прекрасниГости:hugs: Злати

Гости - надявам се този път да е по-различно от предишния му брак....
Сигурно си спомняте, че на сключването на брак, Фейза беше с черна рокля, подобна на една от роклите на Сурея....и в доста напреднала браменност...И тогава се носеха слухове, че бащата на Фейза е изнудвал Йозджан...Останах с впечатлението, че Ози нямаше намерение да сключва брак, а щеше да признае детето....И май времето доказа, че брака им е бил грешка...
Сега Самар беше с бяла рокля и сигурно са решили брака да бъде сключен по-овреме, а не преди раждането....
Дали изказаните мнения ще се потвардят и даи брака им ще продължи дълго, ще видим.....
Злати екипа на сериала ми разби всички надежди.....
В началото харесвах Озан, но когато се появи Дорук и когато видях връзката на Озан със Ситаре, предпочетох Дорук...Но не става както ние искаме....
Благодаря за споделеното в скрития текст и за линка който си ми пуснала

Но има и друго....Мисля, че той е нисък за Джансу Дере, а тази вечер като видях и любовницата му Дерин, мисля, че и за нея е нисък....Има добри отзиви за сериала, действието се развивало динамично....Ще гледаме пък ще видим. Рано е да изказвам мнение.....Между другото не знам дали е вярно, но актьора който е приятел на момичето от кафенето бил син на актрисата от Изкушението, Шевал Сам....
Преди 3 години, на 31.01.2020 г. Асли Енвер стана ново рекламно лице с лечебна козметика марки Bepanthol на фармацевтичния концерн Bayer.
Според последните новини, Bepanthol продължиха контракта с Асли на четвъртата година.

и още...
Тя продължава своето споразумение с банката QNB Finansbank, като рекламно лице, което тя беше, за 8 милиона турски лири и своето споразумение с марката на лекарствената козметика Bepanthol....

Днес изпращаме Януари...Колко бързо се изниза първия месец от годината....

Лека и спокойна нощ момичета

.
.