E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 518
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
прекрасни

Гости:hugs: Злати Hug

Гости - надявам се този  път да е по-различно от предишния му брак....
Сигурно си спомняте, че на сключването на брак, Фейза беше с черна рокля, подобна на една от роклите на Сурея....и в доста напреднала браменност...И тогава се носеха слухове, че бащата на Фейза е изнудвал Йозджан...Останах с впечатлението, че Ози нямаше намерение да сключва брак, а щеше да признае детето....И май времето доказа, че брака им е бил грешка...
Сега Самар беше с бяла рокля и сигурно са решили брака да бъде сключен по-овреме, а не преди раждането....
Дали изказаните мнения ще се потвардят и даи брака им ще продължи дълго, ще видим.....

Злати екипа на сериала ми разби всички надежди.....
В началото харесвах Озан, но когато се появи Дорук и когато видях връзката на Озан със Ситаре, предпочетох Дорук...Но не става както ние искаме....
Благодаря за споделеното в скрития текст и за линка който си ми пуснала Hug

Скрит текст:
Още снощи реших да гледам сериала....Чела съм много негативни отзиви за Джансу Дере, но като я гледах в "Майка" ми хареса играта й.......На мен не ми харесна партньора й. Гледала съм го в "Една жена" и от тогава съм резервирана.....При мен май се получи отъждествяване на актьора с героя......
Но има и друго....Мисля, че той е нисък за Джансу Дере, а тази вечер като видях и любовницата му Дерин, мисля, че и за нея е нисък....Има добри отзиви за сериала, действието се развивало динамично....Ще гледаме пък ще видим. Рано е да изказвам мнение.....Между другото не знам дали е вярно, но актьора който е приятел на момичето от кафенето бил син на актрисата от Изкушението, Шевал Сам....

Преди 3 години, на 31.01.2020 г. Асли Енвер стана ново рекламно лице с лечебна козметика марки Bepanthol на фармацевтичния концерн Bayer.
Според последните новини, Bepanthol продължиха контракта с Асли на четвъртата година.

и още...

Тя продължава своето споразумение с банката QNB Finansbank, като рекламно лице, което тя беше, за 8 милиона турски лири и своето споразумение с марката на лекарствената козметика Bepanthol....

Днес изпращаме Януари...Колко бързо се изниза първия месец от годината....

Лека и спокойна нощ момичета

# 136
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Нов месец, нов късмет....

# 137
Здравейте,момичета!

Честит ни нов месец и Трифон Зарезан!
    Много здраве,радост и късмет!

Ани Hug...Гости Hug,благодаря ви за споделеното!

Ани.
Скрит текст:
За Тарък Емир Текин или както го наричат Таро го знам тъй като отдавна гледам ''Забранената ябълка/Опасно изкушение'' и сме писали доста за майка му в темата.Шеввал Сам освен актриса е много известна и като певица.Майка й Леман Сам също е певица.Баща му е Метин Текин известен в миналото като футболист,а сега е футболен мениджър.

Днес е денят на ''Това момиче''.Очаква ни интересен епизод! Simple Smile

Ето и озета:
Виждайки Мелек и Дорук да се целуват, Кадир преживява голямо емоционално опустошение и изчезва без да бъде видян от никого!Докато семейството му тревожно търси Кадир, Ситаре намира Кадир на вратата си!Кадир, чието сърце е разбито от болката на любовта след срещата Мелек и Дорук отива при Ситара, за да говори за любовната болка!Вярвайки, че Зейнеп наистина иска да се омъжи за Озан, Дорук преживява голямо емоционално опустошение, въпреки че никога не го показва на Зейнеп!Зейнеп, от друга страна, е объркана от внезапното предложение на Озан!Дорук, който много страдаше от годежа на Зейнеп, усети, че има нещо странно в годежа между Кадир и Мелек.Той е преследван от мъничко подозрение и е ужасен от това, което научава.

Приятен и успешен ден!

# 138
Здравейте моичета

Здравей Февруари - нека ни донесе здраве, усмивки, късмет и много настроение Flowers Four Leaf Clover.
Да бъде светло в душите ни, да има любов и топлина в сърцата ни Heart.
Новия месец да е благословен и успешен Hands Pray

Гости Hug Злати Hug желая на вас и семействата ви февруари да ви донесе 28 щастливи дни

лати благодаря за озета Hug Дано довечера да нямам извънредни обстоятелства да мога да гледам целия епизод Hands Pray

Два пъти четох озета... може и Дорук ще разбере, че Мелек е майка на Зейнеп....

Ще видим довечера какво ще се случи....

Днес Аслъ е била в тренда на  Google Турция и е преглеждала 18 страници с новини за нейните рекламни договори.

Хубав остатък от деня

Злати - на края Зейнеп какво пита Ситаре - а си го певедох, че я попита дали Ситаре й е майка....

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 22:49 от MAMA-AN

# 139
Здравейте,момичета!

Ани,за епизода от снощи.Отначало Зейнеп отказа на Озан,когато й предложи.После леля й чу разговора с братовчедка й,че не помни нищо от въпросната вечер с напиването и приспиването в дома на Озан.Туркян я натисна,че може да е бременна и Зейнеп прие.Видяхме годежа в дома на Ситаре.Дорук се досети,че Кадир ги е видял с Мюжгян,след разговора с охраната на входа,че Кадир е идвал и тръгнал разтроен.Към края на годежа той го притисна на терасата и Кадир му каза,че Мюжгян е Мелек,майката на Зейнеп. Мине е направила аборт.Дадоха брата на Озан как донесе бохчата със зестрата и писмо от майка му. Мелек взе тел. на Озан и написа съобщение на Ситаре от негово име.Щял да разкаже всичко на Зейнеп.Мелек каза на Зейнеп,че иска нещо да и покаже и отидоха в банята.Така подлушаха разговора м/у Озан и Ситаре.Разбра,че е имало нещо м/у тях,че я лъжат.Дали ревнувала от Зейнеп?Ситаре му показа съобщението.Той си потърси телефона,няма го.Досетиха се,че капан.Когато Зейнеп излезе каза на Ситаре,че е ...била като нейна майка.

Руската онлайн озвучка на 20 еп. от снощи.
https://turkru.tv/eta-devushka-20-seriya.html#original

тук Кадир каза истината на Дорук

финала

рейтингът още пада...очаквам финал...след няколко епизода

Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 10.66% (-0.63)

8. #Крупье - 4.27% (-0.32)

13. #ШансЖизни - 2.93% (-0.27)

14. #ТаДевушка - 2.88% (-0.47)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 7.89% (+0.01)

4. #Крупье - 4.25% (-0.01)

13. #ТаДевушка - 2.00% (б.и)

10. #ШансЖизни - 2.22% (+0.23)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 9.98% (-0.08)

5. #Крупье - 4.99% (-0.26)

13. #ШансЖизни - 2.72% (+0.07)

15. #ТаДевушка - 2.68% (-0.19)

Лек и приятен ден!

# 140
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 141
Здравейте момичета Hug
Днес много окъснях, но да поздравя всички мъжки майки и рожбите им. Да са живи и здрави и много щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати Hug Гости:hugs:

Гоости на тази снимка Йозджан изглежда много добре...На сватбените снимки ...като стреснат ми изглеждаше.....

Злати рейтинга на Момичето е много нисък...Ще видим дали ще изкара до края на сезона...
Благодаря ти за споделеното от епизода....
Чудих се как Озан когато отиде в къщата и предложи брак на Зейнеп, всички гледаха по телефоните какво се случва...Ама и той е един келеш...С много модерна кола - не бях виждала така да се отваря вратата...
Не знам как да се изразя, но дано игричките които направи Мелек, Дорук да има шанс....ама едва ли....
А от това което каза Зейнеп на Ситаре не съм разбрала, че я чувства като майка....
С това подслушване, което го виждаме във всички сериали, не остава никаква тайна....Така и Тюркян научи тайните на Зейнеп и я нападна....и едва ли не я принуди да се сгоди за Озан.....
Зейнеп се прави на горда, но с тази коопераия в къщата всички й се бъркат в живота.....А Ситаре я използва....

Асли спечели 18 милиона лири от три рекламни договора.

Само съпруга бизнесмен да не се почувства зле.....Нямам представа какъв му е бизнеса, но едва ли печели по 18 милиона на година....

Стана късно...Да лягаме....

# 142
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, Много ми се иска този път Аслъ да " случи" в брака.
Петък е....

# 143
Здравейте,момичета!

Гости Hug Ани Hug,благодаря за снимките,инфото и коментара!

Ани,предполагам,че няма да изкара цял сезон сериала.На 15 февруари/сряда започва и новия сериал с Къванч Т. и Серенай С. и доста ще го гледат.Така,че съм в очакване да го финализират,ако к.Д има друг подготвен.
Надявам се след чутото Зейнеп да разтрогне годежа и леля й да разбере що за човек е Озан,а също и Ситаре!Стига е обвинявала само Дорук и Мелек.

Желая ви приятен ден!

ПП Докато пишех поста изскочи този на Гости с кафенцето.Позабавих се за да сменя моето с друга картинка с пожелание....

# 144
Привет

Гости Hug Злати Hug

Днес сте пили много добре аранжирано кафе - чак ми се допи, но е много късно....

Гости и аз това искам - този път Аслъ да не е излъгана Hands Pray

Злати - много искам Зейнеп да развали годежа и да спре да бъде манипулирана от Ситаре...
Не, че Мелек е стока, дори в някои отношения е по-гадна и от Ситаре, но Зейнеп заслужава един стабилен мъж.....

Мерал Четин Кая е  наградена за дълъгия и наситен с успехи творчески път. Участвала е в 72 филма и 42 сериала.....

Аслъ е споделила снимки от Берлин....

Да се наспите хубаво...Не ставайте рано - събота е....

# 145
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за снимките и инфото! Hug

Както и очаквах заради падащия рейтинг,сериала ни ''Това момиче'' прави финал на 25 еп.!
Остават още 5 еп.!Финалът ще е на 8 март! Така,че ще могат спокойно да развият
историята и да видим щастлив край за това изтормозено момиче!

Още снимки на Аслъ от Берлин

и още
🆕 от Аслъ от Берлин
Аслъ изтри втората снимка, но феновете успяха да я запазят. Вчера тя и съпругът й се разходили доста из Берлин. Изминали почти 17 хиляди стъпки, 12,2 км !

Скрит текст:

Желая ви  щастлива неделя!

# 146
Прекрасна Аслъ

# 147
Здравейте,момичета!

При нас няма сняг,но при вас сигурно има! Nature Snowflake

Очаквах фрагмана за 21 еп.,но няма.Явно довечера по време на онлайна на ''Присъда'' ще го пуснат!

Дилин/Зейнеп  и Али/Дорук са направили фотосесия.... пускам няколко отделно...

и всички на колаж

Приятна неделна почивка!

# 148
Здравейте момичета Hug

Вчера
Скрит текст:
бях ядосана и не ми се пишеше.....А пък днес сутринта ми беше изчезнала кирилицата. Тази вечер ми я оправиха....
Сигурно ще се зачудите защо съм била ядосана....Хората са го казали - бизнес с приятели (и роднини) не се прави! Момичето, което обучавам не е коректно към мен. Дано да не стане някой гаф, че станах гарант пред хората ....И понеже аз съм си виновна, се изяждам отвътре и не мога да се оплаквам....

Злати, Азисия благодаря за споделеното Hug

Злати значи Момичето няма да изкара сезона...Много падна рейтинга и като не го отрязаха веднага, без финал, сигурно нямат готов друг сериал за излъчване....Ама така ще видим поне по-завършен финал....

Еркан пее и танцува с известния певец и режисьор на Турция  Махсун Кирмизигул на партито на филма #DeloPrestige, който е режисиран и продуциран от самия Махсун
Еркан също има малка роля в този филм.

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241078%2F8e … pl_wall_-58520450

Снимки на Аслъ от Берлин....

Предполагам, че това е хотела в който са отседнали...

При нас е много студено, духа ураганен вятър, но няма сняг....

# 149

Общи условия

Активация на акаунт