Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 563
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
По стечение на обстоятелствата без да искам узнах подаръка си за 8 март - посещение на операта "Кармен". Много се вълнувам. Когато бях малка, в захлас четях либретата на всички от "Книга за операта" в семейната библиотека, но никога досега не съм свързвала текста със звук.

# 361
Ева и аз много обичах да чета "Книга за операта"!
Днес си купих нов панталон,ходих на физиотерапия и на разходка с кучето,като днес отидохме до парка.

# 362
Купих си дънки и пуловер ♥️

# 363
Днес ходихме на Карандила да видим сняг,че при нас няма.Много хубава разходка си направихме и хапнахме вкусно.Надвечер и кучето разходих в парка.

# 364
днес се пробвах на една разядка с патладжан стана страхотна, взех много хубави кръгли дървени дъски за различни неща  - подложки, пица и т.н, и се разходихме на слънце като момчетата пускаха дрона.

# 365
Сготвих лазаня! Получи ми се! Blush

# 366
  • Street of Dreams
И моята разядка хич не стана лоша.

# 367
Изкъпах се, оправих маникюр и педикюр, запалих ароматна свещ и сядам да се наслаждавам на голяма чаша кафе с мляко. Планът за днес е да почета, да гледам някой филм. Но основно мисля да си чета. И евентуално да дремна.

# 368
Изкъпах се, оправих маникюр и педикюр, запалих ароматна свещ и сядам да се наслаждавам на голяма чаша кафе с мляко. Планът за днес е да почета, да гледам някой филм. Но основно мисля да си чета. И евентуално да дремна.

Bubbles, доста добър план! За съжаление аз и вчера и днес не се чувствам много добре и ще се наложи малко да наваксам и с домакински задължения и с доста чайчета!

# 369
оказва се че пак съм хванала интересна книжка за четене и много и се радвам. в момента обаче се налага да заредя на киндъла батерията ... Simple Smile

# 370
Не искам да прозвучи като хвалене....моля ви💚
Пазарих това за пострадалите от земетресението.
Изпълних си поставения бюджет,остава да ги занеса до пункта.

# 371
Браво Мими!!!
И аз обмислям тези дни точно това да направя
🍀🌷🍀🪬🧿
Поздравления за благородната
Постъпка!

# 372
  • Банско
Ще купя нова книга. Последната се оказа с много научни термини, та нищо не разбрах ...Simple Smile

# 373
И аз си поръчах книга.

# 374
Ще купя нова книга. Последната се оказа с много научни термини, та нищо не разбрах ...Simple Smile

Сподели кая е книгата с научните термини,моля!

Общи условия

Активация на акаунт