Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 535
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Тази сутрин станах с идеята да направя нещо за себе си. Изпих една топла вода с лимон, направих си маска на лицето, правих коремни преси (не бях правила от преди да забременея!). После излязохме на разходка с дъщеря ми, но тъй като времето не беше подходящо за навън, влязохме в Лили, където напълних една кошница с декоративна и бяла козметика. Имах нужда от някои неща, но реших, че гаргата ще е рошава, така или иначе това го правя изключително рядко. Сега приспивам детето, изяждам една претоплена супа (с праз и топено сирене, уникална, по рецепта на съфорумка) и сядам да нахраня и душата (да почета тоест Simple Smile

# 166
  • Бургас
Вчера разчиствах шкафа с дрехи на малкия. Отделих пак две торби с блузи,горници и дънки. Здрави и нови,бързо дръпна на височина и кила и му станаха малки.
Подарих дрешките на едно момченце,което много им се зарадва!
А мен ме зарадва усмивката на детето ! ☺️

# 167
  • Rock & Roll feeling ...
Обезпаразитих няколкото селски котки, които обичат да наминамат през двора.
Отдавна исках, но все нямах време.
Олекна ми.
Следващата спирка - ваксинация. Ще видим кога...

# 168
Накъдрих си косата. 😎

# 169
В отпуска съм две седмици,пращам днес и утре детето на ясла и аз съм човек 😇после ще се гледаме да ми е здрава за нейния рд,купих си три блузи,три чифта бикини и червило,охарчих се😃обядвах с приятелка❤️

# 170
  • София
Направих си уговорения ретуш на веждите и съм доволна,
направо се чувствам красива. Smiley После сключих нова застраховка
недвижимо имущество и накрая, за десерт, събрах сили и развалих елхата.
Дълъг ден беше. Smiley Smiley

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 21:07 от Sophia L.

# 171
Супер. Може ли на лични снимка. Аз още не мога да стигна до там.

# 172

От кога чакам🥰🥳🥳....(от Коледа ми се обелиха един по един,смених маникюристката)

# 173
Започнах нова книга, поръчах си първата ми картина рисуване по номера, станах късно и в момента се излежавам на дивана с чаша чай. ♥️

# 174
  • София
Направих си маникюр и бях на фризьор. И тези глезотийки благодарение на страхотния ми мъж, който гледаше 6-месечното ни бебе, за да може мама да се разкраси. Даже едва ли не той ме прати Grinning
После бяхме на бебешка ваксина и си взех медицинско, за да си сменя шофьорската книжка.
И накрая подписахме с едно студио за дизайн и ще започват работа по апартамента ни, който избирахме 2 години и чакахме да го довършат 1 година. Та след голямото чакане, забавата ще започва.
И също си запазихме една вила в хотел Белчински извор за предстоящият ми рожден ден Heart
Сега бебето спи, а мама яде ягоди.

# 175
Записах дата за изследване.По-точно успях да се вмъкна,че няма места.

# 176
  • Mediterraneo
Правих торта за дъщеря си.

# 177
Направих си маратон: криминални филми, много пуканки и 2- 3 белгийски бирички, добре охладени.

# 178
FrauDanna,
Сподели, моля, кои филми. Любим жанр ми е.

Аз се записах в библиотеката тук и взех 5-6 книги. Сега чета "Професия: Вещица". ММ е притеснен нещо, че то само вещици, вампири, отрови и т.н. имам във взетите сега книги Joy

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 22:53 от Витаминче_

# 179
Запазих час за маникюр ♥️.

Общи условия

Активация на акаунт