Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 539
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Отървах се от един досаден клиент барабар с глупавия мениджър, прехвърлих ги на друг колега. Урааааааааа:grinning:

# 181
Сутринта гимнастика в група, много обичам, следобена в почивките малко градина и малко дремване. Вечерта съм си планирала филмче с нещо за пийване. А иначе съм доволна и за това , че имам добър напредък по един проект в работата.

# 182
Направих спаначена супа, картофки със подправки на фурна ( прекалих с подправките 🪴😃) и не ги харесаха.

Зелено смути и кафе на терасата ☕🥥❤🍀 за мен.

# 183
А аз реших да вечеряме навън. Петък вечер е, все пак!

# 184
Днес си напълних очите с български красоти. Ако на някой му е интересно, слагам снимки в скрит текст.
Скрит текст:

О, и използвам повода, за да помоля Мусковадоо, ако не я затруднява, когато разказва за тези интересни места, които посещава, да слага по някоя снимка. Много ще се радвам да ги видя.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 18:03 от Витаминче_

# 185
Ходих на кафе в мола с приятелка

# 186
Днес разходка в града и пазар на седмичен пазар .

# 187
Днес след дълго обикаляне с приятелка, хидромасажна вана и после два часа сън.

# 188
И днес направих правилна стъпка в посока на здравето си. Ще трябва да се откажа от единствената по-разкрасяваща процедура, която реално редовно си правя, но ще е за добро. А и може да ме мотивира да пробвам повече безвредни и безрискови неща.

Много искам скоро да започна да правя упражнения и да подобря храненето си. Всеки път когато предприема някакви стъпки и нещо ме поваля. Имам нужда да сваля точно 2.5-3 кг. за да ми е леко и свободно и да се чувствам добре в кожата си!

# 189
  • Mediterraneo
Вчера- фамилна вечеря по случай РД на малката ми дъщеря.

# 190
Хубава разходка до Витоша Blush

# 191
Бира и чипс.
Знам, знам, че е вредно, но така ме ядосаха, че имам нужда

# 192
Резервирах желаният ресторант за бала на дъщеря ми! А'м хепи!:blush:

# 193
Преди обяд-кафе с приятелка,след обяд-душ,епилация,маски на косата и лицето,кратка дрямка,а надвечер-дълга разходка с кучето.

# 194
Днес я карах мързеливата и ми е много добре

Общи условия

Активация на акаунт