Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 541
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Днес бях на маникюр ♥️.

# 211
Днес косата си направих и много се харесвам Simple Smile

# 212
Днес ще се видя на кафе с приятелка. Ще модйде добре! Хубав ден на всички. Simple Smile

# 213
Снощи си намазах косата с маска,сутринта се изкъпах,сложих маска и на лицето.
Ходихме на разходка и покупки до Ямбол,видяхме се с приятели.
Купих си анцуг ,два клина и две маски за лице.

# 214
Маникюр!

# 215
Ходих на фризьор, на връщане си купих панталон, сутиен, пуловер. Почивам си поне 5 пъти повече от обичайното за уикенда,  което беше близо до нулата.

# 216
Аз днес работих, но съм много доволна. Свърших много неща и трудът ми се отплати! Гроги съм и не можах да свърша нищо от останалите неща, които исках да направя за себе си, но и утре е ден!

# 217
Днес за мен беше зимна разходка със семейството и две шейни Simple Smile Доста хора имаше. Още ми е свежо на лицето.

# 218
Запазих час за фризьор.

# 219
Поръчах разни неща за бала, и билет за едно шоу.

# 220
  • Great Britain
Поглезих се, угодих си, забавлявах се.

# 221
Разходих се сама. Купих си боти. Мисля да поспя следобеда и да се настроят за завръщане на работа.

# 222
Незаменими уреди пералня и миялна 😁
Пускам трета пералня.
Ходихме в мола семейно,детето слушаше,взех си капучино costa,на нея взех шише,тънко яке и блуза всичко намалено от Уайкики,тя ми избра парфюмче за 11 лв някаква измислена марка от дм😁избра два и заедно решихме розовия защото е за момиче 🥰😁

# 223
  • Street of Dreams
Цял литър пресен портокалов сок с джинджифил. Много ми се услади.
Мисля следобед да гледам най-после Аватар, само дължината на филма ме кара да се колебая.

# 224
  • София
Насладих се на радостта от къпането - повече от всякога го оцених защото съм със счупена ръка.

Общи условия

Активация на акаунт