Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 540
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Танци, и ескейп стая.Blush

# 196
  • София
Савина, разкажи моля те на лични за стаята.

# 197
  • Банско
Ами днес планирам шопинг, но в това мрачно време...

# 198
Днес ми е деня за сутрешната гимнастика в група. Доволна съм от сутринта.

# 199
Мм ми купи съдомиялня,беше ми мечта хах

# 200
Пия трето кафе. А изобщо не трябва да пия кафе аз... но пък забатачените сметки на работа и с курсовите проекти се отпушиха.

# 201
Фотосесия ♥️

# 202
Купих си нова книга ♥️

# 203
Аз отидох на басеина вечерта и ми беше супер.

# 204
Смятам да правя йога.

# 205
И аз искам тази самодисциплина. За мен ако няка група и инструктор съм само за свободни начинания като разходки или плуване. Но днес направих малко разтягане на терасата навън Simple Smile Много ми действа освежаващо студеното за кратко време.
За сега това направих за себе си. Simple Smile
После започнах с работата.

# 206
Дочетох си книгата и утре почвам новата ♥️.

# 207
  • София
Предадох си и последната курсова работа, направо камък ми падна от сърцето. Simple Smile

# 208
  • Rock & Roll feeling ...
Отпуснах му края и въобще не ми пука по отношение на едни интрижки, които една дружка върти.
Винаги съм била пряма и директна, сега обаче ги пускам по течението, всеки да върви с товара на собствената си злоба. Нямам време да ходя на всеки по демоните и да им търся колая.
Интересно е усещането да знаеш, че злословят несправедливо, но ти все пак да чувстваш лекота.

# 209
Онзи ден отидох до личната към 11 , а се оказа, че е от 14ч. Беше чудесна възможност, благодарение на майка ми, която гледа децата, да имам малко време за мен. Обиколих желаните магазини, купих си яке, хапнах сама . Много добре ми се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт