Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 535
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Peypy кой е?
Аз разходка , сладкарничка и музей.

Икосифиниса, 20 фикуса мисля, че се превежда.
Има и малко аязмо 🙏
Днес на балкона пия кафе и си чета форума.

# 151
Пътувах и четох 2 книги

# 152
  • Банско
Направих си един фреш, хапнах едно бонбонче, че днес ми е cheat dey Simple Smile

# 153
Домашна тренировка - днес по-леко преди цикъл. Дълъг душ, ексфолиирах лицето и шията, сложих серум. Вкусен здравословен обяд - салата и домашна зеленчукова крем супа. Ден за проучване на зали и групови тренировки в квартала.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 16:49 от Анонимен

# 154
Вчера и днес бяхме на вилата с наши добри приятели. Направихме си среднощна разходка, беше много красив балкана огрян от лунна светлина.

# 155
Разходих се,навъртях 11хил крачки.Не обичам да се обездвижвам през уикенда.Видяхме се на кафе с приятелка.

# 156
  • Great Britain
Танцувах под лондонския дъжд.

# 157
  • Mediterraneo
Ударих един ягодов Бейлис.

# 158
Спах до късно, направих палачинки, гледахме весел сериал, направих си тренировка, изкъпах се с всичките му процедурки, скраб, маски, кремчета лосиончета, ММ сготви вечеря, сега ще чета преди лягане.

Тези недели са ми любими.

# 159
Днес смятам да си почна новата картина или диам.гоблен.Blush

# 160
Днес съм си взела ден отпуска, за който домашните не знаят. Ще ги изпратя на работа и училище и ще имам ден само за мен си.

# 161
Днес съм си взела ден отпуска, за който домашните не знаят. Ще ги изпратя на работа и училище и ще имам ден само за мен си.
Това е гениално Wink
Аз също съм отпуска , но за да отметна много задачи, които ми се насъбраха в един ден

# 162
  • Mediterraneo
Оставих моторчето да му сменят маслото. Утре ще поглезя колата с нови накладки:)

# 163
Купих си 5 блузи. Това е огромно постижение, защото рядко намирам мой размер Wink
Така хубаво се разходих . Сега съм на зъболекар, после ще боядисвам косата и май ще поспя следобеда с малкото.

# 164
Днес още нищо за себе си. Но за няколко души направих Simple Smile
Планирам малко работа в градината . Виждам къртичини. Работата в градината я считам като нещо за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт