ябълков пектин. Следобед съм на тренировка. Утре на фризьор и козметик.

# 96
  • Бургас
Днес и последните няколко дни,спа до късно. Много ми е добре. Имам нужда.

# 97
купувам книги, пия вино, говоря с детето, излизам с приятелки

# 98
  • Rock & Roll feeling ...
Наспах се.
И спрях да мисля поне в последните 5 минути, за някой, който ме нервира с изборите си.

Spring Blossom и аз си правя профилактики с пектин. Ти какъв  пиеш (хапчета, прах)? И с колко вода?

# 99
Хапчета взех, пият се с много вода. Че имам лошо храносмилане и сега тумбака се издул пак... Ей сега направих тренировката, както бях намислила, не можах да го събера в клина Sad

# 100
Намерих си радиостанция с моята музика и от 2 часа поне се размазвам от кеф! Шаде ми пее с момента

# 101
Заредих се с капсули кафе на промоция в к.

# 102
Видях се с приятелки, побъбрихме.Поръчах си желаните отдавна акварелни моливи.🙂

# 103
  • Русе
По обед приключих работа за тази година и успях да свърша всичко, което си бях набелязала. Останах доволна. След това донапазарувах за утрешната вечеря. После отидох на библиотеката, за да си взема книга за почивните дни, тъй като по коледните празници прочетох всички налични книги.Току що направих баклавата за утре вечер.

# 104
Приключвам работа и съм доволна. Постигнах повече от колкото си мислех. Успях да поработя не само за фирмените нужди, но и за нашите. Много беше трудно, но се радвам, че прескочих. Моля се, повечето трудни моменти да са зад гърба ми.

Общи условия

Активация на акаунт