Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 247
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Вчера прочетох много хубава книга и си взех два чифта нови очила! Еми..... не е зле!
Днес ми е ден за разкрасяване

# 61
Поръчах си желана книга, довечера театър,а утре фризьор преди Коледа, че си има нужда.🙂

# 62
  • Велико Търново
Бях на коледен концерт снощи, много добре ми действа класическата музика

# 63
Изпълних едно обещание, което си бях дала преди време. Макар и през чужд акаунт ,защото така ми беше по-лесно, преведох сума за лечение на дете Heart
Моля се да оздравее!

# 64
Днес се отдадох на малко шопинг. Купих си рокля за новогодишната нощ и две блузи. Имам нова ароматна свещ която ухае страхотно на ванилия. Паля я, правя си ментов чай и си лягам с книгата.

# 65
Дойде ми роклята 😍.
Направих и коледен маникюр 💅👌.

# 66
Боядисах си косата 😊 време й беше, все я забравям. За празниците съм като нова 🌺

# 67
В момента гледам по БНТ филм на любимата ми Поли Златарева за Стефан Цанев. За трети път го гледам. Храна за душата

# 68
Имам подарък от моя италианска приятелка дуо пакет вино Heart
Приключих работната година успешно, с много похвали от чуждестранните ми мениджъри и клиентите,  ще получа и малък бонус.
Ще използвам времето по празниците за активна почивка и ще се срещна с всички близки приятели.

# 69
  • София
И аз приключих работа за тази година. Много съм доволна от себе си, смених си работата след 15 години закотвена на едно място. Записах магистратура, изкарах 3 курса на СофтУни. Днес конкретно, написах една курсова работа. Ходих на козметик и фризьор.

# 70
Леле, Дидка, шампион! Аз днес затворих компютъра на обяд и тръгнах на разходка в центъра. Минах през отдавна наумени магазинчета, намерих си отдавна търсени нещица, хапнах стрийд фууд. Минах през руската църква.

# 71
Фризьор и козметик.

# 72
Ходих на маникюр,после си купих блуза, рокля и си получих поръчаните ботуши и плътен чорапогащник!

# 73
Ходих на последно предколедно кафе с колежка.Утре ни е последния работен и почивкаааа🥂🌞

# 74
Купих си яке. Влязох, видях бродерията на единия ръкав ( обожавам бродерия) и го купих Wink

Общи условия

Активация на акаунт