Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 522
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Пихме по алкохолен коктейл с приятелка😁🥳интересен вкус беше

# 76
И аз съм до голяма степен доволна от свършеното. Много работих, много успях да изплатя, изпратих подаръци на клиентите, дадох бонуси на служителите. Направо не вярвах, че ще успея да прескоча голяма част от трудностите. Днес се събудих, свежарка съм и се чудя дали за последно да не поработя, да направя подарък и на себе си.

# 77
Днес си направих хубава разходка!

# 78
С тази хубава гледка…. По малко изненадващ повод… в болницата сме вече 2 ри ден
🙏🙏🙏🍀Вярвам, че скоро ще сме здрави и весели😇

Честита Коледа на всички 🎄

# 79
Бързо оздравяване пожелавам!

Вчера и днес раздадох и получих много подаръци.
Имам петгодишни племенници. Снощи баща им ги прилъга в спалнята, защото видял дядо Коледа през прозореца, а в това време всички ние измъкнахме от тайните скривалища подаръците и ги метнахме под елхата. Как бях забравила детската радост! Единият крещи с пълно гърло "Дядо Коледа,  обичам теееее", другият застинал ококорен в ступор и не може да реши на кой подарък първо да се  нахвърли  Heart

# 80
  • Бургас
Ева,ей това е най-хубавото нещо!
Да видиш радоста и щастието в детските очички и емоциите!
Аз също се насладих на това,благодарение на вас! ❤️🙏

# 81
Днес направих подарък на ММ 🥰

# 82
  • София
Вчера цял ден излежаване с един от коледните ми подаръци (книга).
Днес вече си сядам на задника да уча.

# 83
Излязох малко навън, след 3 дневно пазене на леглото.
Моите деца много се зарадваха на Дядо Коледа. Нищо, че беше баща им. Хич не се усетиха. Беше много интересно да ти наблюдавам отстрани

# 84
  • Банско
Видях се със скъпи за мен хора и роднини. Излезнахме на по тортичка.

# 85
Свърших една задача и си забърсах един парцал от ВУ Kissing Smiling Eyes

# 86
  • София
Завърших книга и започвам нова, купих си термо- ватиран чорапогащник и бях до София леден парк, както и до свети Серафим.

# 87
Останах няколко часа сама. Голям кеф! ММ сега пържи прясна риба, има и скариди....още по-голям кеф

# 88
Свалих и изпрах пердетата на мама, пуснах и прахосмукачка, рядко ми се случва! Тя е доволна, аз щастлива!

# 89
Днес семейно бяхме на разходка в Ямбол.Хапнахме вкусна пица и си купих панталон и рокля.Накрая завърших разходката с парче френска селска торта и безкофеиново кафе.

Общи условия

Активация на акаунт