Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 561
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Ще ходя на 2 прегледа, може и книга да си поръчам.

# 376
  • София
Свалих си гипса от ръката. Най- после свободна ръка. Новата книга, която чета вече я преполових.

# 377
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купих си тежести за глезени.Дълго време се канех и днес случайно попаднах на подходящите.

# 378
Купих едни страхотни бордюрчета за ремонта на банята. сто строителни магазина обиколих и никъде ги нямаше в наличност, но аз ги намерих на едно място !

# 379
Маска за коса,маска за лице и дълъг горещ душ ♥️.

# 380
  • Mediterraneo
Спокойна вечер вкъщи с ММ и децата- сериали, пуканки, вкусна лазаня.

# 381
Тарталета, ох че хубавоо! Аз се разболявам нещо, кихам, смърчам, боли ме гърло и нищо нямам желание да направя дори ва себе си!

# 382
Взех си 3 книги

# 383
  • София
Направих си фреш.
Между работа 1 и работа 2 по път ще си взеча едни много искани от мен обеци на Pandora. Ще си внеса настроение, че нещо напослидък го няма никакво. Без желание съм за каквото и да е. Ям от скука и се чувствам зле

# 384
Аз се радвам на различни много хубави видове чайчета които съм си насъбрала. Днес ми се студено и си правя от тях. Много е приятно.

# 385
  • София
Издадох си заверих си здравна книжка.

# 386
Обядвах с детето в хубав ресторант

# 387
  • Банско
Ще купя нова книга. Последната се оказа с много научни термини, та нищо не разбрах ...Simple Smile

Сподели кая е книгата с научните термини,моля!

Бях обзета от научнопопулярни филми и реших да купя трите книги на Стивън Хокинг. Ужас.... Термини, теории... Книгите се казват:
Кратки отговори на големите въпроси.
Черни дупки и бебета вселени
Кратка история на времето.
Почнах първата и след два часа се отказах. Доста са сложни.

# 388
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Трябва да си забраня рекламите.....Винаги когато ми изкочи завършва с поръчка.Ето днес си поръчах две ризи и чанта Grinning

# 389
В събота закарах колата на преглед. Обичам всичко да ми е изрядно.
В понеделник имах 2 часа между работа и театъра, та влязох във всички набелязани магазини, хапнах сама. И театъра беше хубав.

Общи условия

Активация на акаунт